vrijdag 28 november 2014

L'Oréal collection Blake's Pure Red


Dè perfecte rode lipstick. Probeer die maar eens te vinden. Het is een aardige zoektocht, maar de pure red van Blake Lively van de L'Oréal collection exclusive komt aardig in de buurt! Benieuwd? Lees dan verder!

Doutzen, Julianne, Blake en Laetitia. Alle vier hebben ze een eigen lipstick in de Pure Red collectie van L'oreal. De kleuren zijn afgestemd op de haarkleur van de ambassadrices.Ik testte de versie van Blake.

De lipstick zit in een zwarte verpakking waar de naam van de collectie opstaan maar ook de handtekening van Blake. Hoe gaaf is dat! Als je de dop eraf haalt, komt er een goudkleurige huls te voorschijn. Dat vind ik echt prachtig. Het ziet er echt chique uit!

Één veeg over mijn pols en je ziet tegelijk wat een goede pigmentatie deze lipstick heeft. Het is een mooie rode kleur. Perfect als je het mij vraagt! 


De lipstick is aardig mat, maar geeft bij mij toch een beetje een glans. Het is een echte klassieke rode lipstick die goed blijft zitten. Ook na mijn avondeten waar ik ook wat water bij dronk, zat hij er nog aardig goed op. Hij was iets vervaagd, maar dat vond ik niet zo heel erg. Ik hoefde hem niet bij te werken. 

Conclusie:

Deze rode lipstick is echt een aanrader! Blijft lang zitten, geeft goede dekking en is heel mooi matte! 

L'Oréal verkooppunten: € 14,95

Welke lipstick is jou favoriet?

Liefs,

Denise3 opmerkingen: