maandag 13 oktober 2014

Essie Take it Outside2 jaar geleden ongeveer was het echt een wonder als je me vaak met nagellak zag lopen. Ik vond het maar irritant dat het er zo snel weer afging en dat ik het dus goed moest bijhouden. Tot ik een keer wat lakjes van Rimmel kocht. Langzamerhand raakte ik een beetje verslaafd aan nagellak. Ik doe geen ingewikkelde nailarts, maar gewoon een leuk kleurtje op mijn nagels vind ik heerlijk. Inmiddels voelt het zelfs alsof ik ècht iets vergeten ben als ik mijn nagels een keer niet heb gelakt. 2 jaar later is het een wonder als je me een keer nièt met nagellak ziet lopen. Mijn nagellak stash is nog niet heel groot. Maar het begint nu al wel aardig te groeien. Vooral de Essie lakjes vul ik nu bij. Waar ik 2 maanden geleden hier nog schreef hoe graag ik nog meer Essie nagellakjes wou, heb ik er inmiddels 12. 9 full size en 3 mini's. Maar ik geloof dat ik er maar voor 1 de volle prijs heb betaald. Ik hou van sale ;-). 
In dit artikel wil ik graag wat meer laten zien van Take it Outside. Een heel mooi najaarskleurtje. Kijk je mee?

Take it outside is onderdeel van de Dress to kilt najaarscollectie van Essie. Het is een mooie taupe kleur die goed dekt. Aan 2 laagjes heb ik ruim voldoende. 

Ik draag hier 2 laagjes en een topcoat van Rimmel

                         

 Je koopt Essie voor €9,99 per flesje bij o.a. Etos

Wat is jou favoriete Essie lakje? 


Liefs,

Denise

Geen opmerkingen:

Een reactie posten