vrijdag 28 augustus 2015

MAC Impassioned
Zoals je al in mijn MAC wishlist kon lezen ben ik dol op MAC. En dan vooral op de lipsticks. Het werd dus hoog tijd voor mijn 5e 'maccie'. Impassioned had ik een tijd geleden in Eindhoven al geprobeerd. Maar aangezien ik toen ook al Pink Plaid kocht, moest ik van mezelf nog even wachten met het kopen van dit exemplaar. Vorige week bestelde ik hem en woensdag kreeg ik hem binnen. Mijn eerste fellere MAC lipstick is een feit. Maar is het ook een succes?De verpakking is gewoon hetzelfde als de andere lipsticks. Simpel maar mooi!


Impassioned is een mooie felle roze kleur. De finish is Amplified wat betekend dat de dekking, houdbaarheid en pigmentatie goed is. De structuur is wat dikker en romiger waardoor hij niet zo snel uitdroogt. Heel fijn!


De pigmentatie is goed. De kleur komt ook heel goed over. Hij is niet echt barbie roze, maar wel lekker fel!


Moet je kijken wat een onwijs goede dekking. Score!Ja, ik ben eruit. Ondanks dat ik nog even twijfelde over de kleur - doe ik hem wel vaak genoeg op?- ben ik heel blij dat ik hem heb gekocht. Hij is misschien niet geschikt voor elke gelegenheid, maar voor zo nu en dan vind ik hem echt prachtig!

De lipstick blijft ongeveer 4 uur zitten. Prima dus! Wel is het bij zo'n kleur belangrijk om hem goed bij te werken indien nodig. Een 'foutje' zie je namelijk zo zitten.

MAC Lipsticks kan je voor €19,50 - ze worden steeds duurder...- kopen bij o.a. de Macstore. (online) bij de Douglas en de Bijenkorf.

Wat vind jij van Impassioned?

Liefs,
Denise

5 opmerkingen: