vrijdag 12 juni 2015

En wat nu?!Sommige beslissingen zijn niet altijd even leuk, maar meestal wel beter. Dat heb ik nu al vaak meegemaakt in mijn bijna 20 jarige bestaan. En de keuze om alleen verder te gaan met de blog zoals jullie gisteren hier konden lezen, was er ook zo 1. Melanie heeft gisteren dus al het één en ander uitgelegd. En de conclusie is dus eigenlijk dat ik alleen verder ga. Maar hoe? En veranderd er wat?

Ten eerste wil ik nogmaals benadrukken dat Melanie en ik geen ruzie of iets dergelijks hebben. Wij blijven vriendinnen en gaan snel weer afspreken ( door de afstand etc is dat er een beetje bij ingeschoten). En mocht Melanie ooit weer gaan bloggen, ga ik haar zeker helpen - met bijv de technische kant, die ik voor BlogbyDeslie op me heb genomen.-

Ik vond het heel leuk om met het afgelopen jaar met Melanie samen te werken. Maar zoals zij ook al aangaf denken we echt te verschillend over het bloggen. En aangezien het voor onze lol is en niet verplicht, is het zonde om er beide niet het maximale plezier aan te beleven. 

Maargoed, BlogbyDeslie gaat dus veranderen. En gaat van 2 naar 1 eigenaar. Voordat Melanie erbij kwam, blogde ik eerst alleen onder een andere naam. Deslie is namelijk afgeleid van onze namen. Ga ik nu dus weer de naam veranderen? Dat weet ik nog niet. Ten eerste is het best wel een werk. En ten tweede en misschien wel het allerbelangrijkste, waarin moet ik hem veranderen? De eerste naam was xkusdenisee, maar dat vind ik niet echt een leuke naam voor een blog meer. Ik vind het altijd wel mooi als mensen hen eigen naam ook als blognaam hebben, maar een tweede naam heb ik niet. En mijn volle naam, dus DeniseModderman vind ik ook niet echt een mooie blognaam, eerlijk gezegd :-). Voorlopig blijft het dus nog even BlogbyDeslie maar mijzelf kennende kan dat zo veranderen als ik eenmaal een leuke naam heb!

Tot nu toe kwam er bijna elke dag een artikel online op BlogbyDeslie. En wegens Melanies omstandigheden dus vooral van mij. Blijft er elke dag een artikel online komen? Met zekerheid kan ik dat natuurlijk niet zeggen, maar ik ga het proberen. Nu ben ik wel nog even druk met school, maar in de zomervakantie ga ik proberen om veel aan de blog te werken. Ik wil vooral de kwaliteit van de teksten en de foto's verbeteren. Gelukkig heb ik al aardig vooruit gewerkt zodat ik nu echt de laatste loodjes voor school kan afronden. Maar het kan dus voorkomen dat er een keer geen artikel online komt.

Elke week kwam er een Whats makes me happy online. Wij deden dat om en om. Ik ga nu niet elke week een Whats makes me happy plaatsen, maar blijf dat gewoon één keer in de twee weken doen. De andere week komt er waarschijnlijk een gewoon artikel online of misschien wel een gastblog ( evt een keer van Melanie!)

De opzet van de blog ga ik in de loop van de dag veranderen. Vanaf vandaag ben ik dus de enige eigenaresse van BlogbyDeslie

Lieve Melanie, ook jij bedankt voor dit topjaar! We hebben samen meer bereikt dan ik heb durven dromen toen we aan dit avontuur begonnen! <3

Liefs,
Denise

                                Volg jij mij al op Instagram , Bloglovin' & Facebook ?

15 opmerkingen:

 1. Het zal inderdaad eventjes wennen zijn, vooral voor jezelf, maar het is ook een mooi nieuw avontuur.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Succes Denise! Ik weet zeker dat het je gaat lukken.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat is inderdaad wel even een grote verandering maar heel veel succes Denise!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Succes met bloggen Denise! Blijf het op een manier doen die jij leuk vind. Als dat betekent dat het minder frequent is, is dat nog geen probleem

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Nee precies, geforceerde artikelen zijn natuurlijk ook niet goed! <3

   Verwijderen
 5. Het is even wennen maar een goede beslissing. Zou de blognaam zo houden en als je hem veranderd moet je er goed over nadenken. Overigens is het niet heel veel gedoe als je je naam veranderd (spreek uit ervaring) maar dan moet je wel iets nemen waar je volledig achter staat. Een iets origineel je hebt al zoveel mensen die hun voor en achternaam doen als blognaam. Ik ben in ieder geval benieuwd! Succes girl!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, ik weet gewoon echt niet in welke naam ik hem moet veranderen! Nog even goed over brainstormen dus! Dankjewel Alexa <3

   Verwijderen
 6. Je bent een kanjer en je kan dit zeker ook alleen! En anders mag je altijd een belletje laten rinkelen bij mij en help ik je een eind op weg.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. zal wennen zijn maar komt goed! heel veel succes

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heel veel succes met dit nieuwe avontuur!
  Liefs Lonneke

  BeantwoordenVerwijderen
 9. In je eentje gaat het je vast ook lukken, Denise! En een nieuwe naam verzinnen is altijd lastig.. Maar dat komt vanzelf wel goed <3

  BeantwoordenVerwijderen