maandag 9 oktober 2017

PERSOONLIJK - 6 random feitjes over mij


Het is alweer een hele tijd geleden dat ik een 'random feitjes over mij' heb geplaatst. Omdat ik het bij anderen altijd zo leuk vind om te lezen ( bijv bij Susan) dacht ik dat het ook wel leuk zou zijn om nog een keer zo'n artikel te maken. Dit keer met 7 feitjes!- Ik heb echt een hekel aan liften. Ik ga liever 6 verdiepingen omhoog met de trap, dan met de lift. Ik ben gewoon echt bang dat hij vast komt te zitten en ik er niet uitkom. Als ik toch in de lift sta dan krijg ik het heel benauwd, krijg ik hartkloppingen en heb ik het gevoel dat ik elk moment kan flauwvallen. Ik heb alleen geen idee waar het vandaan komt. Ach, met de trap gaan is toch veel gezonder ;-).


- Ik ben heel klein, slechts 1,56 m. Ik was bij mijn geboorte al zo klein (35 cm) dat mijn ouders op het begin niet eens normale babykleren in de winkel konden kopen. En eigenlijk heb ik het nooit meer ingehaald. Ik werd, en word nog steeds, een stuk jonger geschat dan dat ik ben.

- Naast dat ik klein ben, heb ik ook nog kleine voeten. Namelijk maat 35. Dat is soms zó vervelend. Vooral zomerschoenen zijn een crime.

- Als ik iets vies vind, is het wel paprika. Er uit halen heeft geen zin, want ik proef direct dat het ergens in heeft gezeten. Bah!

- Mijn beste vriendin ken ik al sinds de crèche. Al ruim 21 jaar nu dus. Wow! <3

- Ik ben echt een zomermens, en het liefst overwinter ik in een warm land. Met fijne temperaturen heb ik een stuk minder last van mijn lichaam. Ook vind ik het echt niet leuk dat ik al op de fiets zit als het nog donker is. Nee, ik zit liever in het zonnetje op het terras!

Waar herken jij je in? Of totaal niet?

Liefs,
Denise

                                   Volg jij mij al op Bloglovin'Facebook en Instagram? 

1 opmerking:

  1. Ik zag pas bij de foto met Maaike dat je idd klein bent! :) En jeeeej een mede-paprika hater. Ik vind het verschrikkelijk; ik proef het ook meteen als het ergens doorheen zit of in heeft gezeten. Laatst at mijn afstudeerbegeleider ineens een rauwe puntpaprika voor mijn neus.. ugh, werd er helemaal misselijk van.

    BeantwoordenVerwijderen