zondag 16 augustus 2015

MAC wishlistMAC, wat ben toch een prachtig merk. Inmiddels heb ik 4 lipstick, een poeder en de fix+ sprau. Maar wat mij betreft mag daar nog veel meer bij. Omdat ik maar niet genoeg kan krijgen van dit fijne merk besloot ik om een wishlist te maken. Kijk je mee?
Allereerst wil ik je wat lipsticks laten zien, Ooh, ze zijn zo mooi! Ik hoop dat ik ze ooit allemaal in mijn bezit mag hebben!

1 All fired up
2 Relentlessy Red
3 Craving
4 Impassioned
5 Chatterbox
6 Studio Fix Fluid
7 Amber times nine
8 Soft & Gentle
9 217 blending brush
10 Dainty

Wat staat er nog op jouw MAC wishlist?

Liefs,
Denise

2 opmerkingen:

  1. Wat een mooie wishlist, ik heb tijdje geleden ook wishlist gemaakt. Binnenkort kan ik daar weer wat van afspreken als ik naar Amsterdam ga en heb er al een lipstick van af kunnen strepen die ik in Eindhoven heb gekocht. Maar wil nog genoeg haha

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een mooie wishlist! Ik kocht kort geleden soft & Gentle zo mooi!

    BeantwoordenVerwijderen