zondag 30 november 2014

I love beauty event
Er zijn tegenwoordig echt héél veel (beauty)bloggers. Maar mijn grote favoriet is toch wel Cynthia. Oftewel, Miss Lipgloss. De lay-out van haar site is al een feestje opzich. Ze schrijft erg leuke en interessante artikelen èn ze blijkt in het echt ook nog heel aardig te zijn. Dus toen Melanie en ik zagen dat ze een beauty event ging organiseren, wisten we niet hoe snel we kaartjes moesten bestellen. Kijk je mee of het net zo leuk was als we hadden gehoopt?

Van 28 t/m 30 November waren de Ijsselhallen in Zwolle roze gekleurd voor het I love beauty event. Zaterdag 29 November was het eindelijk zover voor ons. Op naar de Ijsselhallen! Toen we binnen kwamen, gingen we direct tickets halen voor de workshops. Achteraf waren we heel blij dat we dat toen direct deden, en dat we mooi op tijd waren, want we hoorden dat de workshops al heel snel vol zaten! Vrijwel direct nadat we de tickets hadden gehaald, konden we al naar de eerste workshop. Één van Rimmel! Deze workshop  van een uur was gratis. Er werd uitgelegd hoe je het beste make-up kon aanbrengen en hoe je bijvoorbeeld het makkelijkste diepte kan creëren. Ondanks dat ik het meeste al wel wist, was het toch nog wel leerzaam en vooral erg leuk!
Daarna was het tijd om langs de stands te lopen. En wauw, alles was zo mooi aangekleed! Veel roze, héél veel roze. De eerste stand waar ik iets kocht was Sabon, waar ik werd geholpen door Tim , die die dag ook een workshop gaf. Ik ben echt dol op de scrub van dit merk. En mijn pot was bijna op. Ik wou sowieso nog een nieuwe, en ik zag dat de prijs bijna €7,- verschilde in vergelijking met als je hem in de winkel koopt! Meenemen dus!

Er was veel te doen op het event. Naast de gratis workshops van Rimmel, Philosophy en Sally Hansen kon je je haar laten krullen door oa Babyliss, je kon een spraytan laten doen, of je nagels laten lakken.

Natuurlijk was Cynthia er zelf ook. Ze deed een ask me anything, 2 signeersessie's en een TLC workshop. Ook wij waren bij een signeersessie. We mochten op de foto en ze signeerde onze boeken. Wat een leuke vrouw is ze, zeg!De scrub van Sabon was natuurlijk niet het enige wat ik kocht, haha! Eindelijk heb ik dan iets van Yankee Candle! Ze verkochten daar helaas alleen maar kleine jar's. Waarvan ik er één in de geur Snow in Love heb meegenomen. In love ben ik er zeker mee! <3Verder kocht ik een hele fijne showercream van The Body Shop -die echt een stuk goedkoper was-, de Prettybox die je nu maar voor €7,50 kon kopen, een palette van Revolution - binnenkort een review!- en 2 producten van Rimmel.

'S middags volgden we de workshop hoge hakken, die werd gegeven door Edith Scholte. Ontzettend leerzaam! We kregen er ook nog zooltjes bij van Lady's Secret ter waarde van €25,- terwijl we maar €1,50 hoeften te betalen voor de workshop. Tof!
Kennen jullie Ask a guy al? De man achter de video's is Tom Gorny. Ook hij gaf een workshop waar je gratis aan mee kon doen. Hij bekijkt dingen op zo'n manier, dat je er echt over na gaat denken.Ontzettend gaaf om dat een keer te zien. Helaas moesten we eerder weg omdat we de trein moesten halen.
Al met al was het een super geslaagd dagje. Ik ben blij dat ik Melanie na héél lang weer heb gezien. We hebben het ontzettend leuk gehad samen! Dikke complimenten aan Cynthia/Miss Ligloss voor het organiseren van dit event. Want dat er veel - heel veel- werk achter zit zag je meteen. Op naar volgend jaar!

Ben jij van plan om volgend jaar ook te gaan? En ben jij dit jaar ook geweest?

Liefs,

Denise

2 opmerkingen:

  1. Ooh wat leuk allemaal, leuk dat jullie erbij waren. Volgend jaar wil ik ook wel gaan :)

    BeantwoordenVerwijderen