dinsdag 16 augustus 2016

Hier gebruik ik blogs voorNaast dat ik het gewoon heel leuk vind om blogs te lezen, kan het soms ook erg handig zijn. Overal is wel over geschreven tegenwoordig dus als je ook maar iets zoekt google je even en je vindt wat je zoekt. Ik vraag me echt af hoe ze dat deden in de tijd dat er nog geen internet was. Vaak kom je met je zoekacties op blogs uit. Zo handig! In dit artikel vertel ik je waar ik blogs zoal voor gebruik.


Reviews
Tegenwoordig koop ik nauwelijks nog een beautyproduct zonder eerst een paar reviews van het product te hebben gezocht. Sta ik bij een schap en zie ik iets leuks, ga ik er eerst ter plekke wat reviews van op zoeken om te kijken of het echt zo goed en mooi is als het lijkt. Vooral bij de duurdere producten is dat het geval. Het scheelt zoveel miskopen! En er is bijna geen product waar geen review over is geschreven.

Recepten
Naast beautyblogs ploppen ook de foodblogs als paddestoelen uit de grond. Niet dat ik vaak kook, maar als ik een keer wat anders als bijvoorbeeld lunch wil eten heb ik binnen no-time een heerlijk recept gevonden op één van de vele foodblogs. Zo handig! Ik denk dat ik hier later nog héél veel gebruik van ga maken.

Knutselopdrachtjes ( tekenenenzo.blogspot.nl ) 
Tijdens mijn stage op het speciaal basisonderwijs vond ik het heel leuk om de kinderen, ondanks dat ik niet héél creatief ben, lessen tekenen te geven. Mijn inspiratie haalde ik eigenlijk altijd van tekenenenzo. Een super handige blog met ontzettend veel leuke opdrachten voor een handvaardigheid- of tekenles. De kinderen vonden de opdrachten eigenlijk altijd wel leuk. En op de site stond altijd precies beschreven hoe iets moest zodat deze niet zo creatieve juf de opdracht goed kon uitleggen en ook nog eens complimenten kreeg over haar eigen voorbeeldopdrachtjes! En geloof me, dan moet het wel heel goed zijn uitlegt ( en ik had gewoon de liefste stageklas, maar dat terzijde).

Inspiratie
Pinterest is een site die ik heel graag en vaak gebruik om inspiratie op te doen, maar blogs zijn daar ook heel handig voor. Zo heb ik vorige week mijn kamer veranderd en wilde ik eens iets goeds hebben waar ik mijn beautyproducten netjes in kon opbergen. Op heel veel blogs zag ik de Alex kast van de Ikea al voorbij komen. Dus die staat nou ook te pronken op mijn kamer. Wat moet ik toch zonder al die blogs? ;-)

Waarvoor gebruik jij blogs voor? En wat zijn je favorieten?

Liefs,
Denise

                              Volg jij mij al op Bloglovin'Facebook en Instagram?

3 opmerkingen: