woensdag 26 november 2014

Project positief tagDe winter komt er weer aan. De dagen worden korter, het wordt kouder en het lijkt alsof iedereen wat somberder is. Tijd voor de positief tag van Dagmar ! Deze meid is zo ontzettend positief dat ze iedereen ermee besmet. Als je haar nog niet kent moet je zeker eens op haar blog kijken!
Oké. Let's go! 

Wat is je favoriete quote en waarom?

'Er komt altijd een morgen, ook na de langste nacht'. Het is niet echt een quote, maar een zin uit het liedje Kijk Omhoog van Nick en Simon. Al voordat het liedje een hele bijzondere lading voor mij kreeg, vond ik dit een ontzettend mooie en inspirerende zin. Voor mij betekend het dat, ook al gaat het nu niet zo goed, het ooit beter gaat worden. Het negatieve lijkt nu misschien heel lang te duren, maar ooit komt er weer wat licht in je leven. Ooit gaat de ellende over. Dit zinnetje geeft mij hoop. Ik hou echt van quote's en ben nu bezig wat mooie te verzamelen die ik op mijn kamer ga hangen ( tips zijn heel erg welkom!) Welke droom zou jij in je leven willen realiseren?

Mijn allergrootste droom is een gelukkig en gezond ( voor hoever het kan) leven. Wat ik heel graag nog wil doen is een reis maken naar New York. Dat lijkt me zo gaaf. Ik hou echt van de stad. Ik kom graag in Amsterdam en vind die drukte geweldig. Ook in Londen voelde ik me helemaal fijn. Ik ben zo benieuwd hoe dat in New York zou zijn! 

Wat betekend geluk voor jou?

Geluk betekend voor mij kunnen genieten. Van binnen voelen dat je lacht, in plaats van alleen maar mondhoeken die omhoog staan en het geluid wat uit je mond komt. Geluk kan zo mooi en fijn zijn. Maar je moet het wel voelen.


Wie kan jou ontzettend opvrolijken

Ik kan met veel mensen lachen. Maar de mensen door wie ik me echt een stukje beter voel zijn de mensen om wie ik het meeste geef. Zoals mijn ouders, mijn zusje en mijn beste vriendinnen. Lieve, oprechte woorden of een gezellig momentje samen. Daar kan ik wel een beetje van opknappen. Ik hoop dat ik het in de toekomst weer ècht kan ervaren. En ja, Nick en Simon kunnen ook wel een lach op mijn gezicht toveren, haha! Voor wat mogen we je 's nachts wakker maken?

Ik ben meestal niet zo blij als je me 's nachts wakker maakt. Maar voor een reisje naar NY of een ontmoeting met Nick en Simon,Ansel Elgort of een ander inspirerend persoon kom ik graag mijn bed uit. Oké vooruit, sowieso voor een leuke vakantie :-)

Waardoor kreeg je voor het laatst een lachbui?

Ècht een lachbui wat ik van binnen voelde? Dat was vorig jaar bij de ontmoeting met Nick en Simon voorafgaand aan de opnames van hun Battle bij The voice kids.Simon deed op een gegeven moment nogal grappig- ik weet niet eens precies meer wat-. Maar door de zenuwen en omdat ik zo blij was ze te zien schoot ik in de lach. En die voelde ik behoorlijk, haha! Ik heb op school wel eens dat ik in de lach schiet, maar niet zo dat ik het echt van binnen voel zoals toen. Dat was echt het leukste moment ooit! :-) 

Op welke prestatie ben je ontzettend trots?

Dit vind ik zo moeilijk vraag! Ik vind het zo lastig om trots op mezelf te zijn. Maar ik vind het knap van mezelf dat ik ondanks dat het niet echt lekker met me gaat en ik last heb van heel erge vermoeidheid, toch fulltime naar school ga èn leuke dingen blijf doen met vriendinnen. Ik vind het ontzettend zwaar en ben vaak ook helemaal uitgeteld. Maar ik wil zo graag mijn diploma en mijn vriendinnen blijven zien dat het van mezelf moet. En dan is het me ook gelukt om deze eerste periode geen één onvoldoende te halen. Jeej! Stiekem wel een beetje trots!

Welke boodschap wil je graag aan anderen meegeven?

Ik moet er zelf nog aan werken, maar vergelijk jezelf niet met anderen. Jij bent jij. En jij bent hartstikke goed zoals je bent. Natuurlijk, er is altijd iemand slimmer,knapper of liever dan jij. Maar ik denk dat zelfs Doutzen Kroes dat vindt. Kijk eens in de spiegel en zie hoe mooi en lief je bent. Want dat ben je echt! -En er zijn geen uitzonderingen!-


Wat is jou favoriete quote?


Liefs,

Denise


2 opmerkingen:

  1. Deze tag is echt geweldig! Kom overspringen van Eilish haar blog en vind ook jouw antwoorden zo inspirerend. Ik zou wel eens naar de VS willen, maar juis tniet naar NY. Te druk voor mij. Super inderdaad ook dat je fulltime naar school gaat en je vriendinnen blijft zien ondanks de vermoeidheid.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik vind deze tag echt een heel mooi initiatief! Ja, Eilish heeft hem heel mooi ingevuld! Mij lijkt die drukte juist heel fijn ( voor even) Maar ik snap dat jij het te druk vindt. Dankjewel, lief! (:

      Verwijderen