woensdag 30 december 2015

Dit was mijn 2015De een na laatste dag van 2015 is aangebroken. Het was een bijzonder jaar met veel mooie hoogtepunten maar ook met confronterende momenten. In dit artikel laat ik je mijn 2015 zien. Kijk je mee? 

Januari en daarbij 2015 luidde ik in met een paar uurtjes feesten, lieve mensen en wijn. Een betere manier om het nieuwe jaar in te luiden had ik niet kunnen bedenken! Het was een aparte maand, waarbij mindere leuke dagen afgewisseld werden met fijne hoogtepunten zoals het Vrienden van Amstel Live concert in Ahoy. Wat was dat een super leuke ervaring om mee te maken. Ik ben echt dol op concerten en zoveel top artiesten op één podium is geweldig.In februari stond er een onwijs leuk event op de planning waarvoor ik door Dagmar was uitgenodigd. Ik vind het nog steeds super lief dat ik mee mocht en heb echt een leuke dag gehad. 
Verder ging ik deze maand vaak winkelen en was ik even helemaal verslaafd aan het kijken van serie's en tv programma's als Pretty Little Liars, Divorce en Wie is de mol. Maart was een maand waar ik ontzettend veel leuke dingen deed. Zo ging ik voor het eerst naar de Herinneringen tour van Nick en Simon, bezocht ik een concert van The Script en ging ik eindelijk weer eens naar een musical; Hartsvrienden. 


Ook was ik deze maand insider van Vera Camilla. Via haar mocht ik de Provocalips van Rimmel testen die ik nog steeds zo ontzettend fijn vind! Iets minder deze maand was mijn dagopname in het ziekenhuis voor mijn hart. Maar ach, die dingen horen er ook gewoon bij :-).


In april ging ik voor de verandering weer eens naar Nick en Simon haha. Het artikel wat ik daar over maakte werd het best bekeken artikel van dit jaar! Mede doordat Simon het een 'lief' artikel vond en dat op twitter liet weten. Wat ik natuurlijk super tof vond! Ook ging ik deze maand naar de theatertour van Miss Montreal. Ook al zo onwijs mooi! 


Het was de maand waar ik voor het eerst ( en het laatst...) een outfitartikel poste. Ik ben van plan om volgende maand een nieuwe camera te kopen en als ik mijn angsten overwin om openbaar ootd foto's te gaan maken komt er wellicht in het nieuwe jaar nog wel wat outfit artikelen aan! :-)


In mei ontdekte ik dat mijn favoriete lipstick MAC Faux een fantastische dupe had. Benieuwd welke dat is? Kijk dan hier even ;-). Vele van jullie waren in ieder geval erg nieuwsgierig!Aan het einde van de maand ging ik een dagje naar Eindhoven met Loes, die ik toen voor het eerst zag en die ik ken door het bloggen. Het was erg gezellig en mijn 2e keer eten in een sushi restaurant beviel erg goed haha! 


Juni was een maand waar in ik een heel persoonlijk artikel deelde. Mensen kwamen achter de blog en niet iedereen reageerde erg aardig. Het artikel kan je hier lezen. 

In deze maand besloten we ook dat onze Blog by Deslie mijn blog werd. Maar pas in juli veranderde ik ook pas echt de naam en de lay-out naar hoe je het nu kent. Nu ik de blog in duik zie ik dat er deze maand erg weinig artikelen online kwamen. Slechts 9. Het einde van het schooljaar naderde en de laatste loodjes wegen altijd het zwaarst. Ik was erg toe aan vakantie en pakte toen dus ook erg veel rust. 


In augustus maakte ik flink wat gebruik van het mooie waar en zat ik dan ook vaak op het terras. Fijne momentjes waren dat! Ik houd zo ontzettend van de zomer. De 8e was ik jarig. Ik werd alweer 20. Officieel geen tiener meer. De tijd vliegt. Helaas waren veel vriendinnen op vakantie maar ik maakte er toch een leuke dag van :-).


Van mijn vakantie naar Chersonissos kan ik wel tig foto's plaatsen. Het was zo'n onwijs leuke week! Ik ging met een heel lief vriendinnetje. We hebben veel gefeest, heerlijk bruin liggen bakken en vooral een boel lol gemaakt. Dit was denk ik de leukste week van 2015. Mag ik hem overdoen? 


Fotograaf : Mariet Mons

Alsof deze maand nog niet feestelijk genoeg was, mocht ik aan het eind ook nog naar de Miss Lipgloss Brunch die Cynthia organiseerde voor 10 van haar lezers. Zo onwijs bijzonder om hier bij te mogen zijn. Ik heb het naar mijn zin gehad die dag. Cynthia is super lief en ze heeft ook erg leuke lezers. En de goodiebag die wij kregen was echt bizar!


In september had ik mijn eerste volle maand stage op een basisschool met speciaal onderwijs. Ik loop mee in groep 5/6 en ik vind het zo onwijs leuk! Het was deze maand alweer 5 jaar geleden dat ik mijn laatste open hart operatie heb ondergaan. Ik vond het een mooi moment om terug te blikken op deze heftige periode. En ik kreeg er ontzettend veel lieve reactie's op! <3 
Begin oktober was het weer tijd voor een concert van dat ene leuke Volendamse duo. Dit keer in Paradiso Amsterdam. Maar dat bleek niet zo'n succes te zijn. Dat lag absoluut niet aan het concert, maar wel aan mijn lichaam. Het was hét teken dat het zo niet langer door kon en dat ik echt beter naar mijn lichaam moest luisteren in plaats van zo eigenwijs te doen. Challenge accepted! Wel ging ik deze maand nog even naar Amsterdam. Oh, ik ben zo dol op deze stad <3


En natuurlijk kon ik het weer niet laten om in de vakantie onbeperkt sushi te eten met een vriendin voor maar €12,50. Zo goedkoop. Zo lekker!


In november stonden er weer wat leuke dingen op de planning. Zo ging ik naar het theater voor Geen Paniek, bezocht ik de Margriet Winter Fair ( wat wederom geen succes was, hetzelfde verhaal als bij Paradiso. Leer ik het nou nooit? ;-) ) en reisde ik af naar Baarn voor opnames van Lekker Nederlands. Super leuk!


Na een paar keer diep teleurgesteld te worden door mijn lichaam besloot ik deze maand, december dus dat ik écht beter naar mijn lichaam moest luisteren. Met veel pijn moest ik dan ook concluderen dat ik de kerstconcerten van Nick en Simon in Ahoy niet ging redden. Dat vond ik wel heel erg. Zo'n groots opgezet concert is iets magisch en als fan MOET je daar gewoon bij zijn. Ik vond het heel erg dat mijn lichaam dat voor mij verpeste. Ik moet steeds meer dingen afzeggen en dat vind ik gewoon erg stom. Gelukkig voor mij kwamen de mannen een week ervoor onverwachts bij mij in de stad optreden. Ik had gelukkig een goede dag en van onze lieve ouders kregen mijn zusje en ik kaartjes en konden we geheel onverwachts deze maand toch nog naar mijn idolen. Hoera! Dat ik vervolgens het hele weekend dubbel zoveel last had nam ik dan meer even voor lief. :-).


Verder vierde ik deze maand Sinterklaas en Kerst op stage, pakte ik extra veel rust en zag ik ook weer wat lieve vriendinnen. Ik had eerst hele andere plannen deze maand, maar ik heb er alsnog wel een mini feestje van kunnen maken. En kijk eens wat een super lieve cadeautjes ik vorige week heb gekregen! <3  

Zo, dit was hem dan. Mijn 2015. Wat heb ik toch onwijs veel mooie en leuke dingen mogen meemaken dit jaar. Het was een jaar met veel hoogtepunten, maar eerlijk is eerlijk, ook het jaar dat ik mijn lichaam onwijs tegen kwam. Ik hoop dat 2016 een fijner jaar wordt met net zoveel mooie momenten en een betere gezondheid! <3 

Wat was jouw hoogtepunt van 2015?

Liefs,
Denise

                                    Volg jij mij al op Bloglovin'Facebook en Instagram?

7 opmerkingen:

 1. Wat bijzonder om zo op je jaar terug te kijken Denise! Je hebt een heleboel mooie en toffe dingen gedaan, maar poe, ook wel een heftig jaar voor je zeg... Op een mooi 2016, waarbij je je heel goed mag voelen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een bewogen jaar heb je gehad! Gelukkig waren er wel heel veel hoogte punten die als lichtjes konden dienen als het weer eens te duister was!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een jaar vol hoogte- en dieptepunten dus. Je outfitfoto is onwijs mooi, dus ik verwacht zeker veel meer outfitposts in 2016 haha! En super leuk dat je Cynthia en nog wat andere meiden ontmoet hebt in 2015 :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat sta je met veel BN'ers op de foto, leuk om terug te lezen!

  BeantwoordenVerwijderen