donderdag 2 juli 2015

Hello July! Doelen voor deze maandWe zitten gewoon alweer op de helft van het jaar. DE HELFT. Ik bedoel, hallo, ik weet nog heel goed dat ik de stad in ging om 2015 even goed in te luiden. - maar dat ik me dat kan herinneren komt misschien omdat ik daarna nog maar 2 of 3 keer uit ben geweest hahah-. Maargoed een nieuwe maand dus. En elke maand is weer een nieuwe begin waarin je kan shinen. Het leek me wel leuk om net als zo'n beetje de helft van alle bloggers mijn doelen voor deze maand op te stellen. Kijk je mee?* Veel rust nemen in mijn vakantie. Want jaaaa, 10 juli heb ik officieel vakantie! Ik heb het echt even nodig om flink bij te tanken, want mijn lichaam geeft aan dat het wel genoeg is geweest. Even opletten dus :-)

* Minstens 4 boeken lezen. Vroeger zou dat echt een eitje zijn geweest. Nu houd ik het wat moeilijker vol. Maar kom op, minstens één boek in een vrije week moet lukken, toch?

* Oh, voordat ik het vergeet haha. Overgaan! Toch altijd spannend. Aangezien de leraren het lot in handen hebben. - Wat ik overigens mega frustrerend vind, ik kan er niet zo goed tegen als ik geen controle heb..-.

* Ik durf het bijna niet te typen, maar ik ben al écht veel te lang niet in de sportschool geweest. Ik wilde echt wel. ( heus!) maar het lukte gewoon echt niet qua energie. Nu ik straks vakantie heb, lukt het me hopelijk om weer een paar keer per week te gaan :-)

* Vaker met vriendinnen afspreken. Oh, dit is echt een grote prioriteit! Mijn vriendinnen zijn zo belangrijk voor me, maar aangezien onze drukke agenda's (en bij veel de afstand ook nog een rol speelt), schoot afspreken er vaak bij in. Ik wil zo graag mijn vriendinnen weer vaker zien. Ik mis ze. <3

* Vaker op reactie's reageren. Ik vind het zo leuk als een blogger reageert op mijn reactie op hun artikel. Maar zelf vergeet ik het heel vaak. Ik wil me deze maand echt voornemen om op elke reactie te reageren :)

Wat is jouw doel voor Juli?

Liefs,
Denise

                                    Volg jij mij al op Instagram , Bloglovin' & Facebook ?


9 opmerkingen:

 1. Leuke doelen! Mijn doel is genieten van het heerlijke weer en lekker ontspannen, lezen en leuke dingen doen!
  Liefs, Iris

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke doelen! vreselijk is dat hè, dat docenten de boel nog moeten nakijken en je zelf niets meer kunt doen? En ik ga ook héérlijk rusten in mijn vakantie, ik heb er zin in <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijne doelen en lekker vooruitzicht om straks vakantie te hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke doelen! Het is inderdaad een goed idee om zo veel mogelijk te reageren op reacties die je hebt gekregen op jouw artikelen, dat zorgt voor een leuke interactie en verbinding tussen jou en je lezers, waardoor je als blogger meer gewaardeerd zal worden :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja precies! Maar soms schiet het er nog wel eens bij in!

   Verwijderen
 5. Wat een mooie doelen zeg! Heel veel succes. Ik wil vooral lekker genieten en uitrusten.

  BeantwoordenVerwijderen