maandag 13 november 2017

MUZIEK- Waarom je echt naar Nick en Simon - Aangenaam moet gaan.Zo'n 2,5 jaar kwam het artikel ' Waarom je echt naar Nick en Simon - herinneringen moet' online. Het artikel werd ontzettend goed ontvangen en er waren zelfs mensen ie kaartjes hadden gekocht na aanleiding van het artikel. Zo tof! Reden genoeg om ook over hun nieuwe show 'Aangenaam' een artikel te schrijven. Bij deze; waarom je ècht naar Nick en Simon - Aangenaam moet gaan.Van te voren had ik al gehoord dat deze show meer om muziek zou draaien dan de vorige theatershow waar ook echt met een verhaal werd gewerkt. Vond ik niet erg. Want hun muziek is immers waar ik graag naar luister. Sorry not sorry.

De show is gelijknamig aan het nieuwe album van de mannen, die afgelopen september uitkwam. Het album (waar je hier over kan lezen) is toch wel een tikkeltje anders dan de vorige albums en ze  kwamen hem dan ook graag aan ons voorstellen. Naast wat nieuwe liedjes, wat van vrolijk en uitbundig naar heel intiem en rustig gaat, komen er natuurlijk ook oudere nummers voorbij. Hier kan je denken aan hun eerste single 'Steeds weer' of het welbekende 'Pak maar mijn hand'. Een mooie afwisseling tussen nieuw en oud dus .

Oh, en als je altijd al eens een andere kant van Nick hebt willen zien, een vraag hebt willen stellen aan de mannen of zelfs versierd door ze willen worden ( ja, echt. Maar ik verklap niks!)  dan is dit je kans. Aangenaam is een super leuke show met verrassende elementen die zeker het bezoeken waard zijn!

Ga snel naar NTK en scoor je tickets!

Ben jij wel eens naar Nick en Simon geweest?

Liefs,
Denise

                                       Volg jij mij al op Bloglovin'Facebook en Instagram?

1 opmerking: