zaterdag 20 juni 2015

Hier kan ik écht niet tegen!Ik vind natuurlijk veel eigenschappen leuk van mensen. Maar oooh, wat kan ik me soms aan dingen ergeren. Van onderstaande dingen kan ik best even chagrijnig worden. Lekker tegenstrijdig hè?


- Mensen met een ochtendhumeur
Zelf heb ik niet echt last van een ochtendhumeur. Maar ik kan wel heel chagrijnig worden van mensen die dat wel hebben. Van mensen die al lopen te zuchten als je ook maar één stap zet. Hou op!

- Te vrolijke mensen in de ochtend
Maar daar in tegen vind ik het ook vreselijk als mensen 's morgens vroeg héél erg vrolijk zijn. Ik ben wel eens door een verpleegkundige wakker gemaakt terwijl ze de vrolijkste liedjes aan het zingen was met een big smile op haar gezicht. Nu vind ik het sowieso niet echt fijn om wakker gemaakt te worden, maar ga dan al helemaal niet vrolijk lopen te zingen, alsjeblieft!

- Negeren
Misschien staat deze wel op nummer 1 met dingen waar ik niet tegen kan. Ik vind het zeer on respectvol en asociaal. En dan heb ik het vooral over het negeren in 'real life'. Online negeren op Whatsapp oid vind ik dan nog anders ( al vind ik dat ook niet echt leuk als ik zeker weet dat die persoon het extra doet). Maar als iemand tegen je staat te praten en je reageert gewoon niet of begint snel tegen iemand anders te praten terwijl je de ander duidelijk hebt gehoord, vind ik dat heel erg. * heel veel boze emoticons*

- Mensen die met veel naast elkaar, heel sloom fietsen
Je fiets de longen uit je lijf omdat je nog terug naar huis moest omdat je wat vergeten was, maar per se de trein moet halen.. En dan komt er opeens een groepje voor je fietsen. Naast elkaar, druk aan het kletsen en ze fietsen zo dat je er voor geen mogelijkheid langs kan. En als je denkt dat ze normaal fietsen? Nope, ze fietsen heel sloom. En zo ga jij natuurlijk nooit je trein halen. Argh!

- Mensen die weigeren hun tas van de stoel naast hen te zetten
'Hallo, mag ik hier zitten?' * persoon doet net alsof hij je niet hoort * Nou dan niet.. Ik zet zelf ook echt wel mijn tas op de stoel naast me, bijvoorbeeld als ik iets moet pakken en dat gewoon handiger is. Maar zodra er iemand wilt gaan zitten, doe ik hem direct weg :)

- Mensen die staren
Een dikke vette zucht voor deze mensen. Vooral nu de zomerperiode er weer aan komt en de sjaals weer achter in de kast kunnen, wordt er weer flink gestaard naar mijn litteken. Helemaal prima als je een keer kijkt, want het valt gewoon op en het is anders dan normaal. En die dingen trekken nou eenmaal aandacht. Of ik het leuk vind of niet. Maar je nek bijna breken omdat je nog steeds staart, of de hele treinrit blijven staren vind ik een beetje overbodig :-)

- Mensen die hen url achterlaten in het bericht zelf
Kort maar krachtig: Not done. Daar is een speciaal balkje voor. ( En spamartikelen).

Waar kan jij niet zo goed tegen?

Liefs,
Denise

                                     Volg jij mij al op Instagram , Bloglovin' & Facebook ?

18 opmerkingen:

 1. Haha ohh ik kan me zo in je artikel vinden. Mensen met een écht ochtendhumeue, go away. Ik sta niet te springen dat ik mag opstaan als om 7 uur de wekker gaat, maar om daar dan nog weet ik hoelang van te chagrijnen, nou nee. En starende mensen zijn gewoon super irritant!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel herkenbaar haha. Behalve de te vrolijke mensen in de ochtend. Daar kan ik dan weer wel heel vrolijk van worden haha. Ik heb overigens nog nooit meegemaakt dat mensen hun tas niet van hun stoel afhalen in de trein. Denk dat dat gewoon de gezelligheid van het zuiden is dan haha;p

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha erg herkenbaar allemaal. Ik kan er niet tegen als mensen recht in mijn gezicht heel aardig tegen mij doen maar achteraf mijn niet mogen of achter mijn rug om praten. Niet iedereen hoeft mij aardig te vinden dus ik heb liever dat mensen gewoon eerlijk tegen mij zijn!

  liefs, Brittany

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh god dat fietsen ja! Zo ongelofelijk irritant! Of als ze wel normaal fietsen, maar nét te snel fietsen om in gehaald te kunnen worden, maar ook nét te langzaam fietsen om achter te blijven xD

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik herken hier wel dingen van ja, kauwgom kauwen daar kan ik ook niet naar kijken :O

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik herken hier zoveel van. Ik vind het vooral irritant als mensen zich voordoen als vrienden en achter je rug om over je praten. Oh of mensen die iedereen maar mop en lieverd noemt of zo lopen te slijmen. Kots.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind over sociale mensen erg irritant! Hahaha. En idd, mensen die té vrolijk zijn in de ochtend. Ik moet zelf nog eerst even opstarten!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. hahaha sommige dingen zijn wel heel herkenbaar

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Die laatste vind ik ook irritant. Van staren heb ik gelukkig weingi last omdat ik blind ben (en dus niet zie dat mensen wel degelijk staren). Ik kan er wel heel slecht tegen als mensen zo overdreven doen tegen me alsof ik zielig ben, of bv. mijn man in mijn bijzijn uitgebreid gaan complimenteren met het feit dat hij bij mij is.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hahaha heel herkenbaar, ik kan ook echt niet tegen mensen met een ochtendhumeur of te vrolijke mensen.. ='). En dat tassenprobleem op de stoel - urgh! En mensen die staren, ik heb altijd altijd in de bus - van die kindjes die dan heel intens, heel lang blijven staren.. haha, best irritantt

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oooh ja dat ken ik. Kijk lekker de andere kant op hahaha

   Verwijderen