zaterdag 19 maart 2016

HOTSPOT - Happy Italy
Spot goedkoop, maar ook goed eten in een leuke omgeving? Lastig, maar het kan. Een paar jaar geleden at ik samen met een vriendin bij een heel goed restaurantje in Tilburg. Hij heette Happy Italy en we waren helemaal enthousiast maar Tilburg ligt nou eenmaal niet om de hoek voor ons. Balen, tot dat ik vorig jaar een keer door Enschede liep. Zat 'ie daar ook opeens. Wat een geluk! Ook in Arnhem is na de vernieuwing van het station een Happy Italy geopend. Ik heb bij deze 3 vestigingen een keer ( of vaker ) gegeten en heb iedereen aangestoken met het Happy Italy virus. Tijd om jullie ook aan te steken!


Het slogan van Happy Italy is ' The fast Italian'. En snel zijn ze zeker! De restaurants zijn heel groot, maar er werken ook heel erg veel mensen waardoor je je eten heel snel voor je neus hebt staan. De eerste keer stond ik daar een beetje sceptisch tegen over. Hoe kon dat nou zó snel? We hebben net besteld. Zou het dan wel goed zijn? Ja zeker! Je krijgt een enorm grote pizza of pasta. Onvoorstelbaar dat dat voor dat geld kan.


Normaal bestel ik bij de Italiaan altijd een pizza, maar bij Happy Italy zijn de pasta's ook zo lekker dat ik deze afwissel met de pizza. De pasta's vullen beter dan de pizza's vind ik. Al heb ik de pizza ook nog nooit opgekregen. De pasta dus al helemaal niet. Je moet wel echt veel op kunnen wil je alles op eten. Wel kan je je overgebleven eten mee naar huis nemen. Persoonlijk heb ik daar geen ervaring mee, maar ze vragen hier wel vrijwel altijd of je dat wilt.

De toetjes zijn al helemaal feest. Ze hebben zelfs Nutella pizza (!!). Zelf heb ik keer 'stukje chocoladetaart' gehad. Maar pfoe dat was ook al zóveel! Ik had verwacht een klein stukje te krijgen. Maar ik kreeg mega veel. Je gaat in ieder geval niet met honger weg.


Het interieur is ook wel anders dan in de andere restaurants waar ik wel eens ben geweest. Het neigt soms een beetje naar retro en hippy. Maar wel heel bijzonder en gaaf voor zo'n restaurant!Rond etenstijd is het altijd druk bij Happy Italy. Ik heb er ook wel eens heel vroeg gegeten, rond 4 uur/half 5 en dan is het nog lekker rustig. Maar ga je om 6 uur dan kan het zomaar zijn dat er een rij staat. Gelukkig gaat het wel heel snel.

Voordelen:
- Veel keuze
- Grote porties
- Goedkoop
- Snelle bediening

Nadelen:
- Je kan alleen pinnen
- Je kan de rekening niet delen ( wat met een grote groep best lastig kan zijn)

Happy Italy is te vinden in:

Rotterdam
Rotterdam- Zuid
Tilburg
H-I-Ambacht
Eindhoven
Kerkrade
Enschede
Arnhem

Verwacht:
Alkmaar
Breda
Venlo

Heb jij wel eens gegeten bij Happy Italy?

Liefs,
Denise

                             Volg jij mij al op Bloglovin'Facebook en Instagram?
                                                                                                                                                                                   Bron interieur foto's

13 opmerkingen:

 1. Ik ben nog nooit bij Happy Italy geweest maar heb er al veel goeds over gehoord! Binnenkort toch maar eens een keertje naartoe dus! ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind alleen kunnen pinnen fijner dan niet kunnen pinnen :P Ziet er geweldig uit! Heerlijk dat eten!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaa dat is zo, haha! Maar toch wel even handig om te weten van te voren! :-)

   Verwijderen
 3. Waarom is dit zo ver bij mij vandaan? Exclusief en lekker Italiaans eten voor een laag prijsje? Yes please. Ik leef op pizza en pasta.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ze breiden de laatste tijd heel erg uit dus wie weet komt er snel een filiaal bij jou in de buurt! <3

   Verwijderen
 4. Ja ik ben ook fan van Happy Italy! Ik ben twee keer in Rotterdam geweest en een aantal keer in Eindhoven. Ik wil er nog wel eentje in Den Haag eigenlijk:D Ik vind het ook echt lekker maar inderdaad altijd zooooveel haha :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben er nog nooit geweest, komt er steeds niet van! Maar t moet dan ook toevallig zo uitkomen, want hier in Zeeland is het niet

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ga altijd naar vapiano eigenlijk. Ben nog nooit naar Happy Italy geweest, misschien toch maar een keer doen. -x-

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oeh daar hoor ik ook altijd goede verhalen over, maar ben ik dan nog weer nooit geweest haha!

   Verwijderen
 7. Wij zijn gisteren bij Happy Italy in Breda geweest Het eten was goed, de service viel erg tegen. De eerste 15 minuten was niet druk dus we kregen veel aandacht ( te veel zou ik zeggen ) en daarna moesten we echt onze handen en armen zwaaien om iets te kunnen bestellen.En er was ook een kinder klimmrek vol met gillende kinderen. De desserts waren ze heel lekker. Geen sterke dranken en toch €19 op.De prijs was oké, maar toch zou ik niet weer daar gaan eten.

  BeantwoordenVerwijderen