vrijdag 31 juli 2015

Back in time: Deze liedjes vond ik zó leuk!



Ik ben echt zwaar muziek verslaafd. Thuis, op de fiets, en het liefst ook nog tijdens de les, ik luister overal muziek. Ik snap dan ook écht niet dat sommige mensen nooit muziek luisteren. Ik vind het echt heerlijk. Inmiddels ben ik al weer een aantal jaren fan van Nick en Simon, maar daarnaast luister ik natuurlijk ook veel andere muziek en had ik bij het concert van The Script de avond van mijn leven. Ik ben even het virtuele archief in gedoken en heb gekeken welke liedjes ik vroeger heel vaak luisterde. Op cd, of via clipjes.nl ( kennen jullie dat nog?). Kijk je mee naar wat muzikale jeugdsentiment?



Jody Bernal - Que si que no

Dit liedje draaide ik echt helemaal grijs. Jody Bernal was volgens mij mijn eerste 'idool', ook al kende ik maar 1 liedje van hem. Ik verstond natuurlijk helemaal niks van de tekst, en nog steeds niet haha. Maar ik weet wel dat ik hem helemaal geweldig vond!



Jamai - Step Right up

Dolblij was ik, toen ik na het behalen van een zwemdiploma een single kreeg van Step Right Up van Jamai. Ik vond dat nog 10 keer zo mooi dan het behalen van dat zwemdiploma. Oh, wat heb ik dit liedje vaak gedraaid!



K3- Oya Lélé

Karen, Kristel en Kathleen oftewel K3. Welke leeftijdsgenoot was daar nou geen fan van? De jongens ( én papa's) waren stiekem verliefd en de meisjes dansen en zongen de hele dag door op liedjes als Oya LéLé. Eerst voor mezelf , toen samen met mijn zusje , en daarna danste en ik zong ik mee met mijn buurmeisjes en een paar weken geleden betrapte ik mezelf er op dat ik alle 'oude' liedjes nog mee kon zingen tijdens stage. Ja, ik was net als veel anderen groot fan van deze meiden. Een aantal jaren, veel cd's, een concert ( iets met een rode sofa) en een bioscoopfilm verder vond ik er niet veel meer aan maar dit was in mijn kinderjaren met uitstek mijn favoriete muziek!



Kus - Dagboek

Naast K3 vond ik nog een meidenband erg leuk. KUS! Ik heb geen idee meer hoe de meiden heten, maar ik luisterde hun liedjes als Dagboek of Lekkerding veelvoudig. Bestaan ze eigenlijk nog?



Tess Gaerthe - Stupid

'Ik doe steeds zooo stoeeeepit'. Zong ik altijd mee voor de tv met Tess tijdens het Junior Songfestival. Helemaal geweldig vond ik het! Vonden jullie haar ook zo leuk?

                                      


Welk liedje luisterde jij vaak?

Liefs,
Denise


5 opmerkingen:

  1. Omg Tess! Ik was haar alweer helemaal vergeten. Dat was ook echt een favorietje van mij! Jamai vond ik ook helemaal geweldig haha.

    Liefs, Brittany

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik luisterde vroeger echt heel vaak k3, ook vond ik Britney Spears altijd al helemaal geweldig haha

    BeantwoordenVerwijderen