zondag 28 augustus 2016

What makes me happy #31 - Optreden, event en verjaardag


De zomer is mijn favoriete tijd van het jaar, dus er was de afgelopen tijd weer genoeg waar ik blij van werd. Kijk je mee?

Dagje Scheveningen
Ik was al heel lang niet meer naar het strand geweest, maar vind dat altijd wel onwijs leuk. Aan het begin van mijn vakantie besloot ik om met mijn beste vriendin gewoon een dagje naar Scheveningen te gaan. En wat was het leuk! Lekker met een cocktail op het terras met de zon op onze gezichten en afsluiten met sushi. Meer van dit soort dagen alsjeblieft <3.

Kamer veranderen
Iets wat ik al een hele tijd wilde, maar er telkens maar niet van kwam was mijn slaapkamer veranderen. Ik wilde van mijn bureau af en een nieuw bed en nieuwe opbergruimtes. Begin van deze maand heb ik het eindelijk gedaan en wat ben ik er blij mee!

Verjaardag
Een groot nadeel van jarig zijn in de vakantie is dat er veel mensen op vakantie zijn. Elk jaar nodig ik mijn vriendinnen weer vol goede moed uit, maar is er een groot deel op vakantie. Ook dit jaar konden er maar een paar vriendinnen komen. Maar wat was het gezellig! Écht, ik heb zo'n leuke avond gehad met wat lieve meiden. En de verjaardag met familie was ook al zo fijn. <3

Dineren op een prachtige locatie
Zoals jullie eerder op LiefsDenise.nl hebben kunnen lezen, ben ik vorige week naar een heel tof event geweest. Ik was namelijk bij een zes gangen diner bij Naarderbos. Een prachtige locatie waar we erg lekker te eten kregen.

Dagjes/avondjes weg
Hoewel ik gewoon thuis zijn ook geen ramp vind, vind ik het nog veel leuker om dagjes of avonden weg te gaan. Een dagje naar de dierentuin met familie, of een avondje op het terras of naar de bioscoop met vriendinnen, ik vind het heerlijk!

Miss Montreal 
Op de dag dat dit artikel online komt, ga ik naar een optreden van Miss Montreal. Een vriendin vind haar helemaal leuk, en ik ga maar al te graag mee. Muziek is fijn,

Wat was jouw hoogtepunt van de afgelopen tijd?

Liefs,
Denise


                                    Volg jij mij al op Bloglovin'Facebook en Instagram?

1 opmerking:

  1. Je hebt leuke dingen gedaan! Ik was vorige week lekker op vakantie in Ouddorp met het prachtige weer. Dit was mijn geluksmomentje van de zomer <3

    BeantwoordenVerwijderen