zondag 22 januari 2017

PLOG - Een dagje Zwolle met bloggersWelke vrouw houdt er nou niet van shoppen? Ik in ieder geval wel, en het is natuurlijk nog leuker als je gezellige mensen om je heen hebt. Dat zat wel goed toen ik gisteren met medebloggers  Maaike en Anna naar Zwolle ging. Maaike had ik een paar keer eerder gezien, Anna zag ik voor het eerst maar het was erg gezellig!We begonnen onze shopsessie met een bezoekje aan Starbucks.  Ik vind de hazelnoot chocolademelk daar zó lekker, en het ziet er ook nog eens fotogeniek uit.
De eerste winkel die we ingingen was Douglas. Dat is altijd goed, toch? Ik kan in dat soort winkels dus uren rondlopen. Al die prachtige make-up en heerlijke geurtjes.. Het leuke aan de Douglas in Zwolle is dat ze naast alle andere merken ook schappen van Bobbi Brown, MAC en NYX hebben. Iets wat je in mijn stad niet hebt. Deze soft matte lip creams van NYX zijn een echte aanrader, trouwens!


Hoe leuk is deze vorm lipstick van Kiko? Ik heb nog nooit make-up van Kiko geprobeerd maar ik kocht wel een oogschaduw kwastje dat erg afgeprijsd was. Score!Zo leuk, in de Ici Paris zit een Urban Decay counter. Over deze lipsticks hoor ik veel goeds, maar ik hield me in.. 


En om dan nog maar te zwijgen over de NAKED collectie. Pretty, maar oh zo prijzig..


Van winkelen krijg je honger dus streken we neer bij de Bakker Bart voor een broodje. Ik had er één met brie. Lekker!


De uren vlogen voorbij en toen was het alweer tijd om de trein terug te nemen. Maar natuurlijk eerst even een mini fotoshoot! Het was een geslaagde dag!

Naast het oogschaduw kwastje van Kiko kocht ik ook deze 3 artikelen. Vooral met de pumps ben ik zo blij. Ik zocht echt nog zwarte pumps en deze waren precies wat ik zocht. Toen ze maar 20 euro bleken te zijn bij Van Haren kon ik ze niet laten staan. De trui kon ik ook niet laten hangen, want tja, roze... En voor maar 5 euro (!) vond ik het bordeaux rode topje van Only wel leuk voor als ik bijvoorbeeld een keer ga stappen.

Ondanks dat we eerst met een grote groep zouden gaan en we uiteindelijk maar met z'n 3en overbleven, is het een onwijs leuke middag geworden. Ik vind het echt tof dat ik door het bloggen zo leuke mensen ontmoet!

Ben jij wel eens in Zwolle geweest? En wat is jouw laatste aankoop?

Liefs,
Denise

                                     Volg jij mij al op Bloglovin'Facebook en Instagram?

9 opmerkingen:

 1. Inderdaad leuk om op deze manier nieuwe mensen te leren kennen! Ik heb zelf nog maar weinig andere bloggers ontmoet, best jammer :(

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het was een leuk dagje! Heb best wel spijt dat ik die MAC Pink Plaid niet heb gekocht, maar wie weet ooit... ;p

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel gezellig! Die NYX counter ziet er geweldig uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jaaa, het was zo leuk! En inderdaad, de tijd vloog echt voorbij van al dat shoppen hihi. Ben ook ontzettend blij met mijn aankoopjes. Het is maar goed dat jullie me hebben overtuigd van die laarzen! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het is altijd leuk om andere bloggers te leren kennen! ik vind het vooral erg leuk om een hapje te eten met zn alle

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat ziet er uit als een onwijs gezellige dag! Die eerste foto alleen al... Aah zo fijn en gezellig! Magisch toch eigenlijk wat er door het bloggen voor vriendschappen kunnen ontstaan, zo fijn:).

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Het ziet er uit als een hele leuke en gezellige dag! Die lipsticks zijn echt cute trouwens

  BeantwoordenVerwijderen