maandag 28 maart 2016

Inspiratie - Slaapkamer #2Ik ben van plan om in de zomer mijn kamer een metamorfose te geven. Ik wil veel nieuwe meubels en die ik nu heb moeten er dus allemaal uit. Alles moet opnieuw worden ingericht en dat kost aardig wat tijd. In de zomervakantie is het daar natuurlijk de uitgelezen kans voor. Aangezien je nooit te vroeg kan beginnen met inspiratie opdoen ben ik Pinterest weer ingedoken voor weer wat leuke ideetjes voor het interieur van de slaapkamer!

Ik weet al welke meubels ik wel hebben, dus richt me nu vooral op de details en aankleding. Ik vind het strakke witte heel erg mooi. Ik heb behang met (donker) bruine strepen dus dan geeft het witte wel een soort van rust. Ik vind de roze en koperen details ook erg mooi. Het lichte hout vind ik ook erg leuk. Het trapje voor de schoenen vind ik erg goed bedacht. Het staat leuk en is heel praktisch! 

Wat vind jij leuk staan in een slaapkamer?

Liefs,
Denise

                                      Volg jij mij al op Bloglovin'Facebook en Instagram?


                                                                                        
   

4 opmerkingen:

  1. Wat tof! Altijd leuk om inspiratie op te doen. Ik vind vooral zo'n soort trappetje supertof. Alleen zou ik er zelf geen schoenen, maar andere spulletjes opzetten :) X

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heerlijke inspiratie! Altijd leuk om ideetjes op te doen:-)

    BeantwoordenVerwijderen