maandag 24 maart 2014

Favorieten

Tijd voor een iets lichtere blog na al dat serieuze gedoe.

Favorieten, je hebt er heel veel, soms bewust, soms onbewust. 
Je favoriete boek,tijdschrift,winkel, kledingstuk, geurtje,drankje,vriendin, leerkracht,collega en noem zo maar op. Zo was ik het liefst mijn haar met het merk Andrélon maar ben ik ook gek op hun droogshampoo en heb ik een zwak voor de kleur crème.



Ik ben een enorme boekenwurm maar tijdschriften vind ik eigenlijk nog leuker. Ik moet geloof ik bekennen dat ik er echt verslaafd aan ben. Al een aantal jaar.
Het zijn niet van die lange verhalen waarbij je je uren moet concentreren en er staan leuke en handige dingen in.
Eerst las ik altijd de Tina, toen de Girlz en Hitkrant en vervolgens de Cosmogirl. Toen dat te kinderachtig werd, ( ik begon de woorden crush en hunk echt te haten, en ik wist nu wel een keer dat je van een kusje op je wang niet zwanger kon raken) ben ik overgestapt op de Fashionista, Grazia en mijn grote favoriet de Cosmopolitan, op dat laatste heb ik nu een abo en ik ben er dik tevreden mee!


Wat er zo leuk aan is? Ze hebben van alles. De doelgroep is ongeveer tot 30 jaar dus absoluut niet kinderachtig en ik kan dus nog een aantal jaar mee.
Ze schrijven over van alles wat. Van liefde tot celebs en van mannen tot mode ( of mannen die nu in de mode zijn ;) ) En de manier hoe ze het schrijven is ook heel fijn om te lezen. Het is echt iets ontspannends en daarom ben er ik er zo dol op! En alleen al het feit dat ze een mannenkalender hebben gemaakt met 12 knappe mannen zegt genoeg over hoe leuk het blad is!

( ps; de website is ook de moeite waard om eens op te kijken : www.cosmopolitan.com)


Verder ben ik echt verslaafd aan warme chocolade melk, wat ik trouwens het enige voordeel aan de winter vind, want in de winter is het nou eenmaal veel lekkerder dan als het warm is.





Mijn favoriete geurtje op dit moment is de Zara Woman 92. Champs Elysees Paris van de Zara. Hij is absoluut niet duur, net als de andere geurtjes van de Zara, namelijk slechts €10,95 voor 50 ml. Hij ruikt lekker zoet en blijft relatief lang zitten. Een goede aankoop dus en vooral voor die prijs!


Wat zijn jouw favorieten? 
En moet ik vaker dit soort blogs maken?
Post je reactie hieronder!

Liefs, 

Denise 

<a href="http://www.blogionaire.com/?blog=www.blogbyxkusdenisee.blogspot.nl" target="_blank" border="0" alt="Blog"><img src="http://www.blogionaire.com/ext/blog.gif" width="140" height="15" border="0"></a>

Geen opmerkingen:

Een reactie posten