donderdag 9 oktober 2014

Catrice Ultimate Colour lipsticks
Je houdt ervan of je haat ze. Ik heb het over lipsticks. Ik vind ze geweldig. Mits je de goede kleur gebruikt. Het is altijd even uitvissen welke kleuren goed bij je staan. Zelf ben ik er ook nog niet uit. Ik had een jaar geleden ook niet kunnen bedenken dat ik überhaupt ooit lipstick zou dragen. Ja, op een feestje misschien, met een lipstick geleend van mijn moeder. Maar een paar maanden geleden begon mijn lipstick avontuur. Met een lipstick van budgetmerk Catrice. Wil je weten hoe? Lees dan verder!Eind maart las ik op de blog van Lizzy   dat ze een nieuwe Catrice lipstick had gekocht. De Matt about pink. Ik vond hem haar zo mooi staan dat ik direct naar de kruidvat ben gefietst om hem te halen. Dat was het begin van mijn lipstick collectie. Inmiddels heb ik 6 Catrice Ultimate Colour lipsticks( inmiddels kon ik ook lipsticks van andere merken niet laten liggen. Oops). Ik zal die van Catrice laten zien.
Catrice Ultimate Colour lipsticks hebben een mooie zwarte huls, waarin ze er heel luxe uitzien. Op de achterkant van de stick is een stickertje met het nummer en de naam van de lipstick geplakt. De kleur van het stickertje komt overeen met de kleur van de lipstick. Zo kan je in één oogopslag zien welke lipstick je wilt gebruiken.

Matt about pink


Ooh hè bah, het komt op de laptop veel slechter over dan op de orginele foto's die op mijn telefoon staan. Maargoed. Matt about pink is een mooie zachtroze, beetje een koraalachtige matte lipstick. Zoals de naam al doet vermoeden. De catrice lipsticks blijven voor een budgetmerk goed zitten. De dekking is ook heel goed. En dat voor €3,99! 

The lips are on fireThe lips are on fire was de 2e lipstick die ik van Catrice kocht.Ook deze komt niet heel goed over zoals hij is, maar het is een dekkende kleur die neigt naar het oranje. Nu ik hem een tijdje heb gebruikt, vind ik hem toch niet zo mooi meer. Hij past niet zo heel goed bij mij, geloof ik. 


The nuder,the better
The nuder, the better is een romige bruinnudekleur die veel pigment afgeeft. Ik gebruik hem niet heel veel, maar het is een mooie kleur voor een alledaagse look. 


In a RosegardenEen kleur die ik wat vaker pak is In a Rosegarden. Een prachtige nudekleur in de kleur (oud)roze. Hij blijft alleen niet zo lang zitten als de andere lipsticks, maar dat vind ik niet zo erg. Dan stift ik hem wel wat vaker. MATTadorAls ik aan lipstick denk, denk ik al vaak aan rood. ( en aan Vera Camilla ). Dus rode lipsticks konden dan ook zeker niet ontbreken in mijn collectie. Ik draag dit soort kleuren niet naar school. Ik vind ze anderen echt super mooi staan, en kijk ook niet raar op als mensen ze wel naar school oid dragen, maar ik durf het nog niet. MATTador is een mooie,matte ( goh, verrassend met zo'n naam) rode kleur. Bij het aanbrengen voelt hij wat romig, maar daar zie je niks meer van als je hem op hebt. Hij vervaagt wel iets nadat je wat hebt gedronken of gegeten hebt, maar als je hem iets bijwerkt zit hij alweer perfect. Een hele fijne kleur!


MATTraction


MATTraction is mijn ultimate favourite uit deze lijn van Catrice lipsticks. Wat een prachtige dieprode kleur heeft hij. Echt heel erg mooi, vind ik. Ik vind hem heel chic staan. Perfect voor een feestje of om mee te nemen met uitgaan.

Conclusie:

Ik ben dol op de mooi in zwart verpakte lipsticks van Catrice. Vooral In a Rosegarden en MATTraction weten mijn hart te veroveren. Voor maar €3,99 zou ik ze zeker proberen. 

Catrice is te koop bij Kruidvat en Trekpleister,

Wat is jou favoriete lipstick van Catrice?

Liefs,

Denise

PS: Misschien had je het al gemerkt maar we hebben eindelijk een eigen domein! www.blogbydeslie.nl staat veel leuker dan www.blogbydeslie.blogspot.nl , toch?!2 opmerkingen:

  1. Mooie lipsticks, ik heb de laatste 2 ook en die draag ik ook super graag!!

    BeantwoordenVerwijderen