zondag 27 maart 2016

9 vragen aan mijn moederBij Rebecca zag ik een super leuke video. Ze had namelijk wat vragen gesteld aan haar moeder. Aangezien mijn moeder vaak mijn blog bezoekt leek het me we leuk om deze vragen ook aan haar te stellen. Gelukkig was zij direct al enthousiast. Komen ze!

Dit zijn dus de antwoorden van mijn moeder. Het schuingedrukte ben ik!

Wat was mijn naam geweest als ik een jongen was?
Remco!
Ohja! Dat heb je wel eens gezegd. Hoe kwamen jullie daar eigenlijk bij?
Dat is wel een beetje stom hoor! We hadden die naam gezien in Goede Tijden Slechte Tijden.
Hahah, maar 'Denise' hebben jullie ook uit een tv programma. 

Hoe zag jij vroeger mijn toekomst voor je?
Huisje,boompje,beestje. Dat je gelukkig wordt en een zelfstandige vrouw bent. Natuurlijk een goede baan hebt en een leuke man en twee kinderen.
Oh, ook echt twee kinderen ja? 
Ja!

Wat is mijn beste eigenschap?
Ehm... Doorzettingsvermogen. Want je gaat ondanks tegenslagen altijd door!
Ja daar kan ik mij wel in vinden. Opgeven staat niet in mijn woordenboek :-) 


Wat is mijn slechtste eigenschap?
Kort lontje..
Ja dat klopt ook wel.. Maar eigenlijk alleen naar jullie toe. Buiten huis ben ik eigenlijk helemaal niet zo. 

Wat is het leukste wat wij samen hebben gedaan?
Ons dagje Amsterdam met zijn tweeën vorig jaar vond ik erg leuk .We gingen toen eerst winkelen en daarna voor het eerst sushi eten.Wij doen wel vaker leuke dingen, maar vooral als gezin.
Dat vond ik ook heel leuk! Ja wij doen eigenlijk best weinig met ons tweeën. Vooral dingen met het gezin. Maar ik wil best vaker wat samen doen.

Wat zou je graag nog eens samen willen doen?
Uiteten, met zijn tweeën even weg. Net als toen in Amsterdam. Maar ik vind het het leukst om wat samen met het gezin te doen. Met zijn allen bij elkaar. Vooral vakantie's en weekendjes weg vind ik leuk. Maar jullie willen bijna nooit meer mee. * Trekt sip gezicht*. We hebben alleen niet zo veel tijd. Omdat ik vaak moet werken in het weekend.
Haha ja dat klopt. Jij wil alles met ons allen doen. Maar we gaan echt nog wel een keer met ons allen op vakantie of een weekend weg hoor! 

Wanneer was je echt trots op mij?
Ik ben altijd op trots op jou!
Ja, maar waarom dan?
Als jij iets wil bereiken, bereik je het meestal ook. Dat is heel vaak zo.
Trots op je kwaliteiten. Trots op wie je bent.
Lief! Maar heb je geen specifiek moment? Een moment dat je echt dacht van; nu ben ik heel trots op haar?
Nee, want ik ben áltijd trots op jou. Om de kleinste dingen als dat je een herkansing wilt doen omdat je vindt dat je beter dan die 6 kon. Maar die presentaties vind ik eigenlijk niet zo leuk om te zeggen. Want ik ben altijd trots op je. Ook dat je zoveel zelfstandig doet, terwijl anderen bijvoorbeeld nog hun moeder ergens mee naartoe nemen wil jij het allemaal zelf doen. Een paar jaar geleden deed je dat al.
Ja in dat opzichte ben ik wel heel zelfstandig. Wat herken je in mij, van jou?
Dat doorzetten heb ik ook wel. Interesse in dingen en daar dan ook meer over willen weten, er dieper op in willen gaan en niet genoegen nemen met een oppervlakkig antwoord. Anderen willen helpen ( Mijn moeder is verpleegkundige en ik doe een opleiding tot jeugdhulpverlener). En we zijn beide wel eigenwijs.
Vooral dat eigenwijs herken ik wel veel hoor. Daarom kan het soms ook flink botsen tussen ons. En dat dieper op ergens in willen gaan heb ik ook wel echt van jou. Als ik ergens iets lees wat ik niet begrijp of waar ik meer over wil weten dan zoek ik het altijd op, dat doe jij ook altijd. 

Wat vind je ervan dat ik blog?
Heel erg leuk! Omdat ik vind dat jij goed je verhalen over kan brengen. Maar de make-up sla ik altijd over dat vind ik geen leuk onderwerp. Haha! Heb ik dat in ieder geval niet van je geërfd! Maar jij vindt het wel erg handig dat ik dat leuk vind want dan kan ik je daar weer mee helpen. Ik heb eigenlijk nooit verteld dat ik blogde omdat ik bang was dat jullie het niet leuk zouden vinden maar jullie waren eigenlijk direct al wel enthousiast. Super leuk! 

Dankjewel lieve mama voor je antwoorden. Ik ben ook trots op jou! <3

Lijk jij veel op je moeder?

Liefs,
Denise

                                    Volg jij mij al op Bloglovin'Facebook en Instagram?

4 opmerkingen: