woensdag 27 januari 2016

Mr Goodiebag Proefparade Beauty Edition


Een paar weken geleden kreeg ik een mailtje of ik naar de Proefparade Beauty editie van Mr Goodiebag wilde komen. Natuurlijk, leek me hartstikke leuk! Gelukkig wilde Alexa wel mee. Alleen is immers ook maar alleen. We gingen eerst gezellig lunchen bij Ree7 in de 9 straatjes ( tip van Sophie!) en daarna door naar tassenmuseum Henrikje aan de Herengracht waar het event plaats vond. Kijk je mee?


Foto's zijn gemaakt door Alexa

Toen we ons hadden gemeld kregen we beide een gouden enveloppe met onze namen er op. Daarin zat een programma boekje en een bandje zodat de mensen van het museum weten dat je bij het event hoort.

Aangezien het best druk was begonnen we bij de achterste stand, op dat moment was het daar nog aardig rustig. En wat mij betreft ook het allerleukste merk wat er was: Anastasia Beverly Hills. We hadden al gehoord dat ze op het event een nieuw product zouden lanceren dus we waren best nieuwsgierig wat dat nou zou zijn. Het bleek de brow definer te zijn. Een nog betere variant van de bekende brow wiz. Ik ga hem binnenkort reviewen :-)

Foto gemaakt door Mr Goodiebag
En wat we toen zagen.. Schoonmaakmiddel? Ehm, wat heeft dat met beauty te maken? En vooral, wat heeft dat met Moschino te maken? Je zult het misschien niet geloven, maar het blijkt een nieuwe, frisse en bloemige parfum te zijn. Hoe gaaf! Hoe origineel! Moschino - Fresh Couture is vanaf maart te koop bij de luxe parfumerie.


We kregen wat uitleg over het merk Blèzi. Ze verkopen verschillende soorten verzorgingsproducten en make-up. Er komt een review van een make-up product aan.


We kregen ook een mega macaron. Hmm!


Het meest bijzondere product wat we tegen kwamen was een stijlapparaat in de vorm van een borstel. Een borstel!! Hoe handig. Ik ben zó slecht met stijlapparaten. Ik verbrand me er minstens 5 keer aan en het lukt me voor geen meter. Bij deze borstel hoef je eigenlijk alleen maar (net als wanneer je je haar borstelt) gewoon een paar keer door je haren. Het is veel makkelijker én sneller dan wanneer je het met een stijltang zou doen. Nu heb ik niet echt heel krullend haar, maar super stijl is het ook niet. Ik mocht het ter plekke uittesten en ik zag echt verschil!

Naast de merken die er stonden, kreeg je ook een rondleiding door het museum. Helaas voelde ik mij niet goed genoeg om die nog te doen en besloot ik om naar huis te gaan. Desondanks heb ik het wel super leuk gehad. Bedankt Mr Goodiebag en merken voor de leuke middag!

Ben je al nieuwsgierig naar het nieuwste product van Anastiasia Beverly Hills?

Liefs,
Denise

                            Volg jij mij al op Bloglovin'Facebook en Instagram?

2 opmerkingen:

  1. Wat een leuk event! Ik ben nu wel heel erg benieuwd naar de Moschino parfum haha!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk dat je erover geschreven hebt <3

    BeantwoordenVerwijderen