donderdag 6 augustus 2015

What makes me happy #27 - Nieuwe naam, leuke vooruitzichten en shoppenZoals je wellicht gemerkt hebt, is er al een hele tijd geen What makes me happy meer online gekomen. Ik was even niet in de stemming en wilde niks online zetten waar ik eigenlijk niet achter stond. Ik vond het inmiddels wel weer een tijd voor een what makes me happy en heb dus wat geluksmomentjes van de afgelopen tijd bij elkaar geplukt en in dit artikel gestopt. Kijk je mee?- Aan de ene kant vind ik vakantie soms best lastig omdat er dan nauwelijks structuur zit in mijn dag en ik van mezelf niet de hele vakantie helemaal niks mag doen. Maar aan de andere kant vind ik juist die verplichtingen en vooral het uitslapen onwijs fijn. Even mijn batterij opladen zodat ik met een frisse start aan stage kan beginnen!- In de vakantie is er gelukkig genoeg tijd om met vriendinnen af te spreken. Nu zijn er best wat op vakantie, maar aan het begin van de vakantie zag ik bijna elke dag wel een vriendin, en soms zelfs meerdere - afzonderlijk van elkaar-. Zo fijn om deze lieve meiden te zien! <3

- Je kon het al zien in de shoplog, maar ik heb wat leuke kleren gehaald voor mijn vakantie naar Kreta. Ik kan echt blij worden van nieuwe kleren hihi :-)

- De vakantie was nog geen 1,5e week oud toen ik al 2 keer naar Amsterdam was afgereisd. Ik vind het gewoon zo onwijs fijne stad om te zijn! Zó fijn, dat ik er zelfs een artikel over heb geschreven haha!- Het veranderen van mijn blognaam voelt gelukkig nog steeds heel goed. Het logo én de naam passen goed bij mij en ik sta er helemaal achter!

- Ik heb onwijs fijne dingen in het vooruitzicht. Zaterdag ben ik jarig dus komt er het hele weekend visite, woensdag op donderdagnacht ga ik richting Schiphol om rond 5 uur  het vliegtuig naar Griekenland te pakken en als ik terug kom is het nog maar heel even tot het Votown festival in Volendam waar ik heen ga. Daarna heb ik een halve week stage en zondag de 30e staat er een brunch met Cynthia van Miss Lipgloss op de planning, samen met nog wat anderen. Zo leuke dingen! :D


Wat was jouw geluksmoment van de afgelopen tijd?

Liefs,
Denise2 opmerkingen:

  1. Kleren maken mij altijd gelukkig, haha :). Als ik me even ongelukkig voel, mag ik van mezelf dan ook iets bestellen. Heel stom, maar het helpt.

    BeantwoordenVerwijderen