zaterdag 27 juni 2015

Ben ik nu een slechte blogger?

Bron
Ik ben dol op de make-up van MAC, eet het liefst elke dag sushi en vaak brandt er een kaarsje van Yankee Candle in mijn kamer. Typische dingen waar een blogger van houdt, toch? Toch zijn er ook genoeg 'typische blogger' dingen waar ik helemaal niet zo van houd. Ben ik nu een slechte blogger?Uiteraard moet je dit artikel met een dikke, vette knipoog lezen.

- Minions
Oké, niet boos worden nu. Je kan het hoog uit een beetje teleurstellend vinden. Maar.. Ik heb helemaal niks met Minions. Om eerlijk te zijn, weet ik niet eens hoe je het uitspreekt. Mienieons?Mynieons? Ik vind ze er wel schattig uitzien hoor, maar om nou een hele film met wat onverstaanbaar gebrabbel te luisteren? Neuh. En daarbij vind ik geel ook gewoon geen mooie kleur. Ik vond Spongebob ook eigenlijk helemaal niet zo leuk vroeger.

- Sims
Sims is de bloggerswereld aan het veroveren. In hoeverre hij dat nog niet had gedaan. Langzaam aan veranderd bijna elke blogger in een fanatieke gamer. Behalve Denise. Want ik houd niet zo van gamen. Vroeger wel hoor! Ik speelde heel vaak computer spelletjes. En ook Sims heb ik wel eens gedaan. Maar de lol ervan in zien zag ik niet echt hihi.

- Superfood & Detox
Ik kan geen blog openen of ik zie wel iets over de hellweek, superfoods of detoxen. Ben ik dan de enige die niet zo mega healthy lifestyle heeft? Ik houd gewoon te veel van lekkere dingen denk ik..

- DIY
Hoi, ik ben Denise en ik ben ontzettend niet creatief. Voor een leuke DIY ben je bij mij dan ook écht aan het verkeerde adres. Ooit zat ik in de kunstklas, maar dat kan je je nu echt niet voorstellen. - Die kunstklas deed ik ook alleen maar voor drama, eigenlijk-. Ik doe echt wel mijn best om leuke dingen te maken, maar hoger dan een magere voldoende haal ik nooit. Zucht. Je begrijpt dat de lol er dan ook snel vanaf is. De enige die mijn 'kunstwerken' mooi vonden waren mijn veel jongere buurtkindjes ( en mijn mama waarschijnlijk ;-) ).

-Washitape
Ook weer zo'n lekker niet uitspreekbaar woord. Ik heb stiekem wel even gekeken hoor, toen ik van de week bij de HEMA was. Maar die washitapehype hè, waarom is dat? Ik weet wel dat ik in de brugklas mijn rekenmachine altijd helemaal onderplakte met van dat gekleurde plakband. Liep ik dus gewoon voor? ;-)

Herken jij je in deze punten? Of ben je wel fan? 

Liefs,
Denise

                                  Volg jij mij al op Instagram , Bloglovin' & Facebook ?

26 opmerkingen:

 1. Hahaha DIY en washitape heel herkenbaar! Ik heb met beide dingen ook helemaal niks!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hahah wat leuk dit!
  De Sims speel ik wel, maar de rest ben ik met je eens ;)
  Ondanks dat ik net een post heb gemaakt over washi tape, doe ik zelf ook nog niet mee met die hype

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha ieder zijn ding! Misschien moet ik Sims maar gewoon weer eens proberen!

   Verwijderen
 3. Hahaha, superleuk artikel! Superfood, DIY's enz. zijn inderdaad echt van die hypes. Als je het niks vindt, gewoon lekker niet in mee gaan, maar jezelf blijven!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik doe ook niet mee aan de detox en superfood!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hahaha, wat een leuk artikel zeg! Ik vind de minions wel schattig maar ik ben geen fan.

  Liefs, Brittany

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ben een DIY-blogger, dus daarin herken ik mezelf niet en mijn verzameling washi tape is enorm, dus ook dat punt is niet herkenbaar. Maar MAC make-up doet me niet veel en Yankee candles ook niet, maar gelukkig kan je niet alles leuk vinden en vullen we zo ook allebei een andere markt op! ;) :p

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahah verschil moet er zijn! Wel tof dat je een DIY-blogger bent. Als ik het het gekund had ik het ook wel meer gedaan :)

   Verwijderen
 7. Haha, geweldig! Ik heb ook totaal niks met Sims en ik heb het zelfs nog nooit geprobeerd.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Zo herkenbaar! Al die dingen die je opnoemt heb ik ook echt niks mee. En naast die detox hype zijn er ook talloze workouts enorm populair onder bloggers. Doe mij maar gewoon een fietstochtje in de natuur dan :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. hahaha de sims speel ik ook echt al lang niet meer! Washitape vind ik daarentegen wel erg leuk om mee te spelen, maar verder laat ik veel DIY's achterwegen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Voor superfoods hoef je me echt nooit wakker te maken en ook met de Minions heb ik niet zoveel... ik hou niet zo veel van animantie films haha. En wohooo ik ben je 100ste volger op Bloglovin! haha

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb ook niet zo heel veel met animatie. Yaay super bedankt! <3

   Verwijderen
 11. Hahahhaa, ik vind dit grapig. Ik eet bijna nooit sushi, ik heb geen Yankee Candle, heb niks van MAC, speel geen sims, eet geen superfoods of detox, ik doe niks van DIY want ik ben creatief tot de max, not hahaha. Washitape, kocht ik ooit maar nooit wat mee gedaan, het enige wat dan over blijft zijn minions, ja die vind ik wel grappig want ze zijn geel en ik hou van geel, verder, ehmm, misschien ben ik een slechte blogger hahahaa. Grappig al die kenmerken eigenlijk want het klopt wel, iedereen houdt van deze dingen en op iedere blog vind je wel dingen over één van deze voorwerpen/onderwerpen. Beetje nutteloze reactie dit maar ach, TE leuk artikel Denise <3

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Haha conclusie: jij bent een heel goede blogger!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. OMG sims niet leuk vinden? Het is fantastisch net als de minions! Maar wat jij daar niet mee hebt heb ik met Nick en Simon. Ieder zn ding!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahaha goede vergelijking ;p Maar het is inderdaad zo hihi.

   Verwijderen