dinsdag 4 november 2014

Video: OpgemaaktVandaag iets heel anders op onze blog. Namelijk een video.Allereerst sorry dat er zolang niks online is gekomen. Ik had het de afgelopen tijd ontzettend druk met school. Veel toetsen en deadlines die gehaald moesten worden. Afgelopen weekend had ik het met school wat rustiger, maar had ik hele leuke dingen te doen. Zo ben ik naar Nick en Simon ( goh, verrassend ) geweest bij ons in de buurt, kwam een vriendin gezellig logeren die ik al een tijdje niet had gezien èn mocht ik meedoen met opnames van het Cinemates team. Wat overigens echt heel erg leuk was om mee te maken! Maar ik had dus heel veel te doen en met mijn energielevel lukt het dan niet om ook nog een blogpost te maken. Maar vandaag dus wel :-)

Onze allereerste video. Het idee was eigenlijk om samen video's op te nemen, maar omdat we op zo'n 2,5 uur met de trein van elkaar afwonen, gaat dat heel lastig. De laatste keer dat Melanie en ik elkaar hebben gezien is ook alweer veel te lang geleden. Maar hopelijk kunnen we de volgende keer als we elkaar zien wel samen een filmpje opnemen. Maar voor nu heb ik het even in mijn eentje gedaan. 

Ik vind het echt ontzettend spannend om een video met jullie te delen. Maar ondanks dat de kwaliteit niet goed is ( het is met een laptop gefilmd, ik spaar nog voor een camera) en ik nog erg onwennig ben voor de camera, leek het me wel leuk om eens een filmpje te maken. Het is een opgemaakt video geworden. Abonneren op ons kanaal is helemaal gratis! ;-)


Liefs,

Denise

Geen opmerkingen:

Een reactie posten