dinsdag 11 november 2014

Estée Lauder Double Wear foundationAls ik foto's terug kijk van 5 jaar geleden, ik was toen 14 en zat in de 2e klas, zie ik mezelf spiegelfoto's maken samen met mijn beste vriendin. We hebben een potje Essence mousse in de hand. Mijn allereerste foundation. Ik droeg het niet naar school, maar maakte me vaak na schooltijd thuis op met vriendinnen. Eigenlijk vond ik de mousse helemaal niet fijn, maar veel meer keuze had ik niet aangezien mijn budget minimaal was. Toen ik het met die mousse had gehad, heb ik zo'n 4 jaar geen foundation meer aangeraakt.Ik durfde het toch niet op te doen, was ontzettend bang voor lelijke vlekken. Tot een paar maanden geleden..


Ik gebruikte de laatste tijd wel veel bb-cream van Rimmel. En een paar maanden geleden besloot ik toch eens de foundation te proberen. Dat beviel me ontzettend goed, eigenlijk! Ik kocht wat meer foundation. Inmiddels had ik ook de Estée Lauder Double Wear concealer gekocht. Ik was/ben zo ontzettend dol op dit producht! Dus toen er een actie was bij de Ici Paris XL kocht ik daar weer diezelfde concealer, (de 'oude' is al bijna op) én de Estée Lauder Double Wear stay-in-place foundation. In tegenstelling tot de concealer gebruik ik hem niet elke dag. Daar vind ik hem te duur voor, ondanks dat het voor mij tot nu toe echt de perfecte foundation is. De Estée Lauder Double Wear foundation gebruik ik eigenlijk alleen als ik uitga, een feestje heb of iets anders belangrijks. Toch wil ik hem graag aan jullie laten zien.

Het flesje vind ik er goed uitzien. Door de dop ziet het er al wat luxe uit. De rest is van mat glas. Het ziet er mooi strak uit. Voorop staat de gehele naam Double Wear Stay-In-Place Makeup. Eronder staat nog iets in een andere taal ( Frans?) en daaronder dat er 10 SPF inzit. Nu let ik eerlijk gezegd niet op die SPF, maar ik vind het toch wel fijn als het er in zit. Dus dat is mooi meegenomen. Onderop het potje staat de kleur die je hebt. Er zijn 12 kleuren. Ik heb de lichtste kleur, Fresco. Wat ik jammer vind, is dat er geen pompje op het flesje zit. Dat vind ik het fijnst werken. Maar voor €5,- kocht ik een pompje van MAC. Probleem opgelost :-)En dan nu het belangrijkste, de foundation zelf: Als ik de foundation op mijn hand pomp, merk ik vrij snel dat de substantie erg dun is. Persoonlijk vind ik dat heel erg fijn. Het is ontzettend makkelijk uit te smeren, en wauw!  Wat is de dekking goed! Ik heb echt maar een heel klein pompje nodig, hij is heel zuinig in gebruik. De foundation is best matte in vergelijking met mijn andere foundations. Super fijn! Ik ben echt fan van goed dekkende en matte foundations!
Op de eerste rij foto's heb ik helemaal geen make-up op. Op de tweede rij alleen de foundation en op de onderste rij al mijn make-up. De foto's zijn een beetje overbelicht, maar ik kan het verschil zo goed zien! Rond deze tijd van het jaar word ik altijd wat verkouden, daardoor wordt niet alleen mijn neus roder, maar mijn hele gezicht. Heel irritant vind ik dat, maar met deze foundation zie je dat bijna niet meer. Ik ben ècht dol op deze foundation. Hij kost wat, maar ik vind hem dan ook wel heel wat fijner dan de foundations die ik heb van Rimmel, L'oreal en Bourjois. Ideaal voor een feestje dus! :-)

Wat is jou favoriete foundation?

Liefs,

Denise


Geen opmerkingen:

Een reactie posten