woensdag 10 augustus 2016

TAG- My life in 20 questions


Tags blijf ik leuk vinden om te lezen én om in te vullen. Bij Kimberley zag ik de 'my life in 20 questions tag' en besloot hem over te nemen. Ben je klaar voor 20 random vragen?Wat is je lievelingskleur?
Pastel roze! Ik vind dat zo'n leuke kleur. Lekker vrolijk! Qua kleren draag ik in de herfst en winter graag bordeaux rood.

Wat is je favoriete nummer?
Deze vraag kan je op twee manieren opvatten dus ik beantwoord ze beide. Voor een getal kies ik voor 3. Waarom weet ik niet, maar dat is al zolang ik mij kan herinneren mijn geluksgetal. Maar verder doe ik daar niet echt mee. Een nummer kiezen als in een liedje vind ik lastiger. Ik heb echt periode's dat ik een liedje heel vaak luister en dat kan écht van alles zijn. Wel vind ik 'Pak maar mijn hand' van Nick en Simon heel mooi omdat ik ze door dat liedje heb 'ontdekt' en ik de tekst gewoon heel mooi vind :-)

Wat is jouw droomcarrière?
De meeste bloggers zouden hier in vullen dat ze iets met fashion, make-up of bloggen willen doen. Maar die ambitie heb ik eigenlijk helemaal niet. Al vind ik dat alles natuurlijk wel erg leuk. Ik zou heel graag iets met de hulpverlening willen doen. Wat weet ik nog niet precies, maar ik vind alles wat 'anders' is dan normaal heel interessant. Ik heb al wat dingen mogen doen met kinderen/jongeren met o.a. een beperking, ASS of gedragsproblemen en ik vind dat er leuk om te doen.

Waar zou je op jezelf willen wonen?
Ik woon nu in Twente, maar dat is niet waar ik de rest van mijn leven zou willen wonen. Ik zou het liefst in een wat grotere stad willen wonen. Ook het lijkt me ontzettend leuk om (tijdelijk) in het buitenland te wonen. Gewoon om te kijken hoe het daar is. Ik zou het saai vinden om mijn hele leven in één stad te wonen.Wat is je favoriete manier om te reizen?
Waar heel veel mensen er een hekel aan hebben, vind ik het helemaal niet erg om te fietsen. Mits het droog, niet véél te koud en heel ver weg is natuurlijk ;-). Qua lange afstanden zou ik liever met het vliegtuig dan met de auto of bus gaan :-).

Wat doe je in je vrije tijd?
Ik breng stiekem best veel tijd met mijn laptop door. Blogs lezen, artikelen maken, serie's of films kijken.. Maar ik vind het ook heel erg leuk om met vriendinnen af te spreken. Winkelen, terrassen of naar de bioscoop.. I'm innn!

Wat zijn je favoriete kledingwinkels?
Noem me saai, maar ik shop het liefst bij de H&M, Only, Vero Moda, Berska, Mango etc.

Naar welk concert zou je graag gaan?
Ondanks dat ik al heel vaak naar Nick en Simon ben geweest, krijg ik daar nog steeds niet genoeg van. Ook zou ik heel graag nog eens naar The Script willen. Ik ben daar vorig jaar geweest en het was heel tof. Maar Adele, Beyoncé en Demi Lovato staan ook nog op het lijstje :-)

Wat is je favoriete theesmaak?
Ehm.. Aardbei denk ik?Verzamel je iets?
Als anderen deze vraag voor mij moesten beantwoorden zouden ze waarschijnlijk zeggen 'make-up', maar dat vind ik nog wel meevallen ;-).

Je slaapt niet zonder..
Bed! En Melatonine. Ik ben een kei in het wakker liggen 's nachts. Zelfs als ik heel moe ben.

Als je één miljoen euro zou krijgen, helemaal voor jezelf alleen, wat zou je er dan mee doen?
Ik zou allereerst gaan reizen. En een mooi huis kopen die ik dan mooi zou gaan inrichten. Oh. Inclusief grote inloopkast die ik dan flink ga vullen met fashion en make-up. Oh, als ik dan ook nog een leuke auto koop is het geld waarschijnlijk wel bijna op!

Wat is je favoriete make-up merk?
Dat verschilt wel per product, maar over het algemeen kies ik toch voor MAC.Wat is je favoriete seizoen?
Van mij mag het altijd zomer zijn. En dan niet de zomer zoals nu met de ene dag super plakkerig weer en de andere dag veel regen. Maar zo'n zomer dat vrijwel elke dag de zon schijnt en je heerlijk in je korte broek op het terras cocktails kan drinken.

Slaap je met je deur open of dicht?
Over het algemeen met mijn deur dicht. Maar onze poes vind het leuk om mij 's nachts bezoekjes te brengen en sinds vorige week slaap ik niet meer naast mij deur. Dus moet ik eruit om mijn deur open en dicht te doen en daar heb ik niet altijd zin in midden in de nacht haha. Dus laat ik hem soms ook wel open staan :-)

Wat eet je het liefst?
Sushi! En chocolade. Hmmm!

Waarom ben je begonnen met bloggen?
Voor het eigen onderzoek van een profielwerkstuk over bloggen. Die ik door het afbreken van mijn opleiding nooit heb gemaakt overigens haha...

Wat deed je gisteravond om 00:00
Op het moment dat ik dit typ is het vrijdag. Vannacht om 00:00 lag ik al wel in mijn bed maar sliep ik nog niet.

Wat is je favoriete parfum?
Op het moment van typen is dat Chloé Signature. Maar op het moment van lezen kan dat best Chanel Chance Eau Vive zijn, die ik maandag voor mijn verjaardag heb gekregen :-)

Wat is jouw favoriete parfum? 

Liefs,
Denise

                                    Volg jij mij al op Bloglovin'Facebook en Instagram?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten