zaterdag 13 juni 2015

TAG: 15 reis dilemma's

Bron
Nog een paar weekjes en dan heb ik eindelijk zomervakantie. En vandaag over precies 2 maand vlieg ik naar Kreta voor een heerlijke zonvakantie. Ik ben nog nooit buiten Europa geweest maar op mijn bucketlist staan verschillende plaatsen over de hele wereld die ik nog dolgraag wil bezoeken. Toen ik deze tag op de blog van Eev zag staan, kon ik het dan ook niet laten om hem over te nemen. Ga jij met mij mee op dit vakantie avontuur?

De tag bestaat uit 15 keer 2 opties waar je uit moet kiezen. Hier komen ze!

1) Zonvakantie - wintersport
Heel eerlijk? Ik ben nog nooit op wintersport geweest.. Oops! Ondanks dat het me wel heel tof lijkt om een keer te doen, zou ik toch liever voor een zonvakantie gaan. Geef me zon, zee, strand, een goed boek en een cocktail en ik vermaak me wel!

2) Vakantie aan de kust- vakantie in het binnenland
Als je zegt New York, dan ga ik daar sowieso voor. Maar het strand vind ik eigenlijk ook wel heeeul erg fijn hoor!

3) Europees eten - Aziatisch eten
Suuuushi! Maar pasta en pizza lust ik dan ook wel weer heel graag.. Lastig, lastig. Kan het niet gewoon allemaal? 

4) Weg met vrienden - weg met partner
Als single is deze vraag niet zo heel moeilijk, hihi. Vriendinnen! <3

5) Actieve vakantie - luie vakantie
Ik wil ooit nog wel eens een actieve vakantie doen, maar nu zie ik vakantie vooral als heerlijk tot rust komen en zo lui mogelijk zijn haha. 

6) Azie - Afrika
Beide lijkt me zo'n prachtig continent. Ik zou heel graag beiden willen bezoeken. Net als Amerika trouwens. Nee, ik kan hier echt niet tussen kiezen!

7) Barcelona- Rome
Hmm.. Ook dit is een lastige keuze. Ik ga dan denk ik toch maar voor pizza eten in Rome, aangezien ik nog nooit in Italie ben geweest. Maar Barcelona lijkt me ook echt heel mooi!

8) Hotel - camping
Jaja, een camping zou ongetwijfeld iets hebben, maar geef mij dat luxe van een hotel. In Augustus ga ik naar Kreta en we zitten in een All-Inclusieve hotel. Heerlijk!9) Citytrip- natuurvakantie
Zonder twijfel Citytrip! Londen, Parijs, New York.. En zo kan ik nog wel een paar steden opnoemen die ik graag (weer) wil bezoeken. Ik ben een echt stadsmeisje :-)

10) Wereldreis - de wereld in meerdere keren zien
Dit vind ik dan toch wat moeilijker. Maar ik ga denk ik voor in meerdere keren de wereld zien. Hoe leuk is het als je gewoon vaker naar een mooier bestemming kan? Ik denk dat dit qua kosten ook wat realistischer is eerlijk gezegd. Reizen is zo duur!

11) Nooit meer reizen - nooit meer je vrienden zien
Ik wil nog heel veel van de wereld zien, maar mijn vrienden nooit meer zien is absoluut geen optie. Dus dan mooi nooit meer reizen! *slik*

12) Weg met de auto - weg met het vliegtuig
Vliegtuig, zonder twijfel! Voor de leukste plekjes moet je wel héél lang in de auto zitten, mocht je dat vervoersmiddel willen nemen. En met het vliegtuig gaan, geeft toch altijd dat extra beetje vakantiegevoel. 

13) Backpacken - Cruisen 
Ik zag mezelf even voor mij met zo'n mega rugtas op de rug en schoot spontaan in de lach. Dat zou een typisch geval van ' rugzak, waar ga je met dat meisje naartoe' zijn. Neuh, niet zo'n heel goed idee dus. Cruisen lijkt me daarin tegen zo vet <3

14) Alles regelen - op de bonnefooi 
Ik wilde heel graag het laatste kiezen, maar ik ben bang dat ik dat niet zo goed kan. Ik ben best een controlfreak en de gedachte dat ik niet zou weten waar ik 's nachts zou gaan slapen maakt dat ik alleen bij de gedachte al in de stress raak. Geen goed plan. Ik moet weten waar ik aan toe ben.

15) Roadtrip - op één plek blijven
Hier kan ik écht niet uit kiezen hoor! Een roadtrip lijkt mij onwijs gaaf. Maar het lijkt me ook wel leuk om op één plek te blijven zodat je alles van die plek kan zien.. Keuze's, keuze's..

Pfoe, de vragen waren moeilijker dan ik had verwacht! Omdat ze zo leuke tripjes maken en ik dus wel benieuwd ben naar hun antwoorden op deze tag nomineer ik Sabrina  om deze tag ook in te vullen. Maar natuurlijk is iedereen vrij om hem over te nemen :-)

Waar zou jij nog graag eens naartoe willen?

Liefs,
Denise

                                     Volg jij mij al op Instagram , Bloglovin' & Facebook ?
10 opmerkingen:

 1. Leuke tag! Deze kon ik nog niet! Ik zou graag een keer naar Italië willen aangezien ik daar nog nooit ben geweest!

  Liefs, Brittany

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke tag nu de vakantie eraan komt!
  Liefs, Iris

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk ingevuld, ik heb deze in februari al ingevuld dus je kan hem daar terug lezen. Wel lief dat je me getagd hebt!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke tag is dit! Leuk om jouw antwoorden te lezen. Dat je nog nooit buiten Europa bent geweest joh, gauw verandering in brengen hoor! Er is zoveel moois te zien! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Barcelona is een aanrader! Geweldige stad ♡

  BeantwoordenVerwijderen