vrijdag 7 november 2014

Review: OPI nagellak Big BazarZe zijn er weer! De OPI nagellakjes bij de Big Bazar. Ik had nog geen één OPI lakje dus het werd tijd om ze eens te kopen. Bij de Big Bazaar kon je er 3 voor €12 kopen. En anders €5 per stuk. Ik kocht er 3. Golden Waves, Stir fried Eggplant en Romance Me. Benieuwd wat ik er van vond? Lees dan verder!De nagellakjes van OPI zitten in een mooi doorzichtig, glazen potje van 15 ml. Er zit een langwerpige, mat zwarte dop op. Bovenop de dop is het logo gedrukt. Op de onderkant van het potje staat de naam van de kleur.  Ik vind het er erg mooi uitzien!

Golden Waves


Golden Waves is een mooie, glanzende gouden kleur. Ik draag op elke foto 2 laagjes en geen topcoat. Zelf combineerde ik Golden Waves met een statement ketting in de zelfde kleur. Verder had mijn outfit donkere kleuren, maar door deze accenten zag het er veel chiquer uit. Ook is het een  mooie kleur voor de feestdagen straks. Ik ben een beetje verliefd op dit lakje. Toen ik het voor het eerst droeg keek ik er de heel tijd naar. Ik vind hem zo mooi! Zeker de mooiste van de 3.

Stir-Fried Eggplant 


Roergebakken aubergine zegt Google translate als ik opzoek wat deze naam betekend. Dit lakje heeft inderdaad precies de kleur van een aubergine. Ik vind dit lakje het minste van de 3. Ik knoei er te veel mee, en ik vind de kleur nèt iets te donker. Maar misschien komt dat omdat ik nog helemaal in zomersferen zit. Stir- Fried Eggplant is iets donkerder dan bordeaux rood. Soms neigt hij zelfs naar het zwart. Overigens vind ik de subtiele rode glittertjes die je ziet als er licht op je nagels schijnt, wel erg mooi! Als je opzoek bent naar een donkere kleur, is dit wel een aanrader. 

Romance meAlleen de naam vind ik al leuk leuk. Romance me is een echte vrolijke, een beetje oudroze, kleur.
Met mijn hoofd nog in de zomer, vind ik het erg leuk om te dragen. Het maakt een donkere outfit toch iets fleuriger. Ik probeer nu langzamer aan steeds meer wat herfst- en winterkleuren te dragen, maar ik denk dat ik deze kleur in het voorjaar veel zal dragen.


Ik ben nu al dol op de nagellakjes van OPI. Ze lakken fijn, drogen ontzettend snel en blijven lang zitten. €14,25 p.s. wat je betaald als je ze online bij de Douglas besteld, vind ik wel veel geld. Maar 3 voor €12,- bij de Big Bazar is zeker niet duur voor deze prachtige lakjes!

Welk lakje vind jij het mooist? 

Liefs,

Denise

4 opmerkingen:

  1. Prachtige lakjes, ik heb zelf ook een paar OPI lakjes zijn echt top!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie lakjes! Fijn dat ze nu ook voor heel wat minder geld bij Big Bazar te koop zijn.

    BeantwoordenVerwijderen