dinsdag 2 juni 2015

MAC Pink PlaidZoals je gisteren hier hebt kunnen lezen, ging ik zaterdag naar Eindhoven waar ze maar liefst 2 MAC verkooppunten hebben - zo oneerlijk verdeeld, haha!-. Please, de nummer één op mijn wishlist, bleek mij niet te staan. Daarom ging ik voor nummer twee en gelukkig vond ik Pink Plaid wel heel mooi staan. Kijk je mee?
Pink Plaid zit in het vaste assortiment dus de verpakking is typisch MAC. En oooh, ik vind het zo mooi! Het ziet er zo simpel uit, maar dat vind ik juist wel wat hebben! Pink Plaid is mijn 4e MAC lipstick en komt te staan naast Viva Glam 4, Captive en Faux 


Op de onderkant van de lipstick staat de finish en de naam van het product. Pink Plaid is een matte lipstick. Zo één had ik er nog niet in mijn MAC stash. Ik ben benieuwd! 


De kleur vind ik op deze foto maar moeilijk te omschrijven. Hij ziet er in de stick wat bruiner uit. De geur is typisch MAC, met een vleugje vanille.


De lipstick is op de swatch echt matte. Wat op de foto helaas niet zo goed overkomt door het licht dat weerkaatst.De pigmentatie is echt onwijs goed! Tijd om hem op de lippen te swatchen!


Zo grappig hoe de kleur opeens veranderd! Hij is echt roze hier. In het echt is hij wel iets minder fel dan hier lijkt. Maar ik vind hem soooo pretty!


Full face! Ooh jongens, ik ben verliefd hoor! Wat een prachtige kleur! Op het moment van de foto scheen de zon in mijn gezicht, dus het is iets lichter uitgevallen, maar de kleur is zo mooi. Lekker meisjesachtig roze, maar niet te fel. Echt een kleur die je elke dag op kan. Wel even opletten op eventuele velletjes op je lippen, want die je zie je doordat het een matte lipstick is, heel goed. Maar daardoor blijft hij ook wel lekker lang zitten. Aanrader dus! :-) 

MAC is o.a. te koop bij geselecteerde Bijenkorf en Douglas filialen, op de site van Douglas en MAC en in de MAC stores :) 

Welke lipstick staat nog op jouw wishlist?

Liefs,
Denise

                                             Volg jij ons al op Instagram , Bloglovin' & Facebook ?
12 opmerkingen: