zondag 28 juni 2015

Beauty Budget Tag
I love beauty. Mijn stash is flink aan het groeien en ik vind het geweldig om nieuwe beauty spulletjes te kopen. Lieve Iris tagde mij voor de Beauty Budget Tag en ik kon het dan ook niet laten om hem direct in te vullen. Ik vertel je onder andere of ik dezelfde producten nog een keer zou kopen als ik het geld terug kreeg en wat ik zou kopen als ik heel veel geld had. Kijk je mee?

Heb je een maandelijks budget om aan beauty spullen uit te geven?
Nee, soms koop ik een paar weken helemaal geen beauty producten, en andere keren een paar dingen tegelijkertijd. Als ik iets heel graag wilt hebben koop ik het, en anders niet :)

Spaar je voor beauty producten of koop je impulsief?
Ik houd er bijvoorbeeld wel rekening mee dat er ongeveer één keer in de 3 maanden 40% korting is bij de Ici Paris op mascara's. Daar houd ik wel bewust geld voor opzij. Voor echte high end producten spaar ik wel, maar  de budget producten koop ik meestal impulsief.

Als je het geld wat je al hebt uitgegeven aan je stash nu in handen kreeg, zou je dan opnieuw precies hetzelfde kopen?
Ik denk het niet. Ik denk dat ik direct de wat duurdere merken had gekocht. Omdat ik die nou eenmaal mooier vindt. Ik heb heel veel drogisterij make-up die ik eigenlijk helemaal niet meer gebruik omdat ik veel betere producten heb. Maar ik heb geen spijt van mijn aankopen want voordat ik die betere producten ontdekte had ik er veel plezier aan.

Als je veel geld te besteden had, aan welke producten zou je dit dan uitgeven?
Mac! Echt, ik heb een grote liefde voor MAC. Maar ik wil stiekem ook wel wat meer producten van Chanel proberen. En ohja, van Too Faced, Nars en Urban Decay eigenlijk ook wel..

Stel je krijgt een cadeaubon van €100,- die je mag uitgeven in de parfumerie of Sephora, wat zou je kopen?
Oeh die is lastig. Want er is zoveel moois! Ik wil heel erg graag parfum van Chloe, en aangezien die het duurst is zou ik die het eerste kopen. En daarna een mooie lipstick van MAC denk ik. En dan is het geld alweer op ben ik bang, haha.

Als high end producten niet zo duur waren zouden ze dan nog wel aantrekkelijk zijn?
Ik denk dat ze qua kwaliteit etc nog zeker aantrekkelijk zullen zijn. Maar het gevoel dat je krijg als je een high end product heb gekocht is zo anders dan als je bijvoorbeeld iets van Catrice of Essence koopt. Dat zou ik wel missen.

Welk product was zijn geld volledig waard?
Mijn Chanel mascara, al mijn MAC producten en de lipstick van YSL zijn hun geld zeker waard. Iris had het ook al over de YSL lipsticks, maar ze zijn echt geweldig. Super hydraterend en onwijs mooi! De Chanel mascara is gewoon magisch en mijn (mini) MAC collectie is mij heilig.


Welk goedkoop heeft je compleet verrast?
Vorig jaar kreeg ik een keer een box, ik weet niet meer welke, maar daar zat een mascara van Eveline Cosmetics in. De Volume Celebrities mascara. In Nederland was hij nog niet te koop, wat ik ontzettend jammer vond want hij is echt zó fijn. Nu zag ik hem een paar maanden geleden bij de Etos in Putten toen ik daar met een vriendinnetje was. Mijn oude verpakking was inmiddels leeg dus ik kon het niet laten om een nieuwe te kopen. Hij was echt super cheap! De mascara separeert de wimpers heel goed. En in combinatie met een andere mascara is hij helemaal perfect. Een dikke aanrader dus!

Wat zijn jou tips om niet te veel producten te kopen of geld eraan uit te geven?
Mijn tip is om een wishlist te maken en voor deze producten te sparen. En dan ook echt alleen de producten te kopen die op die wishlist staan, natuurlijk. Je kan met jezelf afspreken dat je elke maand een item van je wishlist mag kopen. Afhankelijk van je budget en de prijzen van de producten natuurlijk.

Dit was hem alweer. Ik vond het leuk om hem in te vullen. Over deze dingen denk ik soms helemaal niet na, terwijl het soms wel handig is om dat wel te doen haha. Ik tag Marielle, Kim en Elise om hem ook in te vullen!

Wat is jouw favoriete make-up merk?

Liefs,
Denise

                                   Volg jij mij al op Instagram , Bloglovin' & Facebook ?

19 opmerkingen:

 1. Leuk ingevuld, YSL lipsticks zijn het geld echt waard!
  Liefs, Iris

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik deel de passie voor MAC met je haha! Er staan nog 11 lipsticks op mijn lijstje, oeps!

  Liefs, Brittany

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke tag!! Ik vind het belangrijk om goed om te blijven gaan met geld ook al houd ik van make-up, ik ga hem overnemen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ondanks dat ik amper iets met make-up heb vond ik het wel leuk om te lezen haha <3 En fijn van die goedkope mascara, is weer een meevaller!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha ik wilde je eerst taggen, maar toen bedacht ik me dat je er niet zo mega dol op bent haha. Jaa!

   Verwijderen
 5. Echt een leuke TAG - ga hem misschien ook nog wel invullen. Ik denk als ik al mijn geld in mijn handen kreeg (van producten die ik gekocht had).. toch niet meer zoveel Catrice lakken had gekocht maar gewoon meteen ESSIE haha. Van de tientallen die ik had heb ik er nu misschien nog maar 6 staan - best zonde.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oeh super leuk! Jaa, ik heb ook een grote voorliefde voor Essie! <3

   Verwijderen
 6. Wat een leuke tag! Het lijkt mij ook heel moeilijk om te kiezen wat ik met 100 euro zou kopen, haha. Ik weet wel zeker dat ik daarvan mijn eerste MAC lipstick zou kopen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. De komende tijd wil ik investeren in duurdere make-up merken! Ik heb het nu wel een beetje gehad met de drogisterij make-up haha

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaa ik ook eigenlijk wel! Ook al zijn het soms best goede producten, de high end producten hebben mijn voorkeur!

   Verwijderen
 8. Wat een leuke tag! Haha ik heb ook echt een passie voor Mac, iets te zelfs!

  Liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat leuk ingevuld! Mijn doel is minder te kopen en anders duurdere dingen want die zijn vaak betere kwaliteit

  BeantwoordenVerwijderen