zondag 2 augustus 2015

Zomerse shoplog - H&M - Vero Moda - Primark en C&A
Over 2 weken lig ik nu ergens aan het zwembad of loop ik een rondje over het strand van Kreta. Dat vooruitzicht is echt onwijs fijn, vooral als het hier in Nederland wat minder weer is. Dat is tevens de reden waarom ik echt nodig moest shoppen. Doordat het hier niet zo vaak erg mooi weer is, had echt nauwelijks leuke zomerkleren. Dus dook ik vorige week de (virtuele) winkel in en shopte wat onwijs leuke dingetjes, Kijk je mee?
Allereerst wat korte broekjes. Ik vind korte broekjes echt heel fijn. Je kan er gewoon mee fietsen zonder dat je bang hoeft te zijn zat er iets naar boven waait - zoals bij een rokje of jurkje - en het is lekker koel met warm weer. Leuk feitje, de foto's zijn nog geen 3 minuten na elkaar gemaakt op dezelfde vloer. Grappig dat kleurverschil van de ondergrond zonder bewerking :-).

Het linkse shortje is van H&M en was in de sale nog maar €15,-. Ik vind hem best kort als ik hem aan heb, maar als mama zegt dat het kan, dan moet ik daar maar naar luisteren, haha ;-)
Het rechtse item is van de Primark en heb ik voor - Schrik niet! - €5,- gekocht. Zo onwijs goedkoop. Die kon ik natuurlijk niet laten liggen. En daarbij kan je deze basic kleuren heel goed combineren. Handig!Ik weet niet wat er precies is gebeurd, maar opeens ben ik helemaal in to de jurkjes. Had ik 2 jaar geleden alleen nog maar een galajurkje, moet ik nu een keuze maken uit mijn jurkjescollectie welke mee mogen op vakantie! Ik denk dat het stiekem een beetje komt door al die leuke jurkjes die worden gedragen in Pretty Little Liars. Dit jurkje zag ik hangen in de sale bij de Vero Moda. Ik was een hele tijd op zoek naar een wit jurkje maar kon niet echt een leuke vinden. Deze was afgeprijst van €44,95 naar €22,50 :-)  - Sorry trouwens voor de niet zo duidelijke foto's! -


Dit jurkje zag ik al eerder hangen in de H&M. Maar ik vond €29,99 voor iets wat ik waarschijnlijk alleen op vakantie zou dragen best wel prijzig. Ik besloot hem vorige week toch te passen en raakte verliefd op de kleur. Ik vind het vooral in combinatie met mijn blonde haren erg mooi. Ik zag mezelf al helemaal lopen in Griekenland en rekende hem toch maar af - met een beetje pijn in mijn hart en een dikke lach op mijn gezicht ;-)-.
Hempjes zijn altijd handig. Voor in Nederland, maar ook zeker voor op vakantie. Deze zwarte vond ik wel leuk om erbij te hebben en voor €9,99  bij de H&M kon ik hem dan ook niet laten hangen.
Hij is best simpel, maar toch leuk afgewerkt door het patroontje aan de bovenkant.


Het andere hempje komt ook van de H&M, en heb ik eerst heel erg lang over getwijfeld. Elke keer als ik in de H&M was - en dat was best vaak haha - hield ik hem weer in mijn handen. Maar hij leek in de eerste instantie erg doorschijnend. Vorige week toch ook maar even passen en daar bleek het heel erg meevallen. Meenemen dus! Ook deze was maar €9,99.


Oh jongens, wat een gedoe zeg, zo'n zoektoch naar een bikini. Ik heb er maar één thuis en wil er toch echt minstens 2 meenemen op vakantie. Ik kom best wel leuke exemplaren tegen, maar niks past goed. Tja, je wilt gewoon niet hebben dat je halve borsten niet worden bedekt of dat het broekje afzakt omdat hij veel te groot is, toch? Héél veel passen, een paar keer diep zuchten en veel winkels later kocht ik deze leuke bikini bij de C&A voor in totaal nog geen €12,- (!!). Ik kom normaal nooit bij de C&A, maar na een tip van Sabrina nam ik toch maar even een kijkje. Gelukkig, hoef ik niet naakt te zwemmen haha!

Bij de Primark kocht ik ook nog een zonnebril voor maar €2,50 , een set met 50 elastiekjes - altijd handig!- en een klein tasje met leuke opdruk voor in mijn handtas. Deze was €3,- :-)

Zo, dit waren mijn aankopen van vorige week. Ik ben er allemaal heel blij mee en kan niet wachten tot ik het allemaal kan dragen. Mijn zoektocht naar leuke, niet te dure sandaaltjes of slippers is helaas nog niet geslaagd. Ik heb maat 35 en echt leuke zomerschoenen heb ik dus nog niet kunnen vinden. Tips zijn zeer welkom!

Heb jij nog leuke zomerkleren gekocht?

Liefs,
Denise

4 opmerkingen:

  1. Leuke aankopen! Shortjes kan je niet genoeg hebben, ik heb er zelf wel 7 ofzo :) Super leuke jurkjes heb je gekocht, krijg er helemaal zin van om te shoppen haha

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ah wat een leuke dingetjes. Jij bent volgens mij klaar om op vakantir te gaan!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een leuke bikini heb je gekocht!

    BeantwoordenVerwijderen