zondag 20 juli 2014

Get to know me tag!
Ik kijk veel op andere blogs, en ik vind de tags altijd zo leuk. Daarom had ik het idee om zelfs eens zo'n tag te maken. Zo leren jullie mij wat beter kennen en ik vind het erg leuk om te maken. Ik heb gekozen voor de Get to know me tag. Melanie gaat binnenkort ook een tag posten, zodat jullie haar ook wat beter leren kennen.
Wat is je geboortejaar?
Ik ben geboren in 1995. Op 8 augustus om precies te zijn. Dus bijna 19, jeeh!

Hoe lang ben je?
Ik ben best klein, slechts 1,56. Gelukkig zijn een paar van mijn vriendinnen en mijn moeder ook best klein zodat het niet zo erg opvalt. Vooral mijn benen zijn erg kort. Daardoor hangen mijn voeten meestal boven de grond als ik normaal op een stoel zit. Mensen vinden dat er vaak grappig uitzien, maar ik ben niks anders gewend haha. Soms wel lastig, maar gelukkig bestaan er krukjes en ooh die beenruimte die ik altijd heb terwijl iedereen met opgevouwen benen in de auto/bus of het vliegtuig zit. Heerlijk! ;-)

Waar dacht je aan toen je vanochtend wakker werd?
''Nu alweer wakker? Ik wil nog slapen. Pff wat is het warm, en wat ben ik moeee! Maar hee, ik heb gister wel een hele leuke dag gehad met Iris, dus het was het waard!'' Zoiets moet het zijn geweest!

Waar ben je op dit moment?
In de woonkamer voor de computer. Eigenlijk zit ik altijd op mijn kamer. Maar we hebben geen laptop meer en onze computer staat beneden. Blogs lezen doe ik vaak wel gewoon op mijn telefoon, maar een blog maken doe ik liever op de computer.

Single/relatie?
Ik ben single.

Beschrijf jezelf kort maar krachtig
Klein, blond en eerlijk meisje.

Guy/Girlcrush
Guycrush Ansel Elgort ( o.a.Augustus in The fault in our stars). Hij is zo ontzettend leuk.
Girlcrush heb ik ècht niet.

Wat zou je op dit moment graag willen?
Ik zou graag naar een heel mooi land op vakantie willen. En owja, een laptop.

Wat is je doel in het leven?
Heel cliché maar dat is ook bij mij gelukkig en zo gezond mogelijk zijn. Voor mijzelf, maar vooral voor de mensen om mij heen. En ik wil heel graag mijn diploma's halen en een leuke en goede baan krijgen. Verder gewoon huisje,boompje, beestje. Ik kan natuurlijk wel zeggen dat ik de wereld wil verbeteren enzo, maar dat is zo onrealistisch helaas. Ik wil wel graag in de hulpverlening gaan werken. Dus ik wil wel zoveel mogelijk mensen helpen met problemen. Ookal kan ik maar 1 iemand zich wat beter laten voelen, dan is mijn doel al bereikt. Ook een soort levensdoel dus.

Waar ben je bang voor?
Mijn grootste angst is om de mensen te verliezen om wie ik heel veel geef. Dat is aan het begin van het jaar gebeurd, en ik weet dat het onvermijdelijk is, maar ik vind het zo erg. En ik hoop het zo weinig mogelijk mee te maken. En als het dan toch gebeurd, mag het nog wel wat jaren wachten. Laten we maar lekker heel oud worden met zijn allen!

Heb je je rijbewijs?
Nee helaas nog niet. Ik wil binnenkort wel graag beginnen met lessen. Maar wegens gezondheidsredenen gaat het wat lastiger.

Nagellak of lippenstift?
Nagellak! Al vind ik lippenstift ook steeds leuker. Maar nagellak draag ik elke dag. Ik vind vooral de pastelkleurtjes van Rimmel erg leuk.Wat is je favoriete seizoen van het jaar?
De zomer. Heerlijk dat warme weer en de luchtige kleding. En ik ben in de zomer jarig, dat vind ik ook stiekem wel erg leuk. En de zomervakantie natuurlijk. even geen schoolstress en veel leuke dingen doen met vriendinnen!

