dinsdag 1 mei 2018

PERSONAL- Ben ik weer + what makes me happy!Zo, dat is lang geleden dat ik een artikel heb geplaatst. Ik had er even totaal geen behoefte aan en dan moet je het ook niet doen vind ik. Waar ik mijzelf eerder zou verplichten om een artikel te schrijven, laat ik het nu gewoon lekker zo. Het is niet mijn werk, ik verdien er (bijna) niks mee, en als ik het mezelf zou verplichten gaat de lol er snel vanaf. Maar ik had er weer zin in, dus daar ben ik weer! Om het maar even positief te beginnen, vertel ik jullie wat mij de afgelopen tijd blij heeft gemaakt. Let's go!


- Mijn opleiding die mij veel beter afgaat dan ik had verwacht. Hbo is pittig, vooral als je weinig energie hebt, maar mijn 'P' is in zicht!

- Het eindelijk behalen van mijn rijbewijs.

- Mensen ontmoeten (door mijn blog!) die net als ik een aangeboren hartafwijking hebben en die mij daardoor zo goed begrijpen. Iets wat voor mensen die het niet hebben eigenlijk onmogelijk is.

- Het idee dat we over 10 weken op Ibiza zitten. Belachelijk veel zin in. Vooral omdat ik eerst niet had verwacht dat ik dit jaar in het vliegtuig zou stappen. Zo fijn!

- Een nieuw paar witte Superstars. Mijn anderen waren totaal versleten en alles behalve wit meer. Wat is zo'n nieuw paar dan mooi!

- Het mooiere weer en de veel fijnere temperaturen. Ik ben gewoon echt niet gemaakt voor kou. Het doet mijn lichaam geen goed en ik vind het ook gewoon echt niks aan. Zet mij maar op een terrasje in de zon. Zoveel fijner! Leuke bijkomstigheid is ook dat ik weer jurkjes en rokjes aankan die ik in de winter te koud vond.

- Make-up mogen uittesten van Yves Saint Laurent via Glamour en Douglas. Zo mooie producten. Op mijn Instagram kan je hier meer over vinden. :-)

- Mijn babynichtjes. <3

- Het idee dat ik na een halfjaar eindelijk weer eens naar Nick en Simon ga. Over een kleine 3 weken is het zover, en ik heb er echt veel zin in. Sorry not sorry.

- Het programma Dreamschool. Wat een mega mooi programma was dat zeg. Het liet mij keer op keer weer beseffen waarom ik de opleiding Jeugdzorg heb gedaan en waarom ik nu weer een 'hulpverlenersopleiding' doe. Het helpen van kinderen en jongeren (en hun ouders) is het mooiste wat er is. Meer van dit soort programma's alsjeblieft!

- Afspreken met vriendinnen. Ik zie sommige echt véél te weinig en daarom is het des te fijner als we weer afspreken.

Wat maakt jou blij?

Liefs,
Denise


                                            Volg jij mij al op Bloglovin'Facebook en Instagram?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten