dinsdag 16 juni 2015

Ik won een doos vol mooie make-upIk hou van make-up. Echt. Een mooie aankoop kan mijn hele dag maken. Het is niet dat ik nooit zonder make-up naar buiten ga of dat ik elke dag een plamuurlaag op mijn gezicht smeer. Maar ik vind het gewoon onwijs leuk om met make-up bezig te zijn! Dus toen ik op de blog van Lotte zag dat je een waardebon twv €50 kon winnen bij Makeupmusthaves wilde ik zeker een kansje wagen. En ik won! Ik plaatste woensdag een bestelling en zaterdag kwam hij binnen. Kijk je mee naar wat ik heb uitgekozen?
Bij een winkel in een dorp dicht bij mij, bleken ze al Sleek te verkopen. Ik was natuurlijk super blij toen ik daar achter kwam en besloot een Matte lipstick mee te nemen. De structuur beviel me goed dus besloot ik om een keer een fellere te bestellen. Binnenkort een dubbel review!
Ooh, ik werd opslag verliefd op dit prachtige blush palette van Makeup Revolution. Hij is zó onwijs mooi. Ik kan hier dus gewoon echt naar blijven staren hè! Ook hier volgt natuurlijk een review van. Maar ik kan vast verklappen dat je dit palette direct wilt hebben na het zien van de review. Sorry alvast!Ik heb een grote voorliefde voor de nagellak van Essie. En van alle fullsize lakjes, is dit voor mij alweer nummer 17. Deze donker roze kleur is echt een feestje voor je nagels. En perfect voor de zomer. En ook hier geldt, stay tuned! :-D
Zóveel prachtige oogschaduws in één verpakking. En dat voor slechts €9,99. Om precies te zijn, zijn het 32 prachtige nudeachtige kleuren. Ja, deze Beyond Flawless palette van Makeup Revolution ga ik heel vaak gebruiken!And last but not least, dit prachtige palette van Sleek. Rose Gold heb ik al thuis, maar hoe handig is het dat ik deze prachtige blush nu samen heb met een mooie highlighter en bronzer? Super handig voor op vakantie! Ook hier komt een review van online!


Ik ben onwijs blij met deze spulletjes. Nu las ik dat ze vanaf afgelopen weekend ook Yankee Candle verkopen op de site, dus dat is dan weer wel even jammer dat ik dat net gemist heb.Maar deze mooie make-up maakt het helemaal goed. Lotte, onwijs bedankt voor de waardebon! <3

Wat zou jij graag eens willen proberen?

Liefs,
Denise

                                     Volg jij mij al op Instagram , Bloglovin' & Facebook ?

14 opmerkingen:

 1. Wat gaaf! Je hebt prachtige spulletjes als toevoeging aan je collectie!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lucky you! Prachtige producten heb je gewonnen! Ik heb ook de Sleek palette met rose gold, ik gebruik hem heel vaak!

  Liefs, Brittany

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een gave producten! De blush vind ik echt prachtig!

  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ziet er goed uit en dat blush pakket met de 8 kleuren is echt fantastisch die heb ik zelf ook en gebruik hem dagelijks! tof dat je hebt gewonnen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat contourpalette lijkt me ook heel fijn! Ook heb ik de blush al, ik wacht zeker je review af! Waar verkopen ze dicht bij jou al Sleek?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een fijne producten! Helemaal niet erg om daar €50,- te mogen besteden :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wow, lucky you! Mooie producten heb je uitgekozen hoor! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 8. ZO wauw je hebt prachtige producten uitgekozen!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Jij hebt nog eens geluk! Heel mooi allemaal.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Lucky bastard! De producten zijn prachtig.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een mooie producten heb je besteld met je waardebon!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Super leuke producten heb je besteld!! Ben heel benieuwt naar de reviews :)

  BeantwoordenVerwijderen