woensdag 6 december 2017

Help, ik ben zo onwijs onhandig!Ik geef het maar eerlijk toe; ik ben soms nogal onhandig. Zo liet ik vorige week nog een pot verf vallen, zo over één van mijn favoriete blousjes. Zei ik tegen de leerlingen dat ze echt een schort moesten dragen, loop ik zelf de hele dag met verfvlekken rond. Ik bedoel maar. 


Zo ook met mijn telefoon. Dat ding is hartstikke duur en ik probeer er echt zuinig mee te zijn maarja.. Hij glipt zó vaak uit mijn handen dat ik het echt een wonder vindat hij na bijna een jaar nog steeds heel is. Het scherm van mijn vorige telefoon lag na twee weken al in honderd stukjes..

Terwijl ik bezig was met dit stuk, struikelde ik over de oplaadkabel terwijl mijn telefoon aan het opladen was. Oplader kapot. Typisch.... Ja, ik doe echt mijn best, maar ik ben gewoon best een onhandig persoon. Gelukkig kreeg ik van Smartphonehoesjes een toffe goodiebag. Met daarin onder andere wat powerbanks  - super handig aangezien die iPhone's zó snel leeg gaan-, en een cadeaukaart waarmee ik één van hun leuke hoesjes heb besteld. Ook kreeg ik oordopjes van Apple, waar ik onwijs blij mee ben want die raak ik ook nog wel eens kwijt en ze zijn toch wel echt de allerfijnste oordopjes èver.  Wat ook super tof is aan deze webshop is dat je bijvoorbeeld ook je eigen iPhone 6 hoesje kan ontwerpen. Ik heb een paar jaar terug een hoesje gehad met een eigen foto en tekst en vond dat toch wel echt iets hebben. 

Daarnaast stoot ik trouwens ook geregeld wat om, laat ik van alles vallen en floep ik er doordat ik soms véél te eerlijk ben vaker dan mij lief is wat onhandigs uit.. Oops, sorry!

Ben jij soms ook zo lekker onhandig? 

Liefs,
Denise

                                        Volg jij mij al op Bloglovin'Facebook en Instagram?

                                                                                                            Dit artikel betreft een samenwerking.

1 opmerking:

  1. Ik herken mij hier zo erg in. Al heb in nog een glasplaatje op mijn scherm en een hoesje om mijn telefoon weet ik er nog een zwarte vlek in te krijgen haha..

    BeantwoordenVerwijderen