maandag 25 januari 2016

Beauty favorieten van het momentDat ik van beauty houd mocht jullie bij het volgen van mijn blog vast wel duidelijk zijn. Toch heb ik nooit echt gedeeld wat nou mijn favoriete producten op dit vlak zijn. Het is een mengelmoes van high end en drogisterij producten. Een goede variatie dus. Komen ze!Chloé parfum
Er gaat nauwelijks een dag voorbij dat ik geen parfum draag. Meestal is het een wat goedkoper geurtje, maar soms doe ik één van mijn wat duurdere parfums op zoals Chloé. Dit is voor mij echt een luxe product en ik ben er echt dol op. Al een lange tijd stond deze parfum op mijn wishlist. Maar ja die prijs.. En toen zat hij opeens in de goodiebag die ik van Cynthia kreeg bij de Miss Lipgloss Brunch. Het beste beauty cadeautje ever! Al is Lady Million ook wel érg lekker!
Le Volume De Chanel
Deze mascara is echt de allerbeste mascara die ik ook heb geprobeerd. Alles aan Le Volume De Chanel is gewoon geweldig. Behalve de prijs dan, maar af en toe mag je jezelf best wel verwennen toch? ( En er bestaan gelukkig 40% korting acties!)


MAC Faux
2014 was een jaar waarin veel gebeurde, maar tevens het jaar waarin MAC mijn beauty hart veroverde. Vorig jaar voegde ik aan mijn mini MAC stash de lipstick Faux toe. Wauw, wat een goede koop! Een heerlijk nude kleurtje die net iets donkerder is dan mijn eigen lippen en daardoor niet erg opvalt maar toch mijn look net dat beetje extra geeft. I love it!Philosophy Renewed hope in a jar
Na een aantal reviews te hebben gelezen moest ik hem gewoon hebben: Renewed Hope in a jar van Philosophy. Ik zocht nog een goede dagcrème waar mijn huid echt beter van werd in plaats van slechter. Deze klonk als de perfecte verzorging voor mij. Maar de prijs. Meer dan €50 voor een crème? Iets wat je niet eens zag zitten? Nee, zoveel had ik ook weer niet over voor een product waarvan ik niet eens zeker wist of hij wel zou helpen. Maar ook deze zat in de goodiebag van de Miss Lipgloss brunch. Zó blij mee. Hij is inderdaad echt super fijn en als je het geld kan en wilt uitgeven aan een goede hydraterende crème is dit een mega aanrader!Essie Ancora Cardi
Nagellak valt wat mij betreft ook absoluut in dit rijtje thuis. Ik heb periodes dat ik non stop nagellak draag en dan het liefst van Essie. Ancora Cardi is mijn favoriet. Een mooie bordeaux kleur.L'Oréal Super Liner Perfect Slim
Denise en eyeliner is niet de allerbeste combinatie, maar ik vind het wel erg mooi en het geeft mij een veel frissere look. Ik ben dus geen held met het aanbrengen van een mooi, strak lijntje maar met de L'Oréal Super Liner Perfect Slim kom ik al een heel eind! :-)
Wat zijn jullie favoriete beauty producten?

Liefs,
Denise

                                     Volg jij mij al op Bloglovin'Facebook en Instagram?

5 opmerkingen:

 1. Faux is ook echt mijn favorietje! Die Chanel mascara wil ik ook even uitproberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oeh, wat een boel mooie producten bij elkaar! Die geur van Chloé is inderdaad erg lekker <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Chloé vind ik ook een lekkere geur! Le Volume de Chanel heb ik ook een keer gehad en ik vond 'm wel fijn, maar niet geweldig. Er zijn denk ik nog wel betere mascara's :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het zijn ook echt SUPER mooie producten! Als ik ze had zouden het ook m'n favorieten zijn :D

  BeantwoordenVerwijderen