maandag 2 mei 2016

Nouveau Vintage Sieraden - Een super tof moederdag cadeau!



8 mei is het Moederdag en dat is al over minder dan een week. Persoonlijk vind ik het echt heel lastig om steeds weer een cadeautje voor mijn moeder te bedenken. Een flesje parfum wordt inmiddels ook zo standaard. Wat geef je dan wel? Ik heb een hele toffe aanbieding bij Lucardi. Kijk je mee?

Bijna iedere vrouw draagt wel sieraden. Ik zelf ben vooral dol op mijn ring en doe die dan ook zelden af. Mijn moeder draagt ook eigenlijk altijd sieraden. Dus hoe leuk is het als je je moeder sieraden geeft voor moederdag? Een blijvend cadeautje die niet na een aantal maanden op is, of in een paar uurtjes klaar. Van Lucardi mocht ik een setje uitzoeken van de Nouveau Vintage collectie. Wat betekend dat de klassieke sieraden uit de jaren '20 wat moderner zijn gemaakt. In het setje zitten een paar oorbellen, een ring én een ketting. Je hebt keuze uit 10 verschillende kleuren en ik koos voor de kleur Milky White. Deze kleur past overal bij. Super handig!



Alle sieraden zijn goldplated - dus geen echt goud!-  en bevatten allemaal gekleurde zirkonia stenen. Ik ben meestal van de zilver of rosé gouden sieraden dus ik moet hier eerlijk gezegd nog wel even aan wennen. Toch blijkt goldplated weer helemaal in te komen!




Alle sieraden zijn nu afgeprijsd van €49,99 naar €9,99. Dat betekend dus dat je voor nog geen €30,- al een mooi paar sieraden hebt. De kwaliteit van de sieraden is goed. De sieraden zijn nu heel goedkoop, maar dat merk je absoluut niet aan de stevigheid van de sieraden.  Het is te vergelijken met een andere ring die ik van Lucardi heb en die ik toch al zeker 1,5 jaar elke dag draag.

Wacht niet te lang en bestel snel één van deze sieraden, of gewoon de hele set, op de site van Lucardi, of een winkel bij jou in de buurt. Een erg leuk én origineel cadeautje voor je moeder, oma, zus, beste vriendin of gewoon lekker voor jezelf.

Wat is jouw favoriete sieraad?

Liefs,
Denise

                                     Volg jij mij al op Bloglovin'Facebook en Instagram?

                                                                                                                                  Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen ter review

3 opmerkingen:

  1. Oh wauw, ik vind dit zulke mooie sieraden hè! Ik zag ze gisteren al voorbij komen op Snapchat. Je hebt mooie foto's gemaakt Denise <3

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oeh deze kleur heb ik ook! Super leuk zijn ze he!
    Ben vooral gek op de oorbellen en de ketting.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat mooi! Ik vind ze echt prachtig.

    BeantwoordenVerwijderen