maandag 28 december 2015

Diary #12 - Cadeautjes, sushi en mannenhartenBen ik weer! Hebben jullie fijne feestdagen gehad? Ik heb weer vakantie en dus leek het me wel weer een keer leuk om jullie mee te nemen in mijn week. Afgelopen ging ik naar de bioscoop, zag ik wat vriendinnen weer eens, was het natuurlijk kerst en moest ik het voor de rest vooral rustig aan doen.

Maandag sliep ik uit. Heerlijk! Mijn ouders een zusje waren een dagje weg, dus ik bestelde sushi. Ik heb nog nooit mijn eten laten thuisbezorgen maar het ging gewoon goed en het was heel lekker!'s Avonds ging ik naar Mannenharten 2 met een vriendin. Ze was vorige maand jarig en aangezien we vaak samen naar de bioscoop gaan was een cadeautje snel bedacht haha. De film is super leuk. Het is alweer 2 jaar geleden dat ik deel 1 heb gezien maar opzich is de film ook goed te volgen als je niet meer zo goed weet waar deel 1 over gaat. Ik vind dit soort films het leukst. Véél leuker dan bijvoorbeeld Starwars. Na de film dronken we nog even een drankje in de stad. Gezellig! :-)Oké bereid je maar vast voor want ik hou van uitslapen en de vakantie is daar de uitgelezen kans voor. Dus 3x raden wat ik dinsdag deed. ;-). 's Middags ging ik even boodschappen doen. 's Avonds zou ik naar vriendinnen gaan en we hadden afgesproken dat we allemaal wat eten mee zouden nemen. Ik had beloofd om zalmwraps te maken. Oh, ik ben zo'n keukenprinses... Maar ze werden gelukkig goedgekeurd en waren in no-time op :-)


Deze meiden ken ik al vanaf de basisschool. Zo leuk dat we na al die jaren nog met elkaar omgaan. Dat we nog maar heel lang vriendinnen mogen blijven <3


Selfie! Na 4 dagen de hele dag ( behalve de laatste 2  avonden dan) mijn lichaam de noodgedwongen rust te geven, wilde ik echt even naar buiten. Ik ging even naar het graf van een vriendin. Het is alweer een hele tijd geleden dat ik daar ben geweest aangezien ik er minimaal 3 uur aan kwijt ben door het reizen en ik pas laat vrij ben met stage. Fijn om er dan even geweest te zijn :-).


Het was alweer ruim 2 maanden geleden dat ik Starbucks had gehad. Dus het werd weer hoog tijd voor weer een bezoekje. Ik ging voor de honey & almond hot chocolate. Lekker <3.
's Avonds was de herinneringen tour van Nick en Simon op tv. Die is alweer langer dan een halfjaar geleden dus het was heel leuk om die terug te kijken :-)


Donderdag was ik wel vroeg uit bed, want er stonden wat afspraken met doktoren op de planning. Niet echt een mega leuke dag dus, maar bij thuiskomst lag er wel een super leuk pakketje van Svenja op mij te wachten. Zo leuk. Ik ben echt dol op Yankee Candle <3. 's Avonds keek ik zoals elk jaar op kerstavond All you need is love. Leuk!Kerst! Ik kon eindelijk het jurkje aan die al weken in mijn kast hing, en leefde mij uit met mijn make-up. Zei iemand glitter? Ik vind het heerlijk om me met dit soort dingen wat meer op te maken dan normaal :-). Ik ben ook lang bezig geweest om mijn haren te krullen maar dat was helaas niet zo'n succes haha. Achja, volgende keer beter!


's Middags kwam familie. We hadden lootjes getrokken dus deelden we cadeautjes uit. Daarna gingen we wokken. De toetjes zijn altijd super lekker ( chocoladefontein!!) dus at ik extra niet zoveel zodat er nog genoeg ruimte voor was haha :-). Het was een gezellige dag  <3


's Nachts had ik helaas veel pijn en soms moet ik dan ook overgeven. Dit was al de 3e nacht deze maand dat dat gebeurde. Super stom want ik ben dan helemaal niet ziek en het komt puur door de pijn. Extra leuk dus dat er na zo'n nacht opeens extra cadeautjes onder de boom lagen!! De showerfoam had ik al met lootjes gekregen, maar tweede kerstdag kregen mijn zusje en ik opeens ook nog een kaartje voor Marco Borsato's Symphonica in Rosso. Zijn muziek wordt bij ons thuis veel gedraaid en nu gaan we dus met ons 4en naar hem toe. Super tof! Een keer wat anders dan Nick en Simon ;-). Ik kreeg ook chocolaatjes in de vorm van lipstick. Zien ze er niet super leuk uit?! Ik ben erg blij met alle 3 de cadeautjes <3.


Overdag voelde ik me nog wel erg slecht, maar ik was gelukkig niet meer misselijk dus ik kon gewoon van het kerstdiner genieten. En die is natuurlijk niet compleet zonder carpaccio! :-)


Zondag wilde ik heel graag even naar buiten. Ik besloot om even naar de stad te fietsen. Zo had ik toch nog even wat beweging en was ik er even uit. Ik ging voor namelijk voor de Action maar 3x raden welke winkels als enige geen koopzondag had.. Ik ging naar de H&M en kocht daar een heel simpel maar leuk jurkje :-).

Voor aankomende week heb ik niet zoveel plannen. Ik denk dat ik nog even goed rust moet nemen voordat stage en school weer beginnen. Maar ik wil zeker niet de hele week thuis zitten dus ik moet nog even kijken. Nieuwjaarsdag ga ik naar familie :-).

Wat zijn jullie plannen deze week? En heb je nog tips voor leuke tv programma's die ik kan terug kijken? :-) 

Liefs,
Denise

3 opmerkingen:

  1. Wauw, wat fijn die cadeautjes en lief dat je dat pakketje kreeg van Svenja! En mannenharten lijkt me een onwijs leuke film, want daar heb ik gisteren een sneak peak van gezien op tv :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh wat een super leuke cadeautjes!
    Mannenharten wil ik ook nog steeds heen maar dacht meh dan moet ik eerst nummer 1 weer kijken, maar blijkbaar hoeft dat dus niet hihi

    BeantwoordenVerwijderen