maandag 1 juni 2015

PLOG 30/5 - Starbucks, MAC en sushiVrijdag reisde ik na schooltijd af naar Breda, waar ik vanaf rij 1(!) de Herinneringen tour bezocht. Aangezien ik zaterdag pas terug zou gaan en dus nog de hele dag in Brabant zou kunnen blijven, besloot ik om met lieve Loes af te spreken in Eindhoven voor een shopsessie en sushi. Vooral véél sushi. Ik was al vaker in Eindhoven geweest voor een concert en om met een vriendinnetje die daar woont te stappen, maar ik had er nog nooit gewinkeld. En óh ik vond het zo leuk! Loes en ik - oké vooral Loes, maar ik mocht ze gebruiken voor de plog,- maakten wat foto's en die ga ik vandaag delen met jullie :-)


Om 9 uur ging de wekker, en na een heerlijk ontbijtje werd ik afgezet bij het station in Breda. Ik hoefde gelukkig niet over te stappen en om half 12 was ik al in Eindhoven!


Ohoh, killing voor mijn verslaving, maar Loes stond me op te wachten voor de Starbucks. En ondanks dat ik vrijdag ook al wat tijd door had gebracht bij de vestiging in Breda, kon ik gewoon geen 'nee' zeggen toen Loes voorstelde om eerst even wat te drinken op het station. Het regende opeens heel hard, dus dat trok me natuurlijk ook wel over de streep... - ik ben zó slecht in smoesjes verzinnen, zucht..-.


Na eerst een paraplu te hebben gekocht bij de Etos, besloten we snel de Bijenkorf in te duiken. Ik had al gehoord dat er niet één maar twee MAC verkooppunten zouden zijn in de stad. Dus ik had al wat research gedaan naar wat mooie pareltjes. Loes heeft echt een prachtige MAC lipstick stash ( klik hier ) dus konden we deze afdeling natuurlijk niet overslaan. Please me stond heel hoog op mijn lijstje, maar toen ik hem ging testen bleek hij mij niet te staan. Nouja zeg!Ha, maar natuurlijk ga ik niet met lege handen naar huis.. Ik kocht een andere prachtige lipstick. Die je morgen op de blog kan vinden. Stay tuned! <3


Dit palette kwam ik tegen bij de Ici Paris die in de V&D zat. Ik vond hem zo mooi! <3


Oh Dior, wat ben je toch pretty! Maar ook zo duur, helaas! Ook dit was bij de Ici Paris in de V&D. Ik vond het er zo mooi uitzien met die nagellakjes er zo onder en dat licht erachter! Ik heb het trouwens ook nog niet eerder gezien zo? 


Tijd voor de lunch! We eten een lekker broodje met roomkaas en een smoothie! Ik nam een kleine met aardbeien. Zo lekker <3


Als ik ooit heel veel geld win, dan koop ik als allereerste een tas van Michael Kors. Deze dure pareltjes vind ik zo onwijs mooi! Vooral de Selma is een collectie om bij weg te smelten. Tot die tijd blijf ik nog wel even heel hard dromen <3 


Wooooh, mijn hart maakte even een sprongetje bij het zien van de HOME afdeling van de H&M. Zo gaaf! Ik heb nog nooit zo'n home afdeling gezien, maar vind de spulletjes die ze er hebben zo leuk!Dikke liefde voor marmer! Ik vind dat er zo leuk uitzien! Ik twijfelde even of ik nog zo'n kaars of plankje mee zou nemen als decoratie voor op mijn kamer, maar ik bleef verstandig en liet ze toch liggen. De vakantie komt er aan!Wine time! - en Rosé voor Loes-. Met zo'n zware rugtas inclusief laptop omdat ik vrijdags uit school kwam, is het toch wel even fijn om een drankje te doen tijdens het shoppen :-)


Ondanks dat ik niet (meer) zo'n hele grote Primark fan ben, vind ik het toch op zijn tijd wel even leuk om te kijken. Ze hebben er vaak wel leuke spullen en natuurlijk heel goedkoop! Alleen de drukte en de rotzooi vind ik nooit zo heel fijn. Maar dit viel in dit filiaal gelukkig ontzettend mee!


Ik zag nog best veel leuke dingen, maar nam alleen dit leuke blousje mee. Hij is wat doorschijnend, maar ik vind hem heel leuk voor bijvoorbeeld over mijn bikini als ik naar Kreta ga. Voor €9,- kon ik hem dan ook niet laten hangen :-)


En toen kwam eindelijk het moment waar ik al 3 weken naar uit keek. Sushi! Ik heb de smaak helemaal te pakken haha. We aten bij Lounge 8 en het was zo ongelofelijk lekker! Ik wil nog een keer <3

Om 8 uur pakte ik weer de trein naar huis en om half 11 stonden mijn lieve papa en mama me op te wachten op het station. Op naar mijn bed! Vrijdagavond en zaterdag heb ik het écht onwijs naar mijn zin gehad, maar het was ook echt mega vermoeiend. Vandaag (zondag) heb ik dus ook lekker in mijn bed doorgebracht. Ik vond Eindhoven echt een hele leuke stad! Komt dat misschien door die MAC verkooppunten? Haha! Ik zag trouwens ook nog echt de mooiste schoenen die ik ooit heb gezien. Ze waren van Jimmy Choo en maarliefst €400. Zo jammer, echt net buiten mijn budget.. ;-). Ik wilde trouwens wel een foto maken, maar durfde niet hahah :') 

Ben jij wel eens in Eindhoven geweest?

Liefs,
Denise

                                           Volg jij ons al op Instagram , Bloglovin' & Facebook ?18 opmerkingen:

 1. Leuke foto's! Ik ben benieuwd welke MAC lipstick je gekocht hebt!
  Liefs, Iris

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thanks! Nog even geduld haha ( ik heb het stiekem al verklapt op Instagram hihi) <3

   Verwijderen
 2. Leuk Denise <3 Nu ben ik wel benieuwd naar die dure schoenen haha

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb heel internet afgezocht, maar ze zijn nergens te vinden.. Zo jammer! Dankjewel <3

   Verwijderen
 3. Het was zo gezellig! En je bent echt lief hihi! Gaan snel weer meeten! En misschien koop je dan wel die pretteh andere Mac haha.... Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaa vond ik ook, aawh ik vind jou ook een lieverd! Jaaa doen we zeker.. Hahaha ja als jij bij me bent is die drang gelijk ook veel groter.. <33

   Verwijderen
 4. Ik ben zeker wel eens in Eindhoven geweest. Ik woon er, hihi. Eindhoven heeft echt wel wat leuke winkeltjes en vooral op beautygebied erg leuk. Ze hebben ook Make-Up Studio maar die zit verstopt, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Aaah super leuk dat je er woont! Jaa we zijn ook nog even bij Make-up Studio geweest maar daar heb ik niks gekocht <3

   Verwijderen
 5. Lekker shoppen leuk! Eindhoven vind ik een leuke stad

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ga geregeld naar Eindhoven met mijn vriend om te shoppen, ze hebben er op twee van mijn favoriete winkels na alles wat ik moet hebben inclusief de grote make-up afdeling in de Bijenkorf, hihi!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Groot gelijk heb je! Jaa ooh, op de afdeling kan ik wel uren rondlopen <3

   Verwijderen
 7. Hele leuke foto's weer! Mocht je dan toch genoeg geld hebben.. Koop je dan ook een tas voor mij? Het liefst twee want ik wil een zwarte en een witte ^^

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nou.. vooruit! I wish dat ik het kon haha! Maar dan mag je er één ( of 2 of 3, ik bedoel als we toch genoeg geld hebben) uitzoeken hoor hihi! Dankjewel <3

   Verwijderen
 8. Eigenlijk alleen in de Primark, ik wil wel gewoon eens de stad in, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik ben nog nooit in Eindhoven geweest.. Aanrader? :)

  BeantwoordenVerwijderen