woensdag 10 juni 2015

Spam je blog #5



Yaaay, het is weer tijd voor de inmiddels maandelijkse spam je blog! Ik blijf het onwijs leuk vinden om nieuwe blogs te ontdekken en daar is zo'n artikel als dit de uitgelezen kans voor!
Spam jij mee?



Dus je mag:

* Je blog of webshop spammen in je berichtje
* Je social media kanalen noemen

Binnenkort komt er weer een artikel online met blogs die je écht moet volgen. Heb jij nog suggesties? En morgen komt er een artikel met een belangrijk nieuwtje. Zien we je dan?

Liefs,
Denise

                              Volg jij ons al op Instagram , Bloglovin' & Facebook ?

23 opmerkingen:

  1. Wat leuk dat we mogen spammen!
    Ik blog op www.celineschrijft.be over boeken, beauty en lifestyle. Mijn sociale media kanalen zijn daar ook te vinden. Hopelijk kom je eens een kijkje nemen 😄

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat leuk! :) Mijn naam is Mariëlle en ik blog op www.gekopmakeup.nl. Mijn artikelen gaan over beauty, fashion en lifestyle en ik houd mijn blog ook lekker persoonlijk. Ik zou het leuk vinden als je een kijkje komt nemen, elke dag komt er een nieuw artikel online! Mocht je het leuk vinden dan kun je me volgen op allerlei social media kanalen (@gekopmakeup) Om het je makkelijk te maken vind je alle buttons rechts op mijn blog :) Liefs Mariëlle

    BeantwoordenVerwijderen
  3. http://dailybreakfast.nl is mijn persoonlijke life blog. Ik volg al jaren meerdere blogs en ook op YouTube was ik zeer actief. Ik heb de afgelopen jaren ontzettend veel meegemaakt en had een uitlaatklep nodig. Een plek online waar ik al mijn verhalen kwijt kon. Ik wilde mijn mening delen met andere, mezelf laten horen. Hierdoor is Daily Breakfast ontstaan. Ik vond het moeilijk om mijn blog een stempel te geven of te plaatsen in een categorie. Ik blog eigenlijk over alles wat ik leuk vind en niet over 1 bepaald onderwerp. Ik noemde mijn blog altijd een lifestyle blog, nu noem ik het een life blog. Ik schrijf over mijn leven en alles wat mij bezig houdt dus ook beauty en fashion.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hoi allemaal! Ik ben Alexa, 21 jaartjes jong en blog op www.june-two.nl mijn persoonlijke lifestyle blog met een vleugje fashion! Benieuwd geworden? Neem dan een kijkje dat zou ik erg leuk vinden en natuurlijk nog leuker als je even een reactie achter laat! En lief dat we bij je mochten spammen!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Leuk! www.beauty-unboxing.nl

    Hoi allemaal!
    Ik schrijf dagelijks reviews, event verslagen en fashion items op www.beauty-unboxing.nl
    Mijn social kanalen zijn:
    www.facebook.com/beautyunboxing.nl
    instagram.com/beautyunboxingnl/
    https://twitter.com/BeautyUnboxing

    Liefs,
    Jamey

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Mijn naam is Brittany en ik ben de beheerder van www.brittanyelizabeth.nl! Op mijn blog plaats ik elke dag artikelen over mijn leven en alles wat dat met zich mee brengt. Denk hierbij aan beauty, fashion en lifestyle. Ook heb ik een YouTube kanaal! Daar kunnen jullie mij volgen onder de naam BrittanyElizabeth. Nemen jullie een kijkje?

    Liefs, Brittany

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hey! Ik ben Elisar en heb een eigen fashion, beauty & lifestyle blog: www.Fabeli.nl (fee-be-lie). Zoals de naam al zegt, blog ik er over kleding, make-up, maar ook over andere persoonlijke onderwerpen! Mijn Instagram is @elisarhijazi. Het zou leuk zijn als je een kijkje neemt. ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hey! Ik ben Elisar en heb een eigen fashion, beauty & lifestyle blog: www.Fabeli.nl (fee-be-lie). Zoals de naam al zegt, blog ik er over kleding, make-up, maar ook over andere persoonlijke onderwerpen! Mijn Instagram is @elisarhijazi. Het zou leuk zijn als je een kijkje neemt. ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat leuk zeg! > http://www.sylvahna.nl
    Ik heb een persoonlijke blog met veel over health. Denk aan gezonde voeding, fitnessen, hardlopen etc. Maar ook andere leuke artikelen! Bijvoorbeeld vandaag staat er een artikel online waarin ik in ga op het nieuwste nummer van de Cosmopolitan.
    Mijn social-media kanalen zijn:
    http://www.facebook.com/Sylvahnablog
    http://www.instagram.com/sylvahnanl
    http://www.twitter.com/Syllvahna

    Nemen jullie een kijkje? Misschien tot snel!
    Liefs Sylvahna

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Leuk dat we onze blogs mogen spammen! Mijn blog heet LanaDrama en is te vinden op www.LanaDrama.nl, mijn blog gaat over beauty, fashion, food en lifestyle! Ik had eerst een andere blog genaamd Melana, maar daar ben ik mee gestopt. Vanaf nu zal ik posten via LanaDrama!

    Dit is mijn Facebookpagina: www.Facebook.com/LanaDrama

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Leuk dat we mogen spammen! Ik blog al 5j meerdere keren per week op mijn beautyblog www.misslanghaar.be. Ik heb een passie voor nail art dus kun je regelmatig een turorial verwachten en verder natuurlijk reviews en af en toe een persoonlijk artikel.
    Hopelijk tot snel op mijn blog :)

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Leuk! Ik blog nu net iets langer dan een jaartje over alles wat los en vast zit. Bij wijze van kan ik nog een verhaal verzinnen over mijn oude zwarte kussensloop. Het leukst vind ik beauty en persoonlijke artikelen en dat kun je allemaal vinden op http://www.livingalie.nl/ ^^

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Leuk! Mijn blog http://www.epeheel.com is een persoonlijke lifestyle blog en ik schrijf er over vanalles en nog wat!
    •doelen •mijn moestuintje •diy's •aankopen •outfits •favorieten etc.!
    Ik zou het tof vinden als je een kijkje neemt (en iets achterlaat zodat ik bij jou ook kan kijken)
    volg me verder via Facebook (Epeheel) en op instagram! (@juliartn)
    Liefs!

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Super leuk dat we mogen spammen. Ik heb sinds kort een blog ( www.mylifeasanniek.nl). Momenteel plaats ik veel persoonlijke artikelen maar vanag komende zomer komen er sowieso dit 's bij en nog een aantal leuke dingetjes.

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Wat super Leuk! Ik heb zelf een blog (http://xbyus.blogspot.nl) en hierop plaats ik artikelen over dingen die mij interesseren en dingen die op mijn pad komen. Denk bijvoorbeeld aan tip/tricks, DIY, nail-art, bakken/koken, kletsen, en nog veel meer! Neem zeker een kijkje als het je iets lijkt! Naast mijn eigen blog wil ik ook http://reneeraadsheer.nl in de spotlights zetten! Zij blogt over innerlijke en diepgaand dingen die je inspireren en tot nadenken zetten �� neem dus ook zeker een kijkje op haar blog! Alvast bedankt en hopelijk tot snel! xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Wat super leuk! Ik heb een fashion blog, www.trendysabel.nl en hier schrijf ik over outfits, trends, en lifestyle dingetjes! :)
    Mijn twitter is: http://www.twitter.com/trendysabel
    Facebook: http://www.facebookm.com/trendysabel
    Instagram: http://www.instagram.com/trendysabel
    Liefs Isabel

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Altijd erg leuk! Ben jij een paardenliefhebber, neem dan zeker even een kijkje op www.horsebeauty.nl
    Een horse life style blog!
    Facebook: https://www.facebook.com/horsebeautyblog?ref=hl
    Instagram: https://instagram.com/horsebeauty.nl/
    Veel plezier!
    Liefs, Juara

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Wat een leuk gebaar! Ik deel dan ook graag mijn persoonlijke blog http://mieksmind.blogspot.nl/
    Hierbij schrijf ik over van alles wat mij bezighoud & wat ik meemaak maar ook outfits DIY en reviews.

    Mijn instagram is: https://instagram.com/miekkvdsande/

    Liefs,

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Leuk!
    Ik ga alle bovenstaande blogs allemaal bekijken ..

    Ik blog over fashion en lifestyle :)
    XOXO faye van byfaye.nl 

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Hey wat een leuk initiatief! Ik heb een personal/ mama-blog. Misschien (nog) niet helemaal je leefwereld, maar toch de moeite waard om eens een kijkje te nemen :-)
    http://www.compleetgeluk.be
    http://www.facebook.com/compleetgeluk
    instagram: annelore_compleetgeluk
    twitter: @compleetgeluk

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Yes, weer een spam je blog! Ik ben volgens één van de weinige mannelijke bloggers in Nederland. Je kan mijn blog vinden op http:bit.ly/cschoonens en daarnaast kun je volgen op Twitter (@ChrisSchoonens), LinkedIn (Chris Schoonens) of Instagram (chrisschoonens).

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Ik ben Celine van The Beautyboulevard.nl. Wij bloggen vooral over Beauty, Fashion en Lifestyle. Sinds kort staat er ook een winactie online waar je twee kaartjes, een dagentree voor een sauna bij jou in de buurt kan winnen. Neem je even een kijkje?

    Je kunt me ook volgen op bloglovin: https://www.bloglovin.com/blogs/beautyboulevard-12800301

    http://www.thebeautyboulevard.nl

    Liefs,

    Celine.

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Emeral Beautylife voor de modebewuste vrouw. Een ruim assortiment Kleding, dames-schoenen en cosmetica met passie voor mode en Make-up

    Bedankt!

    BeantwoordenVerwijderen