dinsdag 3 oktober 2017

DIARY - Sollicitatie, blunder en 5 sterren hotel


Als je mij al een tijdje volgt weet je dat ik in bijvoorbeeld de vakantie wel eens een diary maak. Nu heb ik dat al heel lang niet meer gedaan. Wat eigenlijk vooral komt omdat mijn leven gewoon echt niet interessant is. Ik ga naar school, kijk netflex, spreek af en toe af met vriendinnen en doe verder eigenlijk niet heel veel. Afgelopen week was dat wel anders. Zo had ik een sollicitatie voor een stage, was ik onderdeel van een verrassing, had ik een héél tof evenement in een 5 sterren hotel en beging ik samen met wat klasgenoten best wel een blunder..
Zondags was ik ziek geworden, en ik voelde me maandag nog steeds best slecht. Toch ging ik wel naar school, omdat ik zo min mogelijk wil missen natuurlijk. Bij thuiskomst nam ik een lekker warm bad met lekker Rituals producten en ging ik optijd mijn bed in. Er stond zoveel op de planning, ik had helemaal geen tijd om ziek te zijn! Wat vinden jullie trouwens van mijn horloge? Ik vind hem zó tof! Binnenkort in een artikel meer!

Dinsdag had ik eigenlijk rijles, maar ik had nog veel pijn en het leek me niet verstandig om te rijden. Zo kon ik mooi nog even uitrusten in bed, want aan het begin van de middag had ik een ''sollicitatie'' voor stage. Wat een gedoe zeg, zo'n stage vinden. Maar.. het is me gelukt! Ik ga één dag in de week stage lopen op het speciaal basisonderwijs. De vorige keer dat ik op een sbo stage liep had ik het echt onwijs naar mijn zin. Super leuk dus! Daarna moest ik nog even naar een paar winkels, omdat ik sommige dingen echt nodig had. Ik dook ook nog heel snel de H&M in om een nieuwe jas te zoeken. Ik vond deze, en kocht hem uiteindelijk tijdens Glamourday. Oh en hoe kon ik dit nou bijna vergeten? Ik heb dinsdag ook nog kaartjes weten te scoren voor Vrienden van Amstel Live. Ik ben daar één keer eerder geweest en dat was zó tof. Nu al zin in!
Woensdag was een hele toffe dag. Ik heb al een hele tijd dagelijks contact met Bernadet. Maar, we hadden elkaar nog nooit ontmoet. Woensdag was ze jarig en zou ze met haar beste vriendin en blogmaatje Kim gaan high tea'en in Amsterdam. Kim had Leonie en mij uitnodigt om als verrassing ook te komen. Bernadet wist van niks, en dat maakte het des te leuker. Super leuke dag gehad met de meiden! Wat ben ik dol op Amsterdam! <3

                                                                          Donderdag had ik gewoon weer college, en daarna hadden ik met wat klasgenoten een afspraak in Utrecht. Dachten we.. We bleken bij het verkeerde ziekenhuis te staan. Het ziekenhuis heeft in een andere plaats nog een locatie en daar hadden we blijkbaar onze afspraak. Oops! Toen ben ik maar even met Laura ( Hoi! ;-) ) de stad in gegaan. En jaaaa, eindelijk verkopen ze in Nederland ook NARS. Ik vind dat zo'n mooi merk. Ik kocht niks, maar testte al wel een foundation en concealer, zodat ik die kan bestellen als ik nieuwe nodig heb. Ik kocht wel een trui van Hollister. Ooh wat zit die fijn! Lang leve sale!

                  


Vrijdag voelde ik me weer slecht. Ik was die dagen maar doorgegaan en dat merkte ik vrijdag heel erg. Toch moest ik even de deur uit voor een cadeautje voor mijn neefje. Wat is het toch lastig om een leuk cadeautje te verzinnen voor een kind. Maar, het is gelukt! 's avonds keek ik met mijn vader voetbal. Maar, laten we het over de uitslag maar niet hebben.. ;-) Ook was het Dress Red Day. En daarom schreef ik een heel persoonlijk artikel. Ik vond het super eng, vooral toen ik hem had gedeeld op Facebook. Maar wat een onwijs lieve (privé) berichtjes heb ik er op gekregen zeg. Dat doet me zo goed! Dankjewel! <3
Zaterdag had ik ook niet heel veel tijd om naar mijn lichaam te luisteren. Ik had namelijk een dag volgepland. Maar wat voor een dag. Wauw! Een vriendin van mij had kaartjes gewonnen voor een exclusief optreden van Nick en Simon in het Amrath Kurhaus in  Scheveningen. Voordat ik dat wist, had ik al met een andere vriendin afgesproken om overdag naar een signeersessie van de mannen te gaan. Tja, dat kan ik natuurlijk niet opeens afzeggen. Dus van de signeersessie door naar Scheveningen. Ik vond het super leuk dat het daar was, aangezien het strand echt mijn lievelingsplek ever is. En het Amrath Kurhaus is gewoon een super mooi hotel. Eerst even wat eten samen, en dan door naar het optreden. En wat nog toffer was, is dat nog meer vriendinnen van mij hadden gewonnen. Zo gezellig om dit samen mee te maken! En wauw, ik ben vaak naar Nick en Simon geweest, maar dit was denk ik wel één van de mooiste optredens. Het was geheel akoestisch, we waren maar met een handjevol mensen, we konden zelf liedjes aanvragen én je kon tussendoor vragen stellen. Wat wil je nog meer? Ik heb echt een geweldige middag gehad met allemaal lieve meiden. Zoiets geeft mij zoveel energie!!Ik sliep bij een vriendin dus zondag moest ik eerst weer terug naar huis. 's nachts had mijn lichaam weer aangegeven dat deze week toch wel érg veel was, maar dat mocht de pret niet drukken. Het was het helemaal waard! Toen ik weer in Almelo was, ging ik eerst nog eventjes naar een verjaardag en daarna snel door naar huis. RUST. Wat een week. Fysiek ontzettend zwaar, maar voor een keer moet dat kunnen. Ik heb het heel fijn gehad! <3


Zo, dit was een lang artikel! Ik heb het echt super gehad en ik hoop dat een beetje op jullie over te kunnen brengen. Toch is het wel weer fijn om nu weer terug te gaan naar mijn gewone,saaie, leventje. Even bijkomen van deze topweek! Heb jij nog wat leuks gedaan? 

Liefs,
Denise

                                        Volg jij mij al op Bloglovin'Facebook en Instagram?

2 opmerkingen:

  1. Oh wat leuk dat je naar het event in het Kurhaus kon! Super leuk ook die foto's. Ik ben ook heel blij dat NARS eindelijk te koop is in Nederland. Prachtig merk!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. OH wat tof dat je mee mocht met je vriendin! Snap goed dat het een drukke week is geweest, hopelijk was afgelopen week wat rustiger.

    BeantwoordenVerwijderen