donderdag 10 september 2015

Catrice Pinker-BellIk kwam opeens foto's tegen van Pinker-Bell van Catrice. Deze lipstick heb ik al even in huis, en de foto's heb ik direct gemaakt maar blijkbaar heb ik er helemaal geen artikel over geschreven. Maar beter laat dan ooit, dus hier is hij alsnog! Pinker-bell is een hele felle roze kleur. Kijk je mee?
Pinker-Bell is mijn 9e catrice lipstick. De structuur van de lipsticks is best romig en daardoor fijn om op te brengen. En voor nog geen 4 euro kan je zo'n lipstick dan echt niet laten liggen. Ik wilde heel graag een fellere lipstick van MAC. Dat werd uiteindelijk Impassioned, maar ik twijfelde heel erg omdat ik niet wist of ik wel een felle lipstick zou dragen. Daarom besloot ik eerst een budgetvariant te kopen om te kijken of ik hem wel vaak genoeg zou dragen. En dat gebeurde!Pinker Bell is een felle roze kleur die een beetje neigt naar paars. De pigmentatie is echt heel goed.


Dat zie je ook heel goed op de lipswatch terug. Wauw!


Wat wel een nadeel aan deze lipstick is, is dat hij heel snel afgeeft. Vooral met zo'n kleur als deze zie je dat natuurlijk heel goed. Ook moet je hem wel echt meenemen als je weggaat. Want ook hij iets slijt, zie je dat meteen. Maar voor maar €3,99 is dit zeker een aanrader! :-)

Catrice Pinker Bell is voor €3,99 bij de Kruidvat.

Wat vind jij van deze kleur?

Liefs,
Denise

                               Volg jij mij al op Bloglovin', Facebook en Instagram?

4 opmerkingen: