maandag 24 november 2014

How to: Besparen op aankopenSinds ik de bloggerswereld heb ontdekt en elke dag nieuwe make-up tegenkom die me wel heel erg aanspreekt, is mijn stash erg gegroeid. Maar dat gaat natuurlijk niet vanzelf. Regelmatig sta ik weer bij de kassa van bijvoorbeeld de Kruidvat of Etos. Dat kost natuurlijk best veel geld. En dat groeit helaas niet op mijn rug - Dat zou fijn zijn!-. Mijn geheim: Ik koop bijna niks voor de volle prijs. Hoe ik dat wèl doe, kan je hieronder lezen.Nieuwsbrieven

Ik ben aangemeld voor heel wat nieuwsbrieven van winkels. Dat betekend dat ik dus heel wat reclamemailtjes krijg, maar er staat soms echt hele goede koopjes in die ik anders niet zou weten. En soms heb je ook actie's waar je alleen bij gebruik van een code gebruik van kan maken. En laten die code's nou altijd in zo'n nieuwsbrief staan. Super handig!


Backup

Als er actie's zijn zoals 50% korting en je weet dat die actie er niet zo heel vaak zal zijn, maar je het product nog wel een hele tijd wilt gebruiken, kan het handig zijn om wat backups te kopen. 50% kan echt heel veel schelen!

Geduld hebben 

Dit is misschien wel het allermoeilijkste, maar wel heel fijn als je wilt besparen. Gewoon wachten tot het product in de aanbieding is. Of als er een actie is als alle mascara's 40 korting ( Ici Paris XL) of alle - er zijn natuurlijk àltijd uitzonderingen- producten 20% korting ( zoals de afgelopen dagen bij Etos en Kruidvat). En zo zijn er nog veel meer actie's.
Dupe

De meesten denken dat mijn Michael Kors horloge echt is, maar niks is minder waar.. Hij is hartstikke nep. Ik heb hem gekocht bij iOffer  een site waar veel producten van duurdere merken opstaan, maar dan niet helemaal echt.- het werkt hetzelfde als markplaats en ebay-.Zo betaalde ik maar zo'n €15,- voor een MK horloge. Ja, de kwaliteit is natuurlijk wel wat minder maar hij lijkt er echt heel veel op! Ook heb ik er een naked 2 palette gekocht. voor maar ongeveer €11. Hij lijkt er echt heel veel op qua verpakking én inhoud. Het enige verschil is dat er geen spiegeltje in de verpakking zit. De kwaliteit van de oogschaduw is ook heel goed, maar ik heb de echte naked 2 niet dus ik kan hem helaas niet vergelijken. Maar de prijs scheelt echt ontzettend! Ook w7 heeft mooie dupe's van de Urban Decay Naked palettes.

Samen doen met actie's

Soms zijn er actie's die mij heel erg aan het twijfelen maken. Zoals afgelopen week. Van een paar merken bij de kruidvat waren de mascara's 1+1 gratis. Een hele fijne aanbieding natuurlijk! Maar 2 mascara's had ik op dit moment niet echt nodig. Ik heb er nog een aantal liggen en ben bang dat ze dan helemaal gaan uitdrogen omdat ik ze te weinig gebruik. Dat zou ik zonde vinden. Maar mijn moeder moest ook nog een mascara hebben, dus kocht ik er 2, hield er 1 en hoefde ik dus maar de helft van de prijs te betalen. Super chill! Bedankt mam! - ik weet dat je dit leest, haha! <3 -. Van deze dingen doe ik ook wel eens als ik met vriendinnen in de stad ben. Heel fijn!

Cadeaubonnen

Veel mensen vinden ze verschrikkelijk om te geven, maar ik ben altijd zo blij als ik ze krijg!
Ik heb het over cadeaubonnen. Vooral van bijvoorbeeld de Ici Paris of de Douglas. De bedragen zijn daar meestal best wel groot en als je dan een bon hebt scheelt dat al heel veel! Dus voor mijn verjaardag vraag ik ook altijd cadeaubonnen.

Punten sparen

Tegenwoordig kan je bij heel veel winkels lid worden en een pasje krijgen waar je puntje op spaart. Die punten kan je later inwisselen tegen korting of bepaalde producten. Vaak heb je wel veel punten nodig om het te kunnen inwisselen, maar dan heb je er aan het eind wel wat aan!

Dit zijn een paar 'trucjes' die ik vaak gebruik. Zo heb ik Chanel mascara voor €18 gescoord en heb ik veel producten met een korting van 50% korting gekocht. Ik vind het gewoon zonde om veel geld uit te geven voor iets wat ik ook veel goedkoper kan krijgen.

Heb jij nog trucjes of tips om geld te besparen?

Liefs,

Denise

Geen opmerkingen:

Een reactie posten