Wil je ooit gaan trouwen?
Ja! Dat lijkt me echt leuk. Een intiem feestje in zo'n mooie witte jurk met de mensen die je lief hebt. Het liefst trouw ik op het strand. Dat lijkt me zo gaaf. Maar eerst maar eens iemand vinden met wie ik ga trouwen haha ;)

Ben je een healthy-freak?
Niet echt. Ik hou van lekker eten. Al snoep ik niet zo veel en frisdrank ( en dan het liefst nog cola light) en chips etc neem ik eigenlijk alleen in het weekend. Vroeger had ik standaard fruit mee naar school maar nu vergeet ik dat nog wel eens te nemen. Wel ga ik overal op de fiets naartoe en neem ik eigenlijk nooit de bus in mijn eigen stad. Ik doe ook aan dansen, jazz, maar dat wil nu wegens gezondheidsredenen niet echt lukken. Dat vind ik echt heel jammer want ik doe het graag, dus ik hoop dat ik na de zomerstop weer mee kan doen. Het is niet dat ik elke dag ongezond eet hoor, mijn moeder kookt heel gezond, maar het is ook niet dat ik nooit een patatje eet.

Wat voor haarkleur en lengte heb je?
Ik ben blond. Ik heb het nog nooit geverfd. Dat vind ik zo zonde omdat het je haar zo beschadigd en ik vind mijn haarkleur wel prima dus ik vind het niet nodig. Wel heb ik wat lichtblonde highlights. Maar dat is er inmiddels ook al weer uit ben ik bang. Mijn haar is ongeveer tot net over mijn borst.

Welk kleding/make-up item wil je op dit moment heel graag?
Leuke sandaaltjes. Ik heb heel moeilijke voeten. Ik heb slechts maat 35 en een hele hoge wreef. En in maat 35 kan ik gewoon echt geen leuke, betaalbare sandaaltjes vinden. Met winterschoenen kan ik vaak wel maat 36 aan omdat het ook steun geeft om je enkels. Maar leuke zomerschoenen vinden is echt een drama voor mij. Net als hakken trouwens. die zou ik ook wel graag willen. Ik heb wel laarsjes met een hak en sleehakken, maar de pumps die ik voor mijn gala had gekocht zijn zelfs met zooltjes en watten nog veel te groot ( het is een maat 36 die klein uitvalt.. Zucht..)

Heb je tattoos of piercings?
Nee, tattoos en piercings zijn voor mij best gevaarlijk. In verband met bacteriegevaar bij mijn hart. Het kan zelfs zo mis gaan dat ik opnieuw een hartoperatie zou moeten, en dat heb ik er niet voor over. ( kijk voor meer info over mijn hart hier ). Ik vind het wel heel jammer dat ik geen oorbellen kan dragen ( magneten etc heb ik al geprobeerd, is geen optie) maar het is niet anders. Met tattoos heb ik sowieso niet zo heel veel. Al vind ik een kleine op de pols soms best mooi, maar dan moet er wel een mooie betekenis aan zitten.

Draag je een bril?
Nee. Ik heb er ooit wel 1 gemoeten voor school en de televisie ondertiteling maar eigenlijk kon ik prima zonder, dus ik heb hem niet lang gebruikt.

Wat is jou favoriete pizza?
Pizza Funghi. Ik ben dol op champignons. En het vieste wat er bestaat vind ik paprika. Dus dat mag er sowieso niet op zitten. Als ik naar de pizzeria ga, bestel ik vaak een eitje op mijn pizza. Dat vind ik erg lekker!


Favoriete eten/drinken?
Ik ben gek van zalmwraps en ovenpasta ham/kaas ( zonder paprika!! ;) ). En van drinken vind ik ijsthee lekker. Maar ik dring ook vaak gewoon water.

Wat is je favoriete parfum?
Dat is de Zara Woman 92. Champs Elysees Paris. Ik doe elke dag parfum op en gebruik ook niet te weinig. Dus ik vind het zonde om heel dure parfum te kopen. Ik wil nog wel een keer een wat duurdere kopen, maar dan alleen voor speciale gelegenheden. Deze parfum is lekker zoet en blijft redelijk lang zitten. Èn hij is super goedkoop!

Wat is het laatste wat je kocht?
Ik heb gisteren een kaartje voor een vriendin gekocht omdat ik vond dat ze die wel kon gebruiken. Sowieso vind ik het erg leuk om kaartjes te versturen. Bij Greetz en kaartjes2go kan je zelf een ontwerp maken en dat vind ik zo gaaf om te doen. Ik hoop altijd dat de mensen die mijn kaartje krijgen ondanks alles toch even een glimlach op hun gezicht krijgen. En het is altijd fijn om te weten dat er iemand aan je denkt, toch?

Wat deed je vanochtend om 8 uur?
Vanmorgen om 8 uur lag ik fijn te slapen!

Favoriete ijsje?
Ik eet niet zoveel ijsjes. Ik moet er echt zin in hebben. Met dit weer vind ik het af en toe wel lekker. Mijn favoriete ijsje is van Ben & Jerry's. Chocolate Fudge Brownie om precies te zijn. Ik ben dol op alles wat met brownie's te maken heeft. Dus ondanks dat ik niet zo van de ijs ben, kan je me voor dit ijsje wel wakker maken.

Ben je een hevige slaper of sta je altijd vroeg op?
Ik ben echt een avondmens en heb heel veel moeite om in slaap te vallen. Waardoor ik dus vaak pas heel laat slaap. Maar ook als het wel een keertje lukt om vroeg in slaap te vallen, lukt het me niet goed om vroeg op te staan. Als ik er eenmaal uit ben gaat het wel, maar om er echt uit te komen is echt een drama bij mij.

Met hoeveel kussens slaap je?
Ik slaap met 2 kussens. 1 gewone, grote kussen. En ( ooh dit vind ik best gênant) met mijn Nick en Simon kussentje. In het donker zie je toch niet hoe hij eruit ziet, dus daar gaat het me ook niet om, maar wat ligt hij fijn! Ik neem hem dus ook echt overal mee naartoe als ik ergens slaap haha.

Ben je geordend of rommelig?
Mijn kamer is meestal echt een bende. Ik moet hem 1keer per week echt netjes maken, dus dan valt het nog wel mee, maar de rest van de week ligt mijn bureau helemaal vol met alles en nog wat. Ik kan er gewoon niet tegen als het helemaal steriel is op mijn kamer. Wel is mijn make-up plankje vrijwel altijd netjes en kan ik er echt niet tegen als er iets verschoven is op het herdenkingsplankje van mijn overleden vriendin.
Mijn cd's liggen trouwens wel op volgorde, dat dan wel weer wel. En toen ik vorig jaar een week alleen thuis was, was het huis wel heel netjes. Ik zou niet zoals je wel eens in die studentenhuis ziet de hele keuken vol kunnen hebben met afwas. Dat vind ik zo vies!

Wat wil je op dit moment graag zien?
Mij lijkt ' The last song ' een erg mooie film. Ik heb er veel mooie verhalen over gehoord dus die film zou ik graag een keer willen zien. En ook wil ik de Eiffeltoren een keer in het echt zien. Ik ben nog nooit in Parijs geweest maar zou dat wel graag willen.

Wat verwacht je in 10 jaar te hebben bereikt?
Ik heb de afgelopen jaren wel gezien dat het leven echt niet te plannen valt. Maar ik hoop dat het over 10 jaar een stuk beter met mij gaat. Ik hoop dat ik dan een goede en leuke vaste baan heb, een leuke vriend/man en een eigen huisje met misschien wel kinderen.

Wie mis je op dit moment?
Minke, de vriendin die begin dit jaar is overleden mis ik ontzettend. Maar ik probeer vaak aan de mooie momenten die ik met haar mocht delen te denken.

Wat is je favoriete lichaamsdeel van jezelf?
Dit vind ik echt een hele moeilijke vraag omdat ik heel erg onzeker ben. Maar na lang nadenken denk ik toch dat dat mijn gebit is. Ik heb daar eigenlijk nog veel aan op te merken, maar opzich ben ik best tevreden mee.

Met mijn zusje Yvette


Heb je broers of zussen, en hoe oud zijn ze?
Ik heb een jonger zusje van bijna 16, Yvette. We lijken echt heel veel op elkaar en ondanks dat ze 3 jaar jonger is dan ik, denken veel mensen dat we een tweeling zijn.


Dit was hem alweer. Ik hoop dat jullie het een beetje leuk vonden. Als je nog vragen hebt, of dingen herkent, laat gerust een reactie achter. Dat vinden we leuk!

Liefs,

Denise


1 opmerking:


  1. Tatoeage wordt een fasion voor de nieuwe generatie. Mensen doen nu tatoeages in hun lichaamsdelen. Ze doen het met een tattoo-machine.
    Er is een tattoo machine te koop

    BeantwoordenVerwijderen