woensdag 24 juni 2015

Make Up Revolution Ultra Blush Palette Golden Suger


Een beetje blush, een greintje bronzer en een vleugje highlighter. Als je het goed doet, maken ze je look helemaal af. Ze kunnen de mooie punten benadrukken waardoor je er nog mooier uit komt te zien. Hoe handig is het dan als ze samen  in een prachtig palette zitten? Én als dat palette dan ook nog eens een pareltje is om naar te kijken kan het helemaal niet meer stuk, toch?

Maak kennis met het Golden Suger blush palette van Makeup Revolution Londen. Een prachtig palette met (matte) bronzers, blushes en glowy highlighters.Oh so pretty! Het lijkt net alsof je naar een prachtig maanlandschap kijkt! <3En dan de swatches! Ik vond het heel lastig om het zo over te brengen maar ik kan wel vertellen dat ze onwijs goed gepigmenteerd zijn. Wauw! En dan vooral de eerste highlighter links boven.
Ik vind de 2 bovenste blushes ook zo onwijs mooi. De bronzers zien er wat oranje uit, maar op het gezicht valt dat wel mee. Alleen de matte, rechts onder geeft mij zo'n oranje gloed. Maar het kan natuurlijk zijn dat hij iemand anders wel staat!Oh, ik vind het zo moeilijk om producten als blush goed  over te brengen op camera! Maar de highlighter - ik heb de links boven gebruikt- valt wel heel erg op. Ik deed een heel klein beetje op mijn kwast maar dat bleek nog veel te veel te zijn. Hij is zo gepigmenteerd! Ik heb het dan ook nog even bijgewerkt met mijn foundation kwast. Verder heb ik de 3e bronzer van de onderste rij gebruikt en de 2 middelste kleuren van de bovenste rij gemengd. Het geeft een mooi, gezonde gloed! :)

* Foundation & concealer: Estee Lauder Double wear* Poeder: Mac Prep+Prime * Mascara: Estee Lauder Sumptuous Extreme* Lipstick: Mac Captive*

Conclusie: 

Golden Suger, wat ben je onwijs mooi! En voor die prijs ben je het zo waard! Je kan er echt alle kanten mee op, van een alledaagse look tot een lekkere opvallende look voor een feestje. Een dikke aanrader dus!

Het Golden Suger Palette kan je onder andere bij Makeupmusthaves kopen voor maar €7,99

Ben jij bekend met dit palette?

Liefs,
Denise

                                 Volg jij mij al op Instagram , Bloglovin' & Facebook ?

10 opmerkingen: