donderdag 5 oktober 2017

FASHION - Mijn Cluse horloge voor maar €38,-Al heel lang wil ik graag een horloge van Cluse. Ik vind dat het merk zo onwijs toffe horloges heeft. Maar de prijs hield mij altijd tegen. Ik vond €90,- toch wel heel erg veel geld voor iets waarvan ik niet zeker wist of ik het wel echt ging dragen. Ik droeg al jarenlang geen horloge meer en wist niet of ik het lang ging volhouden om hem elke dag om te doen. Tot dat er opeens een mega goede aanbieding voorbij kwam..Bij een abonnement op de Glamour kreeg je namelijk een Cluse horloge CADEAU. Wauw! Nu vind ik de Glamour wel leuk, maar hoefde ik niet per se een abonnement. Maar deze aanbieding kon ik natuurlijk niet schieten. Voor slechts €38,- krijg ik een jaar lang de Glamour èn een Cluse horloge in de kleur grijs.


En oh, het was liefde op het eerste gezicht hoor! Ik wist ook nooit zo goed welk kleur bandje ik wilde. Ik ben dol op roze, maar dat is eigenlijk vooral mooi in de lente en zomer. Bij Glamour kreeg je standaard een rosé gouden Bohème horloge - mijn favoriet - met een grijs bandje. Scheelt weer keuzestress en het bleek een (rosé) gouden zet te zijn. De kleur is ontzettend mooi en past eigenlijk overal wel bij.


Zou ik toch een ander kleur bandje willen is dat geen probleem. Het leren bandje kan je er namelijk af halen zodat je het kan afwisselen met een andere kleur. Super leuk!
Ik ben super blij met mijn nieuwe horloge en draag hem elke dag met veel plezier. Ik ben verliefd!

Wat is jouw lievelingshorloge? Of welke zou je nog graag willen?

Liefs,
Denise

                                          Volg jij mij al op Bloglovin'Facebook en Instagram?

1 opmerking: