vrijdag 13 januari 2017

SERIE - Waarom ik zo dol ben op Gossip Girl + Gif'jesAls je me zou vragen wat mijn favoriete serie is zou ik zonder twijfelen 'Gossip Girl' roepen. Er is niet één serie die ik zo snel uit heb gekeken. Ik was gewoon echt een beetje sad toen het afgelopen was. Ik wil gewoon nog een seizoen. En nog één, of twee, of drie.. Je snapt het.. In dit artikel vertel ik je waarom ik Gossip Girl dan zo geweldig vind..Nate
Nate is eigenlijk al reden genoeg om Gossip Girl maar gewoon (nog een keer) te gaan kijken.En Chuck Bass... 
Zo lief voor Blair, maar tegelijk ook zó fout. Zo'n iemand die je eigenlijk niet in je leven wilt hebben maar in een serie des te leuker is.Gossip Girl is hartstikke onrealistisch, maar niet onmogelijk
Kijk, niemand kan opeens vliegen, staat op uit de dood (alhoewel.. ;-) ) of door muren heen lopen in deze serie. Máár na een korte tijd wordt wel vergeven dat je vriend(in) het met je beste vriend(in) heeft gedaan. Of dat je beste vriendin je tegenover allemaal belangrijke mensen voor schut zet met een niet bestaand drugsprobleem. Want dat is wat beste vriendinnen doen toch? Euhm.. En wat denk je van Chuck die 'eventjes' een hotel voor Blair koopt alsof het niks is? Dat bedoel ik dus. Harstikke onrealistisch maar óh zo leuk <3.


De look van Serena & Blair
Ik hou van jurkjes en een full make-up look, maar ik voel me ook prima in een spijkerbroek met trui en een blote billen gezicht. Maar Serena en Blair zien er dus altijd fantastisch uit. En dan die kleren..*droomt nog even verder*.De plekken zijn niet (allemaal) nep
Sorry als ik je nu uit je droom help maar Meerdijk bestaat niet. Parijs en New York wel. Het Empire hotel bestaat ook gewoon. Ze verkopen daar zelfs een 'Gossip Girl' drankje. Ik wil daar dus zó graag naartoe. Überhaupt naar NY. Wie gaat er mee?

Er gebeurd zo veel
In elke aflevering gebeurd wel weer wat. In sommige serie's doet een verhaallijn echt heel lang en kan je makkelijk een paar afleveringen missen en dan ben je nog helemaal bij. Maar bij Gossip Girl gebeurd zoveel in één aflevering dat je niet even een aflevering over kan slaan. Dat vind ik dus super fijn want dat maakt dat het absoluut niet saai is om naar te kijken.

Je weet echt niet wie Gossip Girl is
Bij de meeste films of serie's die ik heb gekeken weet je eigenlijk al vrij snel hoe iets af gaat lopen. Bij Gossip Girl had ik dat absoluut niet. Ik had dus écht geen idee wie nou Gossip Girl was. Nu ik de serie voor de tweede keer kijk denk ik 'Ooohja, hoezo heb ik die hint niet gezien?', maar hè, dat is achteraf natuurlijk makkelijk praten. En dan die relaties die keer op keer weer wisselen. Wie eindigt nou met wie?

Waarom vind jij Gossip Girl zo tof, of juist waarom niet? En wie is je favoriete personage?

XOXO,
Gossip Girl Denise

                                  Volg jij mij al op Bloglovin'Facebook en Instagram?


3 opmerkingen:

  1. Oh Nate, maar ik kwijl toch meer bij Chuck Bass. God wat is hij sexy.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heerlijke serie is dit! Ik was ook zo verdrietig toen ik bij de laatste aflevering beland was, ik heb het ook zo lang mogelijk uitgesteld, haha! En die verhaallijn inderdaad! Probeer maar eens aan iemand uit te leggen wat er in één aflevering gebeurd...

    BeantwoordenVerwijderen