donderdag 18 juni 2015

10 redenen waarom iedereen dol is op Channing TatumTerwijl ik dit typ, ben ik 22 Jump Street aan het kijken. Je weet wel, die grappige film met Channing Tatum. En dat is dus precies waarom ik hem kijk ( oh, en omdat ik van komedie houd). Maar ik dacht, laat ik even alle films met Channing Tatum gaan kijken. Niet op één avond natuurlijk, want dan is alles zo op en dat zou zonde zijn, toch? Maargoed, Channing Tatum dus. De man die heel wat vrouwen harten sneller laat kloppen. ÉN DE MAN DIE 1 JULI NAAR AMSTERDAM KOMT. Jaaa, je leest het goed. Mister Tatum en de rest van de crew komen 1 juli naar de première van Magic Mike XXL. Die film is natuurlijk al een feestje opzich, maar dat Channing bij de première is, is helemaal geweldig. Right? Genoeg redenen om een lijstje te maken met punten waarom Channing zo leuk is. Ben jij het met me eens?

Oké, zijn jullie er klaar voor? Ik waarschuw je hoor, na het zien van deze te leuke gif'jes ga je hem nog meer waarderen. ( In hoeverre dat kon).

Komt ie!

- Hij kan dansen. Maar dan ook écht heel goed dansen. Hij rockt de stage in Step up!- Hij heeft een 'strakke kont' aldus Sabrina en Celeste

- 1 woord: MAGIC MIKE ( Bijna deel 2, waah!)

- Deze blik:- Hij is misschien niet de knapste man op aarde, maar hij heeft iets. ( wat ben ik nog steeds niet achter)

- Hij is de acteur met het mooiste lichaam. Die buik. Die armen. Alles.

- Hij ziet eruit als een bad boy, en toch laat hij z'n emotie's zien:- Hij kan goed acteren. Maar dan ook echt. Of hij nou vader, politieagent of soldaat speelt, hij kan het. En goed ook.

- Elk kapsel staat hem. Ik bedoel, hoeveel mannen staat een (bijna) kaal hoofd nou? Jep, Channing wel.

- En als laatste is hij ook gewoon heel erg lief.Waarom ben jij zo dol op Channing Tatum?

Liefs,
Denise

                                         Volg jij mij al op Instagram , Bloglovin' & Facebook ?

23 opmerkingen:

 1. Ik vind hem wél de knapste, my god can we marry please? Dit is nou zo iemand die ik wel wil hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Yep, ook ik heb een crush op m! In elke film die ik kijk issie ook gewoon leuk. Jammer dat we m waarschijnlijk missen als ie in Amsterdam is. Zou toch wel vet vinden om met hem op de foto te gaan (of een beschuitje te eten, hahaha!)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaa, precies! Zo jammer inderdaad. Een foto of een beschuitje lijkt me inderdaad niet heel vervelend haha!

   Verwijderen
 3. Hahahaha, ja dat kontje mag er wezen toch? Oh man die eerste foto. Heart eyes.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hahaha hij is gewoon een mooie vent die goed kan acteren met een heerlijk lijf en idd hij is lief (in de film) en die blik! uhu.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hij heeft zeker iets, maar ja wat?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hij heeft inderdaad iets, haha! Ik wet niet zo goed wat het is, maar toch is hij erg knap. Hoewel hij niet echt een mooie man is, als je begrijpt wat ik bedoel haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hij heeft iets... maar inderdaad, wat? Haha ! Toch ben ik er niet zo hysterisch over, maar ik ben sowieso erg nuchter daarin!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahaha ik ben niet zo nuchter als jij, maar natuurlijk is deze post wel een béétje overdreven hihihi

   Verwijderen
 8. Vooral het punt dat hij wat heeft ben ik het mee eens. Want als ik echt goed kijk denk eh nee.. Maar als ik dan later weer een plaatje zie denk ik OH JA!
  Ik denk gewoon die blik in combinatie met zo een halve lach .. ofzo..

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahah ja precies! Soms denk ik ook echt van, naaaah. Maar op andere momenten.. Oef!

   Verwijderen
 9. Finally, nog iemand die mij begrijpt! :D Waarom heb ik de indruk dat ik soms niet begrepen wordt? In mijn vroegere tienerkamer hing er enkele posters (uit de Joepie, yes!) tegen de muur en elke keer als ik naar Step Up kijk word ik echt verliefd op deze knapperd :) Jep, he's hot hot hot! Liefs! x

  BeantwoordenVerwijderen
 10. MAN CRUSH EVERYDAY! Omg, ik heb een iets te grote obsessie voor deze man. Sorry boyfriend hihi.

  liefs, Brittany

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Yaaay, Channing Tatum <3 Hij komt naar Amsterdam hè?

  BeantwoordenVerwijderen