maandag 20 oktober 2014

Diary #3 DeniseHerstvakantie! Wow. Wat zijn die eerste weken op school omgevlogen. Ik heb het gevoel alsof ik echt nog maar net begonnen ben, en ik zit nog niet helemaal in dat schoolritme, maar het is nu dus alweer herfstvakantie. Nog 2 weken school hierna en de eerste periode is alweer voorbij.
En ik vond het wel weer leuk om in mijn week vakantie weer een diary bij te houden.
Ik heb voor mijn doen een hele drukke week gehad. Zo ben ik onder andere 2 keer naar Amsterdam geweest, ben ik met de leukste acteur van de wereld op de foto geweest en heb ik een concert bezocht. Kijk je mee?


MaandagMaandag, de eerste dag van mijn vakantie sliep ik eerst uit tot ongeveer half 10. Toen ging ik naar het graf van een vriendin. Ze woonde niet in mijn woonplaats en is daar dus ook niet begraven. Wat betekende dat ik nog wel een stuk moest reizen en daar een groot deel van mijn dag aan kwijt was. Ik kocht wat mooie rozen voor op het graf.  Op de eerste foto heb ik mijn nieuwe sjaal van de Primark om. Heel simpel, maar vind hem zo leuk! 
Toen ik rond kwart over 4 thuis kwam vroeg mijn zusje of ik haar even wou opmaken.  Ze had verder geen plannen maar vind dat ik altijd mijn ogen zo mooi heb ( bloosbloos) en dat wou zij ook graag. En aangezien ik opmaken erg leuk vind, deed ik dat met veel plezier :-).Omdat het bezoekje aan het graf + de reis ervoor zorgde dat ik extra vermoeid was heb ik de rest van de dag niet veel meer gedaan. 

Dinsdag


Dinsdag kon ik -gelukkig- weer uitslapen. 'S middags ging ik even met mijn zusje naar de stad. We dronken gezellig warme chocolademelk - met veel te veel slagroom- op een terrasje. Dat vind ik nou leuk aan de herst en winter. Warme chocolademelk drinken! Ik had niet zoveel zin om uitgebreid te gaan winkelen dus gingen we alleen even naar de Kruidvat en Etos, waar ik de producten op de rechtse foto kocht. Dinsdag avond heb ik niet zoveel gedaan. Ik was al moe, en ik ging de volgende dag ook nog naar Amsterdam dus ik moest echt wat energie sparen.


WoensdagWoensdag. Tja, wat een dag. Haha! We, een vriendin en tevens mijn buurmeisje en ik, hadden al een tijd gepland staan dat we deze dag naar Amsterdam zouden gaan. Ik ben echt verliefd op Amsterdam. Ik ben ook van plan om er na het mbo, een hbo studie te gaan volgen, Amsterdam heeft echt mijn hart gestolen. Dus was het ook niet zo moeilijk om een locatie te kiezen toen we besloten dat we een dagje wouden  gaan winkelen. 

Maar toen kwam het nieuws. Ansel Elgort, een  ( hele leuke 20 jarige) acteur die onder andere in Carrie en Divergent speelt, maar vooral bekend is door zijn rol als Augustus Waters in The Fault In Our Stars , naar Nederland komt. Door Nicky ( Romero) wist ik al dat hij een keer zou komen in Oktober, maar wanneer was niet precies bekend. Totdat Ansel zelf een datum tweette. Mijn vriendin, Tamara, en ik waren blij! Dit was onze kans om hem te ontmoeten! Ansel is ook druk bezig met zijn DJ carrière (waar hij de artiestennaam Ansolo aanneemt, )  en was in Nederland voor het Amsterdam Dance Event. Je begrijpt het misschien al, van dat shoppen kwam niet veel meer terecht.En al helemaal niet nadat Nicky Romero mij had getweet dat ze woensdags pannekoeken gingen eten op het Leidse.We hebben Ansel helaas niet gezien, maar wel heel aardige mensen ontmoet. En we besloten terplekke dat we vrijdag weer gingen. Nu moèsten we Ansel gewoon zien. Ondanks dat het shoppen niet echt lukte heb ik nog wel mijn allereerste MAC aankopen kunnen doen. De Fix+ spray en een lipstick. Happy me! 

Donderdag


Woensdag was zo vermoeiend, dat ik donderdag heel weinig meer kon. Ik had afgesproken met een vriendin, maar ze woont een heel stuk verder weg en de verbinding was heel slecht, dus moest ik helaas afzeggen omdat ik het echt niet zou trekken. Heel jammer, maar ik kon echt niet anders. 
'S ochtends ging ik nog even naar mijn wekelijkse dokters afspraak, maar sinds ik om half 10 weer thuis was, ben ik niet erg productief meer geweest. Ik las wat in Style van Lauren Conrad en testte de Lush bruisbal die ik woensdag had gekocht in Amsterdam. Een heel rustig dagje dus, maar dat ik had ik ook echt heel erg nodig!

Vrijdag


Zoals we woensdag hadden besloten, zaten we vrijdag weer in de trein voor een dagje Amsterdam. We hadden afgesproken met wat andere Anselfans die we via twitter hadden leren kennen of die we woensdag al hadden gezien. En toen begon de speurtocht weer. Het was een ontzettend vermoeiende en soms ook frustrerende dag maar eindelijk zagen we hem dan! Hij was in een restaurant. En er stond een hele groep mensen voor te wachten. Wij gingen daar dus ook bijstaan. Ik schaamde me echt kapot, normaal zou ik zoiets NOOIT doen. ( Zoals bij Nick en Simon). Maar dit voelde toch anders. Er stonden al best veel mensen, en we namen extra wat afstand ( ookal gingen er ook mensen bij de deur van het restaurant staan..), en wachtte tot hij naar buiten kwam. Toen hij naar buiten kwam was het één grote chaos. Iedereen trekken en duwen, en iedereen drukte maar zijn of haar telefoon onder zijn neus. Best zielig voor hem, vond ik. Ik werd zo geduwd, en omdat ik klein ben gaat dat nogal makkelijk, dat ik opeens voor zn neus stond. Euh Hi! Ik vroeg om een foto, en aangezien niet heel veel mensen het vragen, maar dus gewoon een foto màken, was hij heel aardig tegen me en zei dat dat natuurlijk mocht. Ik was zoooo blij haha! Ansel is echt heel lief voor zijn fans. Ik heb ook wel foto's gezien waar hij heel chagrijnig op kijkt, maar als je niet aardig voor hem bent, zou hij dat ook niet naar jou doen, lijkt me. Toen de foto genomen was waande ik me snel weer uit de chaos en deed een stapje naar achteren. Er werd toen weer zo geduwd, getrekt, en gegild, dat hij snel een taxi invluchtte. Voor het uit de hand liep. Dat vind ik zo erg! Ik snap niet waarom mensen niet normaal kunnen doen en gewoon een foto kunnen vragen ipv zo respectloos te doen. Mijn vriendin heeft ook geen foto kunnen krijgen door het gedoe. Ik heb denk ik gewoon erg veel geluk gehad! :-)

Na dit tafereeltje liepen we nog even door Amsterdam en keken we even bij een uitleg van Nicky Romero over muziekproductie. Best leuk! Toen was het echt tijd om naar huis te gaan. Ik was echt kapot van al dat gesjouw!

ZaterdagZaterdag heb ik wederom fijn uitgeslapen en heel rustig aan gedaan. Ik moest echt nog bijkomen van de afgelopen dagen! 'S avonds gingen we uiteten in Enschede met het gezin en later naar het concert van Marco Borsato. Zo leuk! ( mijn foto's van het concert zijn hartstikke mislukt dus heb ik deze foto van Marco's instagram geplukt. Er stond geen bron bij dus ik weet niet wie de foto heeft gemaakt)

Zondag


Ik was nog steeds heel erg moe. Ik sliep uit - goh, wat een uitzondering-, en deed weer heel rustig aan. Ik had toch niks gepland staan. Wel maakte ik voor mijn brunch een bananenpannekoek, waar je alleen maar 2 eieren en 1 banaan voor nodig hebt. Lekker!!

'S middags kregen we nog even visite. Waaronder een baby van 2 weken. Zo lief! Ook zijn broer van 2 jaar is een schatje. Altijd leuk dus als ze komen! :-)

Dit was dus mijn week. Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen wat ik in mijn vakantie allemaal heb gedaan. Het Ansel-stuk is wat langer geworden dan gepland, maar ik ben een beeetje enthousiast hihi. Vandaag is school weer begonnen, maar eigenlijk had ik nog wel een week ( of 2, of 3..) willen hebben. Ik ben zoooo moe! Maar het was het allemaal waard want ik heb een ontzettend leuke week gehad! 

Met wie zou jij wel op de foto willen?

Liefs,

Denise


Geen opmerkingen:

Een reactie posten