vrijdag 14 augustus 2015

25 levensvragen TAGIk wilde graag weer eens een TAG invullen maar had geen idee welke. Ik besloot om het even te rusten en om op Bloglovin' wat andere blogs te lezen. Toevallig zag ik dat Teske een tag had ingevuld. Oorspronkelijk was het geen TAG, maar dat is hij ondertussen wel geworden en ik besloot om hem gewoon te invullen. Kijk je mee?

Hoe ziet de homescreen van je telefoon eruit?
Op dit moment heb ik op mijn homescreen een foto van Channing Tatum. Het is natuurlijk nooit verkeerd om daar telkens naar te moeten kijken, haha.

Je loopt een kroeg in, wat bestel je?
Een zoete witte wijn of een cola light. Ligt er aan met wie ik ben en op wat voor moment :-)

Welk woord gebruik je eigenlijk ècht te vaak?
Pfoe, dat verschilt zoveel bij mij. Ik kan op een dag of in één gesprek heel vaak het zelfde woord gebruiken zoals ' zeg maar', maar ik heb nooit echt hele lange tijd een stopwoordje.

Wat is je favoriete film?
Ik hou vooral van romcoms, maar vind The Fault In Our Stars echt heel erg mooi. Ik ben heel erg benieuwd naar Papertowns. Is iemand daar al heen geweest?

Wat is je guilty pleasure op het gebied van tv?
In de vakantie kan ik me echt uren vermaken met programma's als Ex on the beach , Catfish en Teen Mom op MTV, Al die drama is soms toch best wel leuk om naar te kijken op zijn tijd haha. Ook vind ik programma's als All You Need Is Love leuk om te kijken. Ik vind dat ' ik doe een wanhopige poging om mijn ex terug te krijgen' een beetje sneu, maar de verassingen etc vind ik wel leuk en tof! :-)

Wat is het laatste liedje dat je geluisterd hebt?
Ik heb Xite aanstaan en nu is Ain't nobody erop :-)Naar wie was je laatste appje?
Naar mijn zusje. Ze is op dit moment op vakantie met mijn ouders - als je dit leest zijn ze al lang weer terug, en ben ik op vakantie-, maar ze wilde heel graag dat ik een foto maakte van onze kat Bengel haha. Je kan wel zien wie er meer gemist wordt ;-).

Wat was je eerste e-mailadres?
Mijn e-mail is altijd al mijn naam geweest. Met oog op dat ik kinderachtige adressen toch weer zou willen veranderen als ik ouder zou zijn. Slim hè!

Waar kan je je enorm aan ergeren?
Heb je even? Ik kan er echt niet tegen als mensen negeren, of als ze 'me moeder' of iets dergelijks zeggen. Om maar wat te noemen :-)

Wat is je meest awkward moment ooit?
Ik laat heel vaak wat omvallen of op de grond vallen. Maar mijn meest ongemakkelijke moment was wel toen ik een klasgenootje een keer wat vroeger over haar moeder, maar dat toen bleek dat haar moeder was overleden. Wat ik niet wist. Dat vond ik wel erg ongemakkelijk en erg.

Wat is je favoriete dag van het jaar?
Ik heb niet echt een favoriete dag, maar ik vind de zomer wel de leukste periode van het jaar.

Wat is je favoriete emoji?
Ik vind die emoji van die lachende smiley met tranen leuk. En dat aapje met zijn handen voor zijn mond vind ik ook heel leuk!


Katten of honden?
Ik vind honden meestal vaak eng. Net als katten trouwens, haha. Wij hebben een kat, of eigenlijk poes, genaamd Bengel en het is echt een schatje. Dus nu zou ik zeggen katten, maar eigenlijk vind ik dat niet eerlijk omdat ik nog nooit een hond heb gehad en het dus niet kan vergelijken.

Utrecht of Amsterdam?
Amsterdam is mijn favoriete Nederlandse stad. Maar Utrecht vind ik ook heel erg leuk!

Koffie of thee?
Thee :-)

Serie of film?
Pfoe, ik vind series wel heel erg leuk altijd, maar soms ben ik er op een gegeven moment wel een keer klaar mee. Zoals bij Pretty Little Liars duurt het me allemaal te lang. Films zijn gewoon veel korter en daarom soms wat fijner. Maar ik kijk nu de laatste afleveringen van Orange is the new black en vind dat stiekem toch wel erg leuk.

Engeland of Amerika?
Mijn eerste ingeving is Amerika, maar eigenlijk ben ik daar nog nooit geweest en misschien valt het me wel heel erg tegen, haha. Ik ben wel eens in Londen geweest, en dat vond ik echt heel erg tof. Ik hou echt van zo'n grote stad en wil er zeker nog eens naar terug. Bij voorkeur rond de kerst. Kerst in New York lijkt me trouwens ook mega leuk!

Vlees of vis?
Ondanks dat ik sommige vlees wel erg lekker vind, - carpaccio!-, ben ik toch meer van de vis :-)

Drank of drugs?
Drank. Ik drink sowieso nooit veel, ik ben ook nog nooit dronken geweest. Maar met drugs hoef je echt niet bij mij komen. Ik vind het echt troep en snap het nut er niet van in. In het ziekenhuis kreeg ik veel morfine, waarvan je ook gaat hallucineren. Ik zag allemaal mensen vliegen in mijn kamer en er gebeurden dingen waarvan ik nu nog steeds niet weet of het echt was of niet. Nee, dat soort dingen hoef ik echt niet voor mijn lol te gebruiken :-)

Spice Girls of Backstreet boys?
Ik heb met beide helemaal niks. Het is volgens mij echt van voor mijn tijd.

Sesamstraat of Villa Achterwerk?
Ik keek wel vaak Villa Achterwerk, maar eigenlijk vond ik dat helemaal niet leuk. Er was geloof ik nooit wat anders leuk op. Van Sesamstraat kan ik me niet veel herinneren, maar ik geloof dat ik wel leuk vond. Sesamstraat dus.

Bert of Ernie?
Bert & Ernie

Buurman of buurman?
Buurman

Meest random feitje over jezelf?
Ik heb nog nooit nagels gebeten.

De belangrijkste levensles die je de afgelopen jaren hebt geleerd?
Alles gebeurd met een reden. Aan die gedachte houd ik mij vast. Maar of dat echt een levensles weet ik niet. Maar het helpt me wel om van de meeste dingen het positieve in te zien. Dat kan van iets heel kleins zijn als ' Oh shit, bus gemist, ach anders zat ik vast naast iemand die heel erg stinkt ofzo'. Tot aan wat grotere dingen als ' Hmm, toch maar eerst naar het MBO, ach, nu doe ik veel meer praktijkervaring op voordat ik echt aan het werk ga' ;-)

Dit was de tag alweer. Ik vond dat er echt leuke vragen bij zaten! Ik nomineer Valerie , Sonja  en Eilish om deze tag ook in te vullen. Maar natuurlijk mag iedereen hem overnemen. Ik ben benieuwd naar jullie antwoorden! :-)

Wat is jouw guilty pleasure op tv gebied?

Liefs,
Denise

2 opmerkingen